Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Jaaaj ez a szám...XD nagyon jó ezt most nekem kell betennem ide XD

Magashegyi Underground - Szeplös váll

Művésznőm, ez nagy...:Y

Az elmúlt két nap irtó gyorsan telt el. Mint ahogy a nyár is, csak egy hosszú hétvége, olyan hamar elment. De most írtunk mindenből, ami többé-kevésbé jól sikerült. Viszont rengeteget kellett pótolnom, és még ugyanennyi dolgozat van hátra. Most csak így gyorsan leírom ami eszembe jut, mert gondolom, hogy Művésznőm se maradjon le sok mindenről, mert ő meg "beteg" lett, pont ezen a két napon :S Matekból mint mindig, írtunk, és jövőhétre nagy témazáró várható, Irciből meg ma kiselőadások voltak, nekem nagyon tetszett, Máté amit előadott Áronnal és Matilddal, az valami őrületesen jó volt. Az ember tragédiáját dolgoztuk fel, és az utolsó feladat minden csoportnak az volt, hogy egy állóképet kellett csinálni. Mindenki beáll egy pozícióba és nekünk ki kellett találni, hogy vajon melyik színről lehet szó. :))
    Németből rengeteget kell dolgoznom most hétvégén. És még a pályázathoz sincs meg minden. Szombat reggel megyek vásárolni, és délig megtanulom ezeket letudom, és tényleg csak makett, csak makett és csakiscsupacsupa makett. Semmi másra nem gondolok, és nem foglalkozhatok semmi mással, egy filmet sem nézhetek meg :O ami nálam a tragédiával egyenlő :O:O:O, 1kivétel este az x-factor :DD, de megakartam nézni egy filmet 12.05kor kezdődik talán a film+-on ha jól emlékszem az a címe, hogy Híd a Kwai folyón, de mindegy valamit fel kell áldozni.

Ma szerencsésen megérkezett a nagybátyám. Van egy kutyája aki szó szerint bele van bolondulva a gazdájába. Dzsoki a neve, és fiú kutya és nagyon féltem, hogy mi lesz ha összeengedjük az én kutyámmal, féltettem nagyon. De szerencsére nem lett semmi, nagy kő esett le a szívemről. Egyrészt, hogy semmi féle összemorgás nem volt, és más egyéb fiú-lány kutya közötti dolog sem. Mert imádom a kutyákat, de tudom, ha kiskutyáink születnének, tuti a szüleim nem engednék meg hogy megtartsak akár egyet is. De jobb ez így, mert ha nem születnek kutyusok, nincs miért aggódni. De komolyan mondtam, hogy mikor elhagyta Pestet a gyomrom szinte görcsbe rándult....:( nem volt jó ez az érzés...

Jah a végére hagytam az újabb meglepetésemet.:
    (még azt szeretném megtudni, hogy lehet fényképet betenni ide?) nah majd egyszer eljátszogatok, ezzel...
    tudom hogy ismered, de azért szeretném visszaidézni azt a kinti padonülős délutánunkat. Emlékszel még arra? csak egy szám, és semmi más.

The Giving

Csók(K) és szép álmokat.♫♫♫....

Aktív témák

Hirdetés