Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Hát egy nap maradt... Hétfő hajnali 4kor megindul a busz, Velence felé. Egyrészt örülök :K , másrészt sajnos tényleg beteg lettem :(
    Ma reggel 6kor keltem, és olyan 8kor megindultunk a városba anyával és a nővéremmel csak őt kitettük egy órára énekkarra, de 10kor csatlakozott hozzánk. Tehát reggel 8tól 4ig a városban csatangoltunk össze, sőőt vissza, hogy beszerezzük a szükséges eszközöket, kellékeket, cuccokat ami még hiányzik az olasz útra. (hogy kell képet ide enni :F) Egy rahedli pénz elherdáltunk, de sajnos az mp-hez nem tudtam telefontöltőt venni, mert mikor visszametünk elfogyott az a maradék 2 amit reggel kinéztem. XD így nem tudom mi lesz velem :O, remélem kint tudnék venni egy ilyen töltőt, mert meg fogok őrülni zenéim nélkül. Pont tegnap délután töltögettem zenéket. Hááát igen csekély 30 One Republic szám :C
    Ez az egyik kedvencem amit eddig talán nem is hallottam: :Y

Everybody Loves Me by One Republic

Persze töltöttem én mindenfélét, de vasárnapra hagytam egy jó pár SOuuundtakkot XD igaz Művésznőm? :P De nem maradunk zene nélkül remélem. Az elosztókát viszont már bepakoltam.
    És úhy körülbelül, ha jól számolom, és miért ne számolnám jól, hisz (most stréberkedek) a továbbtanulásom céljából kitűztem magamnak a matek 5öst. Ha minden jól megy abban a bizonyos biziben ott fog biggyeszkedni a matek jeles :) (jeles, jelestől) :D
    Mr. Csizmás...csak ennyi: köszönöm a videókat (L) nagyon jók, még még még még...:R
    A kajára visszatérve van egy piros nike (mi más) hátitáskám, és nem fér bele a kaja, és így a kicsit nagyobb avonos táskámba kell vinnem. de a kis fehér nikemet viszem azért utazgatni. Ha Művésznőm megtanít képet feltenni ide majd mutatok 1-2, na jó 100-200 számomra kedves tárgyat, ami nagyon a szívemhez nőtt. Meg majd Olasz után is teszek fel képeket, mert egyenlőre azt se tudom... XD

Ez meg kell mutatnom:

The Foehr Kids Version

Ez valami :Y:Y:Y:Y:Y:Y
    nem is tudom, az a pasi, aki magára ismer nekem azonnal p.ü XD Imádom ezeket a "lökött" stílusukat :C
    szerintem most elköszönök egy hétre. De ahogy ígértem viszek kis füzetet és élménybeszámolót tartok. :DD
    yeeeeee már alig várom. HELLO Nyíregháza, majd jövök...csók

Aktív témák

Hirdetés