Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Hello mindenki!!! :DD eszméletlen jó kedvem van most, habár egész délelőtt majd szét ment a fejem, de sebaj... most már csak fáradt vagyok. Egy új dolog mindig felvidít, legyen az bármi, de ma vettem egy cipőt, hát nem semmi :Y és megláttam megszerettem felvettem megvettem :C Már többet is kinéztem de ez... na jó képes lennék órákon át áradozni egy cipőért, igaz drága volt de megérte. pont XD

Folytassuk valami mindenki nyelvén íródott szöveggel :U Ma megkezdődött a suli, hát úgy örültem is és sírtam is, de valahogy mégis hiányoztak az ottani dolgok, a nyüzsgés, a suliban az elsősök kifikázását (júúj ez csúnya volt ;]) de minden valahogy mintha hiányzott, és nagyon hamar elment ez a nyár... ilyen gyorsan még sose telt el, amit megakartam csinálni azt megtudtam, de se többet se kevesebben.
    Annyi mindenre rácsodálkoztam és sokminden amiről eddig tudtam azon, hogy látom azt az illetőt szinte undorral néztem rá/rájuk, és... ez igazából nem blogtéma de nagyon zavar...csak így OFFban XD

Zene: asszem még nem linkeltem be ezt a számot, hát ebbe a kisgyerekbe én bele vagyok ájulva...(beleájulva, nagy szó"alkotó" vagyok... ilyet is én találok ki, beleájulva XD)
    na mind1 tess:

15

Aktív témák

Hirdetés