Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ez lesz a legrövidebb bejegyzésem, mert mind tengerhosszú, és így visszaolvasva nem tudom megállni, hogy ne mondjak el még valamit, de tényleg ez lesz az a kis bizonyos bejegyzés. csak ez a szöveg és egy zene
Nem nagyon szeretem a magyar előadókat, van 3-4 de annyi, és ezt a számot nem is tudom nyáron halhattam és csak most jutott eszembe hogy nekem akkor meg is tetszett nem tudom miért, lehet a zongora alap miatt, vagy a szöveg, de nem azért a szöveg elég sablonos, de a akkor marad a dallam és a zongora, mert ebben nem figyelem meg a szöveget inkább a dallam ami viszi az egészet.Noémi Virág - Melletted ébredek
Nincs végül is rossz hangja neki, de lehetne jobb számokat is neki írni, én úgy írnék dalokat, az x-factorban is múltkor mondta Geszti Péter, hogy eleve úgy nézi az "énekeseket", énekes jelölteket, hogy szívesen írna-e nekik dalt, és igaza van, én is nagyon nagy kritikával rendelkezek, mint másoknál és ugyanúgy magamnál is, és sok mindent nem tűrök. Nem azt mondom, hogy nem látom meg másban a jót, mert azt is látom így a főleg a szemek alapján, huhh az olvasót nagyon lehúzom, de ezt pl nem értheti az aki nem ismer engem akárcsak egy kicsit.
Erre az x-factorra visszatérve nekem nagy kedvencem itt Takács Nicolas (legelső dala(L)), Király L. Norbert (ez a pali, egyszerűen mindig lenyűgöz
), Spiriev Teó (olyan kis baba), Wittmann Zsolt, most nagyon jó hangú pasikkal lett "eleresztve" ez a műsor, és rengeteg tehetséges énekessel, igaz a múltkorin nagyon elvérzett szinte mindenki, e szerintem jó lesz 
linkelek kicsit.:
Wittmann Zsolt
Spiriev Teo
Takács Nicolas
Király L. Norbert1
2 (kedvenc(L))
ők voltak a fiúk, a 3 favoritom
Már megint nem sikerült? hát úgy tűnik nem vagyok képes rá...:S
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), Spiriev Teó (olyan kis baba), Wittmann Zsolt, most nagyon jó hangú pasikkal lett "eleresztve" ez a műsor, és rengeteg tehetséges énekessel, igaz a múltkorin nagyon elvérzett szinte mindenki, e szerintem jó lesz