Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Megszállta a FBot a Pokémon mánia :C :C :C

Pokémon - Főcímdal (Magyar)

Mondjon bárki bármit, én ezen nőttem fel. Nekem ez a gyerekkorom egyik máig legemlékezetesebb meséje. A főcímdalt kívülről fújom, és vagy 20pokémont simán fel tudnék sorolni. Megvan a kedvenc szereplőm, természetesen 10évesen "S" volt a szerelmem, és minden szombat és vasárnap felkeltem reggel 7kor, mindig akkor ment a következő rész. Kedvenc pokémonom is van, Squirtle:

Ki ne csinált volna pingponglabdából pokélabdát, természetesen én is elkészítettem, egy egész seregnyit. Van is egy plüssállatom, Pszájdák (bocsi nemtom h kell leírni :B )
    Az újjakat, nem szeretem. Maradok a régi hagyományos koromban készült szereplőknél és pokémonoknál. Sok emlék fűz hozzájuk, és szerintem akármilyen kis fantáziavilág sokat lehet tanulni belőle. :K Én ezen nőttem fel, és máig szívesen megnézem a tv-ben vagy ahol éppen megy. :D
    Van egy olyan érzésem, hogy nyári sorozatom ez lesz, mivel régen néztem meg, és megint csak mondjon bárki bármit, én mesés vagyok a mai napig, és szerintem ez lesz :D

Aktív témák