Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

:O még mindig jó ez a pasi ♥♥♥♥

4 Soaked

Ezt a képet azért tettem fel, mert ezen eszméletlen csinos. Most magadban fogadjunk az a kérdés merült fel, hogy egy pasi, hogy a p*csába lehet csinos...tuti így, ne is tagadd! ;] De sokan nem értik, nálam mindig is volt egy olyan "fogalom" hogy egy férfi is annak ellenére, hogy férfi lehet csinos. Nem tudom, ez megint a hóbortjaim közé tartozik, ha nincs valami ami megfog egy pasiban akkor már felesleges a dolog. Nem azt mondom, hogy most legyen helye, kigyúrt állat, nem sőt, az a valami, bizonyos dolog legyen meg benne amitől szinte a fellegekben járok ha meglátom. De egyenlőre a nyoma sincs a láthatáromon. De volt már rá pl.: egy jó kéz, Művésznőm tudja, hogy egyenesen bolondulok a kezekért, és a másik az a szem. Nem is akármilyen valahogy a barna, sötétbarna színű szemek mindig is egy magabiztosságot, biztonságot és nyugalmat mutattak nekem, de az se mindegy, hogy hogy használja valaki a szemét. Hiába barna ha nem tud nézni vele. A 3.jön azt hiszem :P a nyak...húúú abban is...wáwáwáááá, de ehhez jön még a haj, a stílus, hogy az összkép meglegyen. Most tök furcsa, hogy egy naplónak mondom ki a pasi ideálom, vagy végülis, nem is tudom, ez nem ideál, csak mondom, hogy akis apróságaim ami 1 csapásra jókedvre derítenek, és hirtelen az ég is zöldre festül, csak úgy minden ok nélkül :B
    Mondjuk nem ezt a témát szerettem volna boncolgatni, és az előzőben sem Adamet akartam, de csak úgy jött, csak löktem itt a szöveget, holott valami egészen mást akartam írni, de ahhoz egyenlőre semmi ihletem nincsen....még
    Jólvan ez van, szereted nem szereted, bekeményítek, innentől azt akarom, hogy ez a punnyadság távozzon tőlem, ami mostanában elég nagy százalékban eluralkodott rajtam. És komolyan mondom, most így egycsapásra elillant ez az érzés, hogy mindezeket a fentiekben kiírhattam magamból. Nagyon jólesett. Sokszor vezettem igazábol blogot, de 1hétnél egyik sem tartott sokáig. De ez, jó helyen jó kinézettel van ez a blog. Mindezért Művésznőmnek vagyok hálás, hogy megmutatta nekem ezt az oldalt. És már megint sokat írtam XD azt hiszem reménytelen vagyok :( de így vagyok Vilma

olyan jó hogy tudok végre képet feltenni :C:C:C:C huhúúú wáwáwááááá

De még egy dolgot leírok. B asszem ez a neve nálam. Múlthéten beteg volt, és azelőtti pénteken este msnen hát beszélgettünk. igazából megint csak én beszéltem, de mindegy nem is ez a lényeg. De furcsálltam, hogy múlthét hétfőn nem jött suliba. Azt hittem, hogy miattam, vagy nem tudom, de ma pedig volt suliban. múlt-múlt pénteken úgy váltunk el egymástól, hogy megígérte nekem, hogy magábaszáll egy kicsit. (nem akartam kötözködni mert szerintem a röpke beszédem után meg"utált" de nem érdekelt akkor, valakinek muszáj volt közbelépnie, és azért ismerem már magam annyira, hogy úgyse bírom, ki, mert ami a szívemen az a számon <---elég hangosan :B ) Na tehát ma volt iskolában. Amit leírok Herceg tuti csóválni fogja a fejét, de az Én blogom. És tényleg semmi probléma nem volt, még pár szót is váltottunk napközben. És a szeme sem úgy "állt"
    (ez a másik, a szemekből nagyon lehet tudni ki milyen, mármint én valahogy látom, ne aggódj nem vagyok vámpír vagy ilyen XD, de a gesztusokból, testbeszédből és a viselkedésből sok mindent le tudok szűrni az egyes emberekből. Lehet a sok pszichológiai könyvnek köszönhető amiket olvasok. Alapból nem vagyok regényes,de ezeket viszont nagyon szeretem és anyámnak rengeteg van, mert ő tanulta is :P ezt csak egy kis kitérő volt) Térjünk vissza Bhez. A lényeg, hogy remélem nem kezdi azt amit általában szokott... Magába néz, néz és csak néz és 2-3 hét után megy minden tovább ahogy eddig volt. Nem nagyon szeretném. Sok minden nem köt hozzá, sőt leginkább semmi, de nagyon zavar ha valaki így viselkedik ahogy ő és én úgy gondolom, hogy ezzel, hogy megmondom a véleményem, és lehet hogy mások véleménye is ez volt, azzal csak segítek, ha ezek után kerül vagy tényleg megutál, hát utáljon, de nekem ezt is jólesett kimondani.
    Amióta nem járok magánénekre, ahol a tanáromnak rengeteg mindent elmondtam és mint kívülálló rengeteg jó tanáccsal látott el, és segített rávilágítani a dolgok kulisszáira, azóta valahogy még jobban kiélem magamból ezt a szív-szám dolgot. Lehet hátrányomra, és tényleg hiányoznak az énekórák, de ígysincs időm mindenre. De akkor mondom furcsállom, hogy az embernek arra van ideje amit szeret. De ha ezt szeretem és nincs időm? akkor most mi :F de áhhh megint kitértem a téma elől...JÁÁÁÁJ ez a Vilma :W borzasztó egy NŐ.... /de azért szeresssssssük :D:D:D:D

Ez a kép egy szép nap emléke, de úgy gondoltam, hogy egyik kedvenc képemet/képünket (Művésznőm) felteszem, és így megmutatom magam a LOGOUT nyilvánosságnak

jo8 mindenkinek!!!
    csók(K)
    u.i.: valamiért OFFba tette ki az egészet :F miért? kitudja XD

Aktív témák

Hirdetés