- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Pontosan megértem amit [oWn]f4te érez. Ezt az érzést senki nem akarja magának, sőt mindenki túl akar lenni rajta, de állandóan jönnek ezek a bevillanó képek az agyamba. Bármerre megyek a városba mindenhol azt látom hogy hol voltunk, mit csináltunk. Próbálok tőle szabadulni, mást keresni de nem megy, most valahogy semmi nem jön össze és ez a pár kudarc csak növeli a depressziót. Ráadásul attól félek hogy Ő utána ha lenne valaki más azt már nem lennék képes úgy szeretni. Most még a testvére is mellém állt megpróbál segíteni újra összehozni a dolgot hátha sikerül. Ha nem fog menni akkor kénytelen leszek végleg feladni, de nem tudom hogy azt hogyan fogom megtenni és mi lesz akkor. Volt már több barátnőm, de benne valami olyat találtam, tőle valami olyat kaptam amit még soha nem éltem át mással és félő hogy nem is fogom megtapasztalni újra. Nem vagyok az az önmarcangoló típus, se mazohista, legszívesebben túllépnék rajta de egyszerűen nem megy. Ezt nem lehet elmagyarázni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest