- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- gerner1
Aktív témák
-
vilma27
tag
Hello mindenki!!!
eszméletlen jó kedvem van most, habár egész délelőtt majd szét ment a fejem, de sebaj... most már csak fáradt vagyok. Egy új dolog mindig felvidít, legyen az bármi, de ma vettem egy cipőt, hát nem semmi
és megláttam megszerettem felvettem megvettem
Már többet is kinéztem de ez... na jó képes lennék órákon át áradozni egy cipőért, igaz drága volt de megérte. pont XDFolytassuk valami mindenki nyelvén íródott szöveggel
Ma megkezdődött a suli, hát úgy örültem is és sírtam is, de valahogy mégis hiányoztak az ottani dolgok, a nyüzsgés, a suliban az elsősök kifikázását (júúj ez csúnya volt
) de minden valahogy mintha hiányzott, és nagyon hamar elment ez a nyár... ilyen gyorsan még sose telt el, amit megakartam csinálni azt megtudtam, de se többet se kevesebben.
Annyi mindenre rácsodálkoztam és sokminden amiről eddig tudtam azon, hogy látom azt az illetőt szinte undorral néztem rá/rájuk, és... ez igazából nem blogtéma de nagyon zavar...csak így OFFban XDZene: asszem még nem linkeltem be ezt a számot, hát ebbe a kisgyerekbe én bele vagyok ájulva...(beleájulva, nagy szó"alkotó" vagyok... ilyet is én találok ki, beleájulva XD)
na mind1 tess:
Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eszméletlen jó kedvem van most, habár egész délelőtt majd szét ment a fejem, de sebaj... most már csak fáradt vagyok. Egy új dolog mindig felvidít, legyen az bármi, de ma vettem egy cipőt, hát nem semmi
és megláttam megszerettem felvettem megvettem
Már többet is kinéztem de ez... na jó képes lennék órákon át áradozni egy cipőért, igaz drága volt de megérte. pont XD
Ma megkezdődött a suli, hát úgy örültem is és sírtam is, de valahogy mégis hiányoztak az ottani dolgok, a nyüzsgés, a suliban az elsősök kifikázását (júúj ez csúnya volt
) de minden valahogy mintha hiányzott, és nagyon hamar elment ez a nyár... ilyen gyorsan még sose telt el, amit megakartam csinálni azt megtudtam, de se többet se kevesebben.