Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan oldalakat ahonnan lehet letölteni teljes sorozatokat, filmeket, esetleg magyar vagy angol feliratokat? Lehetőleg ne fizetős és ne meghívós oldalak legyenek! Vagy ha kell hozzá meghívó esetleg tudna valaki küldeni?
Előre is köszi a válaszokat!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz brownus #3028 üzenetére
Death Note-ot én is láttam. Jelenleg a legnagyobb kedvencem! Megvan az anime összes része + 2 film (Dead or Live és Last Name) + egy speciális 2 órás OVA! A mozik nem HD minőségűek, az első rész DVD a második sima Divx! Egy Japán ismerősöm épp a napokban tudatta velem hogy Japánban hamarosan bemutatnak egy filmsorozatot ami az animéből készült!
PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz brownus #3034 üzenetére
Szerintem ezen az oldalon amit linkeltél és anidb-n mindent megtalálsz!
Egyébként nekem 37 része van meg az animének + az 2órás rész ami neked is megvan és a 2 film! Nem 3! A két film összekapcsolódik a Dead or Live a Last Name előzménye csak együtt érdemes megnézni, és a történet több helyen is eléggé eltér az animétól![ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
válasz Caesarion #3038 üzenetére
Nekem is sokkal jobban tetszik az anime vége mint a filmé.
Más végszót a sorozat végére? Aztuán hogy L meghal benne szerintem Near nem tudja őt pótolni! Olyan mintha valami hiányozna a sorozatból! Így nem hiszem hogy tovább kellene erőltetni! Ez így tökéletes ahogy van!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Killerke05 #3081 üzenetére
Privi ment, és plz nem ghost face hanem Ghostface! Thx! Jó töltögetést!
[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
Tud valaki valamit a Bleach DiamondDust Rebellionról? Elméletileg már december 22.-én megjelent de semmilyen torrenten nem találom még!
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki egy olyan oldalt adni (privátban) ahonnan le lehet tölteni a Blassreitert?
Bárhol találtam meg eddig nincs se seeder se leecher meg se mozdulnak a letöltések!
Köszi!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Ma 13:10-kor M1-en Pom Poko ha esetleg valakit érdekel!
-
Ghostface
senior tag
válasz cherilady #3975 üzenetére
Én se láttam eddig de nagyon tetszett. Egy tanulságos, szép történet az ember természethezés állatokhoz való viszonyáról!
Ahogy elnéztem 2eFt-ért már meglehet venni! Ha szereted az ilyen animéket annyit megér.
Jövőhét szombaton 13:25-kor pedig a [Yesterday] lesz az M1-en.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Tud valaki az Ikkitousen Dragon Destinyhoz magyar feliratot?
Animeaddictson csak az első 5 részhez van fennt! Az Elite Fansub Team csinálta de megszünt az általam ismert legutolsó weboldaluk és nem találok újabbat!
-
Ghostface
senior tag
Esetleg próbáld meg a [Burst Angelt], a Blassreitert vagy a Berserket.
-
Ghostface
senior tag
-
Ghostface
senior tag
Ha nem csak magyar nyelvű oldal érdekli akkor itt talál sok mindent:
Silent Regrets
Van itt taiwani, koreai, japán dráma, movie, stb...PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz unclefucka #4026 üzenetére
Hi!
Ezek inkább romantikus vígjátékok tingli-tangli történettel bár mindbe van egy kis ecchi beütés.
Love Hina
Onegai Teacher
Sunabouzu
Tenjou Tenge
Bár az utolsó nem annyira vígjáték de jó!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Vevőjelölt #4039 üzenetére
Hi!
Szerintem nézd meg mégegyszer. Felirat ügyben itt próbálkozz, tt fogsz találni normálisat.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Face8814 #4066 üzenetére
Helló!
Ezt a 2 boltot ismerem ahol foglalkoznak anime és játék figurákkal.
Gundam egyikbe sincs de szerintem vedd fel velük a kapcsolatot hátha rendelni tudnak.
Sok sikert!
SakuraZaka HoldfényteamPSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Face8814 #4079 üzenetére
Ha a Death Note tetszik akkor mindenképpen ajánlom a Code Geass-t és a Code Geass R2-t!!
A kettő összekapcsolódik csak együtt van értelme. Storyja hasonló a DN-hez abból a szempontból hogy két barát közötti ellentét áll a középpontban akik nem tudják egymásról ki a másik, de szerintem sokkal jobb mint a DN.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Face8814 #4082 üzenetére
Különböző torrentek és egy ftp szerver.
A teljesség igénye nélkül csak egy pár torrent.
Mininova
AnimeSuki
Tokyo Toshokan
NyaaTorrentsPSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Ninja Scroll
Nem sorozat nem is konkrétan ninjás (bár az is van benne) de szerintem nagyon jó!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz unclefucka #4243 üzenetére
Tenjou Tenge tényleg jó, viszont valahogy nagyon nincs vége az animenek. Azért egyszer érdemes végignézni.Még amiben van "zúzás" az a:
Burst Angel
Shakugan no Shana Samurai Champloo
Berserk
Gantz
bár ezek egyike sem echi, de harcot kapsz bennük rendesen.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
(#4246) _ak_
Nekem bejött a Burst Angel, nem ájultam el tőle de tetszett De ahogy írtad az a te véleményed, ez az enyém izlés kérdése. Én például Narutot kb a 20. részig bíram nézni mert egyszerűen nem kötött le.
(#4250) vzsryl
Lehet igazad van és ezért befejezetlen a Tenjou Tenge, de mivel én nem olvasok mangát nem tudom. Gépen nem szeretek olvasni, annyit amennyi engem meg érdekelne mind kinyomtatni mind megvásárolni szép baleset lenne a pénztárcámnak.
(#4253) unclefucka
Én is beszélek angolul (többé-kebvésbé) mégse nézek angol nyelven animet, sőt még angol felirattal sem. Egyszerűen nem tetszik a nyelv szegénység, magyarul sokkal szebben és többféleképpen lehet elmondani, leírni dolgokat nincs annyi szóismétlés. A japán nyelvről nem is beszélve, ami szintén van olyan szép mint magyar. Viszont amerikai, angol filmeket megpróbálom megszerezni mindig eredeti hanggal mert a magyar szinkronokkal nem nagyon vagyok megelégedve az utóbbi időben.
(#4264) Mamuska
Blade of Immortal
Sword of Stranger
Gantz
Ezekben van darabolás rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
válasz unclefucka #4275 üzenetére
(#4275) unclefucka
Nem akarlak én visszatéríteni csak ez a saját véleményem hogy a magyar nyelv szebb. Sokszor én is nekifognék legszívesebben angolul nézni mert nem nagyon haladnak a feliratok fordításával,(most is alig tudom kivárni a Hayate no Gotoku 2. évadának a fordításait) dehát örülök hogy legalább ennyi is van, valaki vállalja hogy ingyen megcsinálja a saját idejéből a mi szórakozásunkra. Szóval innen is köszönet minden fansub csapatnak vagy akár egyedüli embereknek akik fordítanak!
Narutora nem írtam hogy van vele bármi baj csak épp nekem nem jött be! Nézem én a Bleachet az is elég hosszú de az valahogy mégis szórakoztatóbb számomra.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Mamuska #4276 üzenetére
Még esetleg pár anime bár tuti láttad:
Trinity Blood
Blassreiter
Rurouni KenshinPSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz unclefucka #4300 üzenetére
Szerintem Licorne szebb.
De ugyebár ez is ízlés kérdése! Kinek a pap...PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz unclefucka #4315 üzenetére
Közben már megtudtam, és sajnálom is.
Egyik kedvenc letöltőhelyem volt! Talán a legjobb amit ismertem.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz unclefucka #4321 üzenetére
Erről a gyüjtésről tudsz adni valami linket vagy infot? Mennyi pénzre van szükség, mennyi gyűlt össze? Hogy lehet adakozni kinek stb? Köszi!
-
Ghostface
senior tag
Ha még nem láttad és igazán jó animére vágysz akkor a Higurashi no Naku Koro Ni-t tudom ajánlani. Persze a 2. évaddal együtt mert csak így kerek a történet. Nálam ez van a toppon kedvenc animém, bár nekem a Code Geass is tetszett szóval lehet hogy neked ez se fog. De ez nem az az anime amit a 3.-4. rész után fel kell adni mert addig nem jön be ugyanis onnan indul be igazán a story.
Még esetleg a Mnemosyne-t tudnám ajánlani. Nem túl hosszú és elég érdekes történet.[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
Én írtam neked hogy nézd meg a Higurashi no Naku Koro Ni-t és a 2. évadot. Azt írtad láttad és nem tetszett, erre most meg azt írod hogy a Higurashi no Naku Koro Ni Kai (ami a 2. évad) tervbe van véve. Na most elárulom neked hogy a Kai nélkül az egész anime értelmetlen mert félbemarad a story. Nem tünt fel hogy nincs vége a történetnek?? Szerintem ha egyben megnéznéd mégegyszer az egészet, vagy ha emlékszel az elsőre és meg nézed a Kai-t akkor megváltozik a véleményed. De elég érdekes dolognak tartom hogyha végignézted nem tűnt fel hogy nincs vége.
Amúgy még eszembe jutott az a Trinity Blood amit szívesen ajánlok megtekintésre.[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
válasz vergilx #4415 üzenetére
Az Ichigo - Ulquiorra harc már az animeben is elkezdődött és abban a pillantban át is váltottak a Karakura városban lévő harcra. Most szerintem ez lesz még egy darabig a középpontban, aztán folytatják majd Ichigoékkal. Az hogy a manga hol tart lényegtelen, mert az anime mindig le lesz mögötte maradva. Ha pedig véletlenül utoléri akkor jönnek a "jobbnál-jobb" fillerek.
-
Ghostface
senior tag
-
Ghostface
senior tag
válasz mexicanraven #4447 üzenetére
Lapozz vissza egy oldalt, ott nagyon sok anime ajánlást fogsz találni sok embertől magyarázattal stb.
-
Ghostface
senior tag
Air Gear-hez tud valaki egy működőképes torrent linket vagy bármilyen más letöltési lehetőséget adni?
-
Ghostface
senior tag
válasz ígyvanferi #4519 üzenetére
Helló!
Nem teljesen hasonló de nyomozós, bűnüldözős stb animek. Legutolsó nem tartozik egyik kategóriába sem de messze az egyik legjobb anime amit láttam csak ajánlani tudom:
Death Note
Higurashi no Naku Koro Ni + Higurashi no Naku Koro Ni Kai
Code Geass + 2. évadPSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Nem kövezünk meg mindenkinek más az ízlése. Én alig bírtam abbahagyni mikor néztem, és pár nap alatt "kivégeztem" az egészet. Szerintem nagyon jól eltalált story és jól kidolgozott karakterek, akikről egyre többet tudsz meg míg a legvégére teljesen kitisztul a kép.
-
Ghostface
senior tag
Nem tévedsz, Code Geassban Soproni Kékfrankost vásárolnak ajándékba csak Hungary helyett Fungary van a címkére írva. A Trinity Bloodnak meg azt hiszem a 4. része játszódik Budapesten, csak Budapest helyett Istvánnak hívják a várost. Többször is mutatják benne a Lánchídat, a Hősök terét, és azt hiszem a Mátyás templomot. Ja és Budapest "főgonoszát" ha jól emlékszem Kádár Bélának hívják.
Más:
Most fejeztem be a School Days-t. Mindenkinek ajánlom aki épp nem szenved valami lelki nyomorban, nem szakított szerelmével nem depressziós stb. Egyébként egy tipikus iskolai élet, szerelem, vígjáték, ecchi. hárem anime, de elég jól történettel amiből lehet sejteni hogy nem szokványos vége lesz a dolognak. Nekem bejött egy próbát mindenképp megér.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Tud valaki segíteni abban hogy tudnék egy feliratot átidőzíteni? Van egy sorozatom amiben benne van a szponzorblokk, de a felirat úgy van időzítve hogy nem tartalmazza azt, ezért legalább 8-10 másodperccel előbb van a felirat mint a hang. Milyen progival lehetne ezt megoldani és hogyan? Még sose csináltam ilyet szóval jöhet egy jó szájbarágós leírás is ha valakinek van hozzá türelme. Köszönöm!
-
Ghostface
senior tag
válasz Synthwave #4835 üzenetére
Magyar nyelvű az első részhez:
Ricz / Ronin
Angol nyelvű (nem próbáltam hogy működik-e):
Fading Sun-NavyPSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
válasz Vistaboy #4852 üzenetére
Ahogy előttem is írták, Aegisubbal vagy Subtitle Workshop-al nagyon könnyen és egyszerűen tudod időzíteni a feliratokat. Itt pedig nagyon sok segítséget találsz a programok használatához.
-
Ghostface
senior tag
válasz unclefucka #4858 üzenetére
Ez így első ránézésre elég jónak tűnik. Most fejeztem be az Ookami Kakushit, jelenleg a Dance in the Vampire Bundot nézem, de ha végzek vele szerintem neki fogok ennek. Kösz a tippet!
-
Ghostface
senior tag
válasz B L A C K #4862 üzenetére
Szia!
Abból amit Bozont ajánlott azért nem mind a humoros kategória ám. Ezek azok amiket ismerek és ha humorra vágysz akkor inkább ne ezekkel kezdj. Persze ezek is jók csak más stílus.
Rurouni Kenshin (főleg a 4 részes OVA)
School Days (bár ez KIBORÍTÓ)
Vampire Knight/Guilty (ez sem volt rossz)
Vampire Hunter D - Bloodlust
Kettőt még ajánlanék én is:
Kanokon és Hyakko
Szerintem nagyon jók.PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Tengen Toppa Gurren Laganhoz tud valaki magyar feliratot? Nem találtam sehol. Előre is köszi ha valaki talál!
-
Ghostface
senior tag
Ez az amire gondoltam, Istennő vagy.
Animeaddictson nem is kerestem mert ahol az ismertetője van ott a letöltés kategóriában nincs semmi, AnimGO meg valahogy kimaradt. Köszi szépen!!PSN: Nifty_Ghostface
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest