- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
vilma27
tag
Hello mindenki!!!
eszméletlen jó kedvem van most, habár egész délelőtt majd szét ment a fejem, de sebaj... most már csak fáradt vagyok. Egy új dolog mindig felvidít, legyen az bármi, de ma vettem egy cipőt, hát nem semmi
és megláttam megszerettem felvettem megvettem
Már többet is kinéztem de ez... na jó képes lennék órákon át áradozni egy cipőért, igaz drága volt de megérte. pont XDFolytassuk valami mindenki nyelvén íródott szöveggel
Ma megkezdődött a suli, hát úgy örültem is és sírtam is, de valahogy mégis hiányoztak az ottani dolgok, a nyüzsgés, a suliban az elsősök kifikázását (júúj ez csúnya volt
) de minden valahogy mintha hiányzott, és nagyon hamar elment ez a nyár... ilyen gyorsan még sose telt el, amit megakartam csinálni azt megtudtam, de se többet se kevesebben.
Annyi mindenre rácsodálkoztam és sokminden amiről eddig tudtam azon, hogy látom azt az illetőt szinte undorral néztem rá/rájuk, és... ez igazából nem blogtéma de nagyon zavar...csak így OFFban XDZene: asszem még nem linkeltem be ezt a számot, hát ebbe a kisgyerekbe én bele vagyok ájulva...(beleájulva, nagy szó"alkotó" vagyok... ilyet is én találok ki, beleájulva XD)
na mind1 tess:
Aktív témák
- Arc Raiders
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eszméletlen jó kedvem van most, habár egész délelőtt majd szét ment a fejem, de sebaj... most már csak fáradt vagyok. Egy új dolog mindig felvidít, legyen az bármi, de ma vettem egy cipőt, hát nem semmi
és megláttam megszerettem felvettem megvettem
Már többet is kinéztem de ez... na jó képes lennék órákon át áradozni egy cipőért, igaz drága volt de megérte. pont XD
Ma megkezdődött a suli, hát úgy örültem is és sírtam is, de valahogy mégis hiányoztak az ottani dolgok, a nyüzsgés, a suliban az elsősök kifikázását (júúj ez csúnya volt
) de minden valahogy mintha hiányzott, és nagyon hamar elment ez a nyár... ilyen gyorsan még sose telt el, amit megakartam csinálni azt megtudtam, de se többet se kevesebben.