Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz K.B.K. #53599 üzenetére
Üdv a kluban! Mi a fő érdeklődési kör, és miket láttál? Vagyunk itt néhányan akik ellátunk néznivalóval néhány évre.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
myckey
veterán
Mondjuk, nekem legjobban a Hátterek tetszettek a " Blue Eye Samurai " kapcsán. Megjelenésről szólva.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Essejó
veterán
válasz Farkassacred #53592 üzenetére
Szerintem meg igenis jó.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
K.B.K.
kezdő
Visszatalós
-
sztanozs
veterán
válasz Komplikato #53568 üzenetére
Bah, es tenyleg csak recap volt
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
consono
nagyúr
válasz Farkassacred #53592 üzenetére
Szerintem viszont kimondottan szép volt a grafika. Kicsit sem zavart, hogy CGI.
"Mechazilla has caught the booster."
-
Farkassacred
őstag
válasz myckey #53590 üzenetére
Egy pillanatra már azt akartam írni, hogy néha azért akadnak jó pillanatai is sorozatnak. De aztán átgondoltam újra és hát nem igazán akadnak.. Annyi pozitív dolgot tudok mondani erről a sorozatról, hogy a szereplők viszont szimpatikusak nagyon. Csak a köréjük írt történet egy nulla sajnos, az ellenséget meg már nem is említem inkább.. Rossz volt nézni sajnos amik itt történnek..
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
myckey
veterán
válasz Farkassacred #53589 üzenetére
Nem mertem nekivágni, mert az "alap" sorozat annyira megfogott...mondom aztán csak szívok vele, de legalább Te megtetted helyettem.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Farkassacred
őstag
Ezt várom már. Az első évad kész felüdülés volt már a végtelennek tűnő sword art hegyek mellett..
Más. Megnéztem a Castlevania Nocturne-t is végre. Hát ez simán csak rossz az elődökhöz képest, és nem az erőltetett lmbtq miatt az a vicc..
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online II
Hivatalos poszter érkezett, hamarosan jön az első előzetes is!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
.LnB
titán
Blue Eye Samurai (S01)
Nem is tudom, hogy hol hallottam róla, de egy álmos estén, adtam esélyt az első résznek. Viszonylag hamar ki is derült, hogy elég fasza kis sorozat ez. Kegyetlen ahogy kinéz. Bár ez (szerintem) animáció. Én inkább a tradicionális, rajzolt animék híve vagyok. De itt néha iszonyat durván néz ki az egész. Volt pár jelenet, amikor arra gondoltam, hogy na ezt rajzolva lehetetlen lett volna megcsinálni, olyan minőségben, ahogy látjuk.
És a sztori is nagyon rendben van, pedig nem bonyolult, mert egyszerű bosszúsztori. Nem csoda, mert az író, Michael Green olyan filmeken dolgozott íróként, mint a Blade Runner 2049, Logan (Jó volt sok sz*r filmje is mint az Alien Covenant, de ezt most hagyjuk. ) Az a lényeg, hogy itt a jobbik énjét hozza.
Baromi jó a sztori vezetés végig. (Vagyis a végéig). A karakterek nagy része is érdekes, jól megírt.Az akció iszonyat látványos. És érdekesen billeg a sorozat a még hihető és a túlzás határán. Például a főhős sérülései, gyógyulásai elég hihetetlenek. De ezen kívül, nagyjából próbálnak reálisak maradni.
Ha egy szóban kellene jellemeznem ezt az animét, akkor az a nyers lenne. Megnézném néha néhány, animében nem túl jártas néző arcát, akik csak a hype miatt kezdték el nézni. Teljesen egyértelműen le lehetett fektetve a készítés elején, hogy itt bizony semmivel nem fognak finomkodni.
A fő gonosz, Fowler esetében nem kevés figyelmet fordít a sorozat arra, hogy igazán megutáljuk. Iszonyat brutális karaktert írtak. Ezzel sikerül is gyűlölni a fő antagonistát. Csakhogy, és itt az egyetlen nagy hiba, ami engem nagyon zavart a sorozattal kapcsolatban. Az, hogy a bosszú
nem teljesül. Gyorsvonat ütemben robogunk az utolsó rész végkifejlete felé. És ott nincs semmi. Se cliffhanger, se lezárás, semmi. Konkrétan hősünk elhajózik a naplementében (jó a viharban). Hát hahó! Nem erről volt szó! Basszus olyan az egész sztori, mint ha egyszer csak, "puff" a falnak rohanna!! Lesz folytatás, be van rendelve 2. évad.
Ez full az én személyes bajom, de én ezt is úgy néztem, hogy nem tudtam, hogy ez most mini sorozat és le van e zárva, vagy folytatásos? Sajnos az utóbbi. Én nem ezt vártam. És az utolsó rész feléig nem is fogtam gyanút. Ott kezdtem el gyanítani, hogy ennek lesz folytatása. És engem már ez fáraszt. És tudom, hogy ez most hiszti. Jobb szeretem ma már a rövid kis sztorikat, mint éveket várni mindig a folytatásra. Amiket el is szoktam felejteni. De ez az utolsó bekezdésem, semmijen formában nem az animét jellemzi. Ez az én nyűgöm csak!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
emiki6
veterán
válasz Michell #53582 üzenetére
A Tamert nem kezdtem el, de olyan jókat olvasok róla előbbutóbb rá fog kerülni arra is a sor. A másik kettőt is nagyon szeretem, az undead adventurer nagyon jó kis sztori, jó karakterekkel, a Sasaki meg zseniális agymenés, imádom
.Mahou Chuunen xd A Tsukimichi második évad amúgy meglepően jó eddig (bár az utóbbi rész elég fillerre sikeredett), mert az idegesítő karakterek már nem idegesítőek, sőt Tomoe kifejezetten badass lett, egész megkedveltem.
A kedvenc viszont akkor is a lvl99 villainess.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Michell
tag
válasz emiki6 #53581 üzenetére
Boukensha ni Naritai: Az őszi szezon két legjobbja mellett is egy nézhető – alul értékelt – sorozat volt. Nekem a mostaniak közül is pár kevésbé értékelt anime amit még nézek a Frieren és a Kusuriya valamint a Loop 7 mellett (MAL pontszámokat nézve):
Nozomanu Fushi no Boukensha 7.47
Sasaki to Pii-chan 7.41
Saijaku Tamer wa Gomi 7.30
Ez utóbbi egyre jobban tetszik, magam sem tudom miért. Lehet hogy csak az ending varázsol el (Tei/Because). -
emiki6
veterán
Boukensha ni Naritai to Miyako ni Deteitta Musume ga S Rank ni Natteta;
My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank AdventurerEgész jó volt ahhoz képest, amire számítottam (a pontozás alapján: 6,8). Kis idő, mire beindul és az is jót tesz neki, hogy idővel megkomolyodik. Az írás leginkább oké szint, de eléggé rendben van, kellemes.
Érdekes, hogy itt romantika helyett az apa - gyermek kapcsolaton van a hangsúly, animét még nem láttam ami ennyire sok figyelmet fordít egy példás apa karakter bemutatására.Poén genre twist, hogy nem háremet gyűjt a főhős, hanem az apa gyerekeket gyűjt, akiket nevelhet, akik számára példát mutathat. Az azért érződik, hogy a 13 rész kevés volt az évadhoz. Illetve még bőven néztem volna tovább, remélem kapni fogunk második évadot.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #53579 üzenetére
A My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! nagyon poénra veszi a dolgot, nekem se volt annyira szórakoztató a második évad, mint az első volt, nem volt újdonság benne. Lényegében ez ismertetett meg a villainess műfajjal, ezért hálás lehetek.
Az sajnálatos, hogy a lvl99 manga csak ennyi résszel rendelkezik, így várhatom az anime folytatást majd.
Ha már manga és kevés rész, az I'll Become A Villainess That Will Go Down In History ― The More Of A Villainess I Become, The More The Prince Will Dote On Me lett egyik kis kedvencem témában. Csak 17 rész eddig, de ebben látok potenciált. Felüdülés, hogy itt a főszereplő lubickolni akar a gonosz szerepében, nem pedig menekül előle.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!
Ez egy olyan anime, ami annyira egyszerre nem rossz és nem jó, hogy már rossz. Annyira nem rossz, hogy ne nézzem végig, de annyira nem jó, hogy a végén ne érezzem magam borzasztó csalódottan. Bár lett volna egy kicsit rosszabb és akkor nem néztem volna végig...
Egyfelől érdemes megnézni, mert wholesome és derűs és az írás egész jó kb 20%-ban, másfelöl viszont az a maradék 80% keserű szájízt hagy és az, hogy egy hárem anime, amiben 2 évad alatt ebből nem lesz semmi az megbocsájthatatlan; vagy legyen romantikus vagy ne, de ez így ebben a formában elviselhetetlen számomra.A harmadik évadot már nem fogom megpróbálni, elég volt ebből ennyi.
-
A lvl99 villainesst viszont nagyon élvezem, kénytelen voltam a mangát is végigolvasni, sajnos nincs belőle sok, 19 chapter össz, az anime már kb a 14-ediknél tart a maga 7 részével, lehet az uccsó pár rész közvetlen a LN alapján készül majd.[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Frieren: Beyond Journey’s End Episode 24: The Season’s End Is Nigh; Release Date And More
Egész biztos 28 részes lesz
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
senior tag
válasz Michell #53569 üzenetére
A Snafu nálam ott bukott meg, hogy
lett a választott. Sokkal jobb kémia volt ott a karakterek között, mint a rejtélyesnek mutatott - de amúgy főképp hisztis - főhősnővel.nem Iroha A Classroom of the Elite szintén hasonló gonddal küzd, a fekete hajú főbb hősnő még érdekesen is indult, de végül érdektelen és súlytalan lett.
-
Farkassacred
őstag
válasz Michell #53569 üzenetére
Tonikava az hamar kifulladt nálam, a szereplők nem voltak túl érdekesek. Nem tartottak bent..
Karekano, hű ez de régi, és de régen is láttam.. Meglesem majd valamikor újra, most annyira emlékszem csak, hogy akkoriban nem igen volt párja ebben a műfajban.
És úgy látom a Mysterious Girlfriend-et is meg kell néznem újra.. Köszi a címeket.
Ebben a műfajban a numero one úgy is csak a Tsuki ga Kirei lehet.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Michell
tag
A Snafu az nekem csalódás volt. A főszereplő lány „jelleme és az ő problémái” engem annyira irritáltak, hogy azt a sorozat pozitívumai, többi szereplője képtelen volt ellensúlyozni.
A Bokuyaba mint új etalon – ahol az első csók a csúcs spoiler ? Én akkor továbbra is csak sajnálkozni tudok és nosztalgiázni egy Karekano, vagy akár ez Mysterious Girlfriend után. De számomra még a közelmúltból a Tonikava S2 is érdekesebb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Farkassacred
őstag
válasz Aljasvip #53564 üzenetére
A Snafu az Snafu. Írhatnám azt is, hogy innentől legyen ő a minimum alap, csak akkor többet nem látnánk romantikus műveket. Egyszerűen zseniális az az anime, dettó mint anno a Toradora a maga idejében.
De tényleg egy csoda a BokuYabba, annyi szerencsétlen romantikus mű mellett amit a fejünkhöz vágnak, végre valami értelmes és kiemelkedő.
és amúgy. Bling-bang-bang, bling-bang-bang-bornemiki6: Azt én hamar levettem a listámról, talán a második részig jutottam. Nem igazán tartott bent, pedig az alapötlet nem lett volna rossz. Ha már fantasy, akkor a Solo Leveling ebben a szezonban.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Farkassacred #53563 üzenetére
Azé most a loop 7 is aggya.
-
senior tag
válasz Farkassacred #53563 üzenetére
Voltak azért más új normákat hozó romantikus művek is a múltban, amik felett kár lenne átsiklani.
Az én két kedvencem közülük a Snafu és a SaeKano.
A Bunny Girl Senpai egy harmadik lehetne még talán, de a fókusz inkább a drámán van, mint valami light-os Monogatari.[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz etomcat #53562 üzenetére
Na kérem szépen tiszteletben tartani a BokuYabba előtti időket, bár ugyan reméljük, hogy most már ő lesz innentől kezdve az alapértelmezett, nem pediglen a háremet álmodó, semmittevő gyáva csávesz, aki 12 részen keresztül ránk uszítja borzalmas szenvedések poklon poklát... vesszen ez a műfaj, a gyenge zseton szagú isekai-kal együtt..
-
etomcat
tag
BokuYabba (s2ep7) most hétvégén is megette az anime mezőnyt reggelire...
-
etomcat
tag
> akkor mi lesz ha Frierent is lemásolja...erre beteszik a végére
Gondolom az anime stúdiók is látták Süsü a sárkányt?
-
Farkassacred
őstag
Bling-bang-bang, bling-bang-bang-born
Bling-bang-bang, bling-bang-bang-bornI'll meet you again through the eyes of our son.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uh a Pluto így első rész után durván jó cuccnak tűnik.
Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
válasz Komplikato #53550 üzenetére
Nemhiszem... most tegyuk fel leharmadoljak akkor is tobbszaz resz. A Netflix nem arrol hires hogy sokaig kitartson
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #53552 üzenetére
Nem para, még örültem is volna valami újdonságnak. Azért nem mertem soha elkezdeni a sorozatot, mert a régi rajzolása már nekem nagyon nem jön be.
Live-Die-Respawn
-
Komplikato
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #53550 üzenetére
Decemberi a bejelentés. [link]
Vagy van róla most új videó?
Live-Die-Respawn
-
Komplikato
veterán
Most láttam csak, hogy volt bejelentő videó arról, hogy ÚJRA megcsinálják a One Piece animációs sorozatot a Netflix zászlója alatt. Úgy értem eddig is lehetett róla hallani, de most volt egy bejelentő videó. Netflixet ismerve az eddig 1000+ részt megcsinálják max 3x10 epizódban?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-
emiki6
veterán
Hát ez a shield hero furcsa egy dolog. Az első évad kifejezetten jó, de a vége fele identitását veszti és utána se az s2-ben, se az s3-ban nem találja helyét. Így fordul elő, hogy az első évad egy kiváló anime, a második és harmadik meg talán közepes. F34R-nek igaza volt, tényleg nem sikerül összeszednie magát.
Rising of the shield hero? More like The fall of the shield hero anime...
Olvasta valaki a mangát, LN-t? Gondolom azok is hasonló sebekből véreznek, ott is rossz kell legyen az írás minősége. A második évad olyan volt, mint egy egész jó filler arc, a harmadikban meg plotline-ok a semmiből kerülnek elő, felvezetés nélkül, túl sok az ad hoc történés, amik a történet folyamában törésként vannak jelen, rossz az ötem és elég csapongó.
Pontozás alapján én aszittem az s2 lesz a gyenge évad és az s3 lesz a jó, de áhh, csak csalódás várt. Leszámítva a főgonoszt, az s2-t én jobban élveztem, mint az s3-at.
Amúgy ja, a redo of the healert ne nézzétek meg, inkább a shield hero első évada. Hasonló motívum, csak nem degenerált és nem totál nihil."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
bandiras2
senior tag
Ez a Frieren zárójelenet ütött.
The final boss.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
etomcat
tag
Azt hallottátok, hogy pénzgyűjtést indítottak Ishura felszabadítására?
-
coco2
őstag
Találtam híreket a bookworm anime folytatásáról. Persze dátum a láthatáron se
-
KISDUCK
addikt
Saihate no Paladin, 2 évadát megnéztem és egész jó volt. Kis isekai, sok fantasy.
-
myckey
veterán
válasz myckey #53539 üzenetére
vagy ....
Mashinki no Nemuri Hime - Piccolo's death song - La muerte de Picoro.
[Metal Cover ( Gitárral... no comment)
vagy
Attack On Titan - Vogel im Käfig Re-Mastered (Epic sound quality)
vagy
Fairy Tail New Main Theme 2014 - Reimagined
vagy
Hunter x Hunter OST | In The Palace~Lamentoso/In The Palace~Agitato
etc...."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
jójó, de azért ezt nehezen engedem el
Rebuild of Evangelion 2.22 Ending (Tsubasa wo Kudasai)
The most epic scene of ....[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Emlékszik valaki a Takt Op. Destiny sorozatra? A vége érthetetlen volt, majd jött a megvilágosodás, hogy ez csak egy prológusa volt kvázi egy új gacha játéknak. Nos, alig 1 évvel az indulás után, idén áprilisban lelövik a játékot.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
coco2
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Solo Leveling Ep 6.
Ok ez a zene a harccal... instant libabőr lett. Remek epizód volt.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Sordoran
addikt
válasz Farkassacred #53522 üzenetére
Nem a méret a lényeg.
-
emiki6
veterán
válasz Farkassacred #53522 üzenetére
Pedig a
Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru
Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious
elég jó pl.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #53520 üzenetére
Teljesen radar alatt úszott, én nekem nem is rémlik, hogy volt ilyen anime tavaly. Pedig mindig végignézem listát, de akkor ezt már ránézésre érdemtelennek találtam.
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #53519 üzenetére
Ez:
Tensei Kizoku no Isekai Boukenroku: Jichou wo Shiranai Kamigami no Shito
The Aristocrat's Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too FarBár azt írják, hogy a LN/manga jobb és az anime adaptáció sikerült szarul.
OP MC-s isekai, ami hiszem, hogy nem kell rossz legyen, mert lehet ezt jól is csinálni, csak itt nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #53518 üzenetére
Milyen arisztrokrata isekai?
Én ezt vallom, hogy ha érdekel, de nem vagy benne biztos, hogy megnézd-e, akkor ha legalább 7 pontos akkor megéri, alatta már nem annyira. Kivételek akadnak, de ez egy jó szűrő.
-
emiki6
veterán
Hát ez az arisztokrata isekai nem véletlen áll malon 6.7-en. Nem túl jó, annyira nem is szórakoztató, de nézhető, mert végignéztem az évadot, de ha lesz új évad azt már nem tervezem megnézni.
Szóval ajánlani nem tudom.MAL-on 7 volna a vízválasztó és 7,5 körül jelennek meg a gyöngyszemek?
-
coco2
őstag
Melyik Fate-ből van ez a karakter?
-
bandiras2
senior tag
Gushing over magical girls
Azure után úgy tűnik Magenta is talált magának állandó "játszótársat".
Mondjuk Kiwi és Sulfur is elég keményen flörtölt korábban.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Sordoran
addikt
válasz myckey #53512 üzenetére
Valóban van pár üdítő kivétel, de tényleg kevés. Nem ez a jellemző sajnos.
Viszont ha valaki tud még mondani olyan anime alapján készült videójátékot ami tényleg jó lett, ne tartsa magába.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
myckey
veterán
Dragon Ball játékok jók, sikeresek. Kapásból a DB Fighter Z & DBZ Kakarot...
-
Sordoran
addikt
válasz KISDUCK #53507 üzenetére
Az a baj, hogy egy anime világából játékot nem így csinálnak, hanem minimális költséggel akarnak minél nagyobb hasznot hozni, csupán üzlet. A legtöbb adaptációt amit láttam már grafikán megbukik. Persze nehéz átültetni a 2D képi világot egy 3D környezetbe, de legtöbbször meg se próbálják. Ami belefér büdzsébe az megy, aztán ordít az igénytelenség, kihaltság a játék világából. Pl. utóbbi két SAO játék is már előzetes gampelay alapján is borzalmasnak hatott. Rajongóknak lehet ennyi is elég a boldogsághoz, de aki az anime ismerete nélkül néz rá, az nagyon gyorsan átugorja.
Fordítva is ez a jellemző, a játék rajongóinak letolnak egy szezont, aztán örüljenek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
KISDUCK
addikt
válasz emiki6 #53509 üzenetére
egy 24 részes már elég tradeoff-os tud lenni
Én most mit mondjak, kb 2021 elején úgy voltam, hogy kicsit pihentetem a one piecet, most meg úgy vagyok vele hogy félek nekiállni, mert kicsit gyűlt azóta.
Gondoltam arra hogy inkább nekiállok mangában, mert úgy hamarabb megvan és ami látványos azt megnézem animében, de nem tudom hogy erre is mikor fogok sort keríteni. -
emiki6
veterán
válasz Szancsó #53508 üzenetére
Én is így voltam vele, hogy "jobb egyben nézni", de közben meg ennek az előnye, hogy megved a binge watching-tól, ami az életvezetésem nagyon fel tudja borítani. 12 résznél nem gond persze, azt pár óra alatt le lehet tudni, de egy 24 részes már elég tradeoff-os tud lenni.
-
Szancsó
aktív tag
válasz emiki6 #53501 üzenetére
Az aztán be van táblázva
Én nem bírnék (vagyis már nem szeretek) így 1-1 heteket várni új epizódra: majd ha kijött az utolsó akkor tartok mindegyikből egy maratont. (Persze szívás, mert a szezon végén lesz min. 6, amit néznék és 1 héten belül érnek véget.)
Addig meg van bőven miből válogatni, durva a lemaradásom...My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
KISDUCK
addikt
válasz consono #53506 üzenetére
anime/fantasy jrpg-vel Dunát lehet rekeszteni
, az oké, de abból mennyi jó?
Nézzük komolyabban a kérdéskört, A divinity original sin játékok elismertek és jól sikerültek de a baldurs gate 3 is kasszát robbantott nem véletlenül. Ha azoknak a játékoknak a mintájára készítenének akár egy Sosu no Frieren, Fairy Tail vagy Naruto játékot szerintem a készítők/jogtulajdonosok megsüketülnének a kassza csilingelésétől. -
consono
nagyúr
válasz KISDUCK #53505 üzenetére
Hát anime/fantasy jrpg-vel Dunát lehet rekeszteni, annyi van, de volt SAO játék is jópár. Csak nekem nem jöttek be Mint ahogy a fentebb mondott Persona sorozat sem. Talán csak a Nier volt olyan, amit tényleg szerettem, de ott meg előbb volt a játék...
-
KISDUCK
addikt
válasz consono #53504 üzenetére
Hát elvileg a Naruto játékok jók és sikeresek. Valamelyiket (talán ultimate ninja storm 4-et) próbáltam, de nagyon furcsa volt nekem az irányítás.
Mobilon volt egy oldalnézetes csapat alapú gyűjtőgetős változat, azzal pár hónapot elvoltam.
PC-n még próbáltam az attack on titan játékot is, de az irányítás miatt feladtam azt is, de az IGN szerint az is benne van a top10 animés játékban.
Azt nem értem hogy miért nem lovagolják meg hogy népszerű játékok mintájára csinálnak animés játékokat, pl.: xcom mintájára valami fantasy dungeon-ös játék, vagy a dungeons 3 mintájára valami anime fantasy játék, akár valami overlordos átírat. Vagy a divinity/baldurs gate mintájára valami anime fantasy kaland játék. Robbanhatnának akkorát is akár mint egy palworld. -
consono
nagyúr
válasz Farkassacred #53500 üzenetére
"Vannak egyébként jó animés játékok " - pont ezt akartam én is kérdezni Mert eddig nekem még egy sem jött be...
-
razmatazz
csendes tag
Hogy ne lennének jó anime játékok: FSN (realta nua), Persona 3/4/5, Nier Automata... Tény hogy mindből utólag lett anime.
-
válasz emiki6 #53501 üzenetére
solo leveling vagy harc elejen, vagy az elkerulhetetlennek tuno halaltol egy tized masodpercre er veget
mas tema: a "the worlds finest assassin gets reincarnated in a different world as an aristocrat" es hasonlo ket soros imdb osszefoglalo tipusu cimek csak engem zavarnak? nagyon elszaporodtak mostanaban
meg is nezem az elso reszt[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
emiki6
veterán
Én ezeket követem:
(A sunraku és sign of affection egyelőre kimaradt még).
Én nagyon élvezem ezt a szezont. A lvl99 talán amit legjobban várok mindig. De mind elég jó produkció (mondjuk én úgy tűnik komálom az isekait meg fantasy-t).
A Solo levelinget nehezen viselem, nagyon nem esik jól neki a 24 perces epizódhossz, legutóbbi rész is olyan cliffhanger volt, hogy hajamat téptem. De végül sikerült visszafognom magam, hogy ne kezdjem el olvasni, annak nem lett volna jó vége, tuti, hogy nem tudtam volna letenni."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest