Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vilma27
tag
Hát egy nap maradt... Hétfő hajnali 4kor megindul a busz, Velence felé. Egyrészt örülök
, másrészt sajnos tényleg beteg lettem 
Ma reggel 6kor keltem, és olyan 8kor megindultunk a városba anyával és a nővéremmel csak őt kitettük egy órára énekkarra, de 10kor csatlakozott hozzánk. Tehát reggel 8tól 4ig a városban csatangoltunk össze, sőőt vissza, hogy beszerezzük a szükséges eszközöket, kellékeket, cuccokat ami még hiányzik az olasz útra. (hogy kell képet ide enni
) Egy rahedli pénz elherdáltunk, de sajnos az mp-hez nem tudtam telefontöltőt venni, mert mikor visszametünk elfogyott az a maradék 2 amit reggel kinéztem. XD így nem tudom mi lesz velem
, remélem kint tudnék venni egy ilyen töltőt, mert meg fogok őrülni zenéim nélkül. Pont tegnap délután töltögettem zenéket. Hááát igen csekély 30 One Republic szám 
Ez az egyik kedvencem amit eddig talán nem is hallottam:
Everybody Loves Me by One Republic
Persze töltöttem én mindenfélét, de vasárnapra hagytam egy jó pár SOuuundtakkot XD igaz Művésznőm?
De nem maradunk zene nélkül remélem. Az elosztókát viszont már bepakoltam.
És úhy körülbelül, ha jól számolom, és miért ne számolnám jól, hisz (most stréberkedek) a továbbtanulásom céljából kitűztem magamnak a matek 5öst. Ha minden jól megy abban a bizonyos biziben ott fog biggyeszkedni a matek jeles
(jeles, jelestől) 
Mr. Csizmás...csak ennyi: köszönöm a videókat (L) nagyon jók, még még még még...
A kajára visszatérve van egy piros nike (mi más) hátitáskám, és nem fér bele a kaja, és így a kicsit nagyobb avonos táskámba kell vinnem. de a kis fehér nikemet viszem azért utazgatni. Ha Művésznőm megtanít képet feltenni ide majd mutatok 1-2, na jó 100-200 számomra kedves tárgyat, ami nagyon a szívemhez nőtt. Meg majd Olasz után is teszek fel képeket, mert egyenlőre azt se tudom... XDEz meg kell mutatnom:
Ez valami

nem is tudom, az a pasi, aki magára ismer nekem azonnal p.ü XD Imádom ezeket a "lökött" stílusukat
szerintem most elköszönök egy hétre. De ahogy ígértem viszek kis füzetet és élménybeszámolót tartok.
yeeeeee már alig várom. HELLO Nyíregháza, majd jövök...csók
Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- Sorozatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, másrészt sajnos tényleg beteg lettem 
) Egy rahedli pénz elherdáltunk, de sajnos az mp-hez nem tudtam telefontöltőt venni, mert mikor visszametünk elfogyott az a maradék 2 amit reggel kinéztem. XD így nem tudom mi lesz velem
, remélem kint tudnék venni egy ilyen töltőt, mert meg fogok őrülni zenéim nélkül. Pont tegnap délután töltögettem zenéket. Hááát igen csekély 30 One Republic szám 

De nem maradunk zene nélkül remélem. Az elosztókát viszont már bepakoltam.
(jeles, jelestől)