Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Hello mindenki!!!
eszméletlen jó kedvem van most, habár egész délelőtt majd szét ment a fejem, de sebaj... most már csak fáradt vagyok. Egy új dolog mindig felvidít, legyen az bármi, de ma vettem egy cipőt, hát nem semmi
és megláttam megszerettem felvettem megvettem
Már többet is kinéztem de ez... na jó képes lennék órákon át áradozni egy cipőért, igaz drága volt de megérte. pont XDFolytassuk valami mindenki nyelvén íródott szöveggel
Ma megkezdődött a suli, hát úgy örültem is és sírtam is, de valahogy mégis hiányoztak az ottani dolgok, a nyüzsgés, a suliban az elsősök kifikázását (júúj ez csúnya volt
) de minden valahogy mintha hiányzott, és nagyon hamar elment ez a nyár... ilyen gyorsan még sose telt el, amit megakartam csinálni azt megtudtam, de se többet se kevesebben.
Annyi mindenre rácsodálkoztam és sokminden amiről eddig tudtam azon, hogy látom azt az illetőt szinte undorral néztem rá/rájuk, és... ez igazából nem blogtéma de nagyon zavar...csak így OFFban XDZene: asszem még nem linkeltem be ezt a számot, hát ebbe a kisgyerekbe én bele vagyok ájulva...(beleájulva, nagy szó"alkotó" vagyok... ilyet is én találok ki, beleájulva XD)
na mind1 tess:
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eszméletlen jó kedvem van most, habár egész délelőtt majd szét ment a fejem, de sebaj... most már csak fáradt vagyok. Egy új dolog mindig felvidít, legyen az bármi, de ma vettem egy cipőt, hát nem semmi
és megláttam megszerettem felvettem megvettem
Már többet is kinéztem de ez... na jó képes lennék órákon át áradozni egy cipőért, igaz drága volt de megérte. pont XD
Ma megkezdődött a suli, hát úgy örültem is és sírtam is, de valahogy mégis hiányoztak az ottani dolgok, a nyüzsgés, a suliban az elsősök kifikázását (júúj ez csúnya volt
) de minden valahogy mintha hiányzott, és nagyon hamar elment ez a nyár... ilyen gyorsan még sose telt el, amit megakartam csinálni azt megtudtam, de se többet se kevesebben.