Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
A Lost Universe-ről mi a véleményetek? Nekem nagy kedvencem a Slayers, amihez ezt kapcsolják (Bár nem tudom, miért lenne kapcsolódó? De mindegy, biztosan oka van.).
Lehet hogy mégis először ezt szedem le a Berserk helyett...
Ha annyit lehet rajta röhögni, mint anno. a Slayers-en, akkor tuti nyerő nálam...[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Agostino #3198 üzenetére
Hát az első 10 rész nagyjából egyfajta bevezetésnek fogható fel, onnantól indulnak be a dolgok. De a legjobb részek a 20. után vannak, amikor felbukkannak a Sif tagjai. Onnantól kezd összeállni úgy nagyjából a történet.
Néha tényleg unalmas, mert annyi szálon mozog a történet, plusz néha felelevenítik a múltat is egy-két rész erejéig. Ami nem rossz, csak épp harcok nincsenek benne, az emlékként felvillanó részleteket gyorsan elkapják. Mondjuk mire kiderült hogy tulajdonképpen kicsoda Saya és Díva és mitől lettek ennyire különbözőek és mégis ennyire egyformák, addigra az ember néha elúnja az életét.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
Vistaboy
veterán
A Claymore-t megnéztem, mindenképpen ajánlom.
A Blood+ -ban most tartok a 38.-ik résznél, ma még 40.-ig megnézem, az utolsó 10 holnap lesz csak.
-
cor
őstag
válasz Agostino #3194 üzenetére
én annak éreztem, nem szeretem ha nincs lezárva rendesen egy sorozat. ..de azt nem vitattam h jo
én meg döntésképtelen vagyok, melyiket kezdjem el?
Higurashi no Naku Koro ni
Bakuretsu Tenshi
v ugye a Claymore
na mjad valahogy kisorsolom...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Szerintem a manga nélkül is igazi remekmű, és nem érzem annyira "befejezetlennek". Jó hír viszont az, hogy a Berserk manga meg fog jelenni magyarul, szóval kalapok bekészít, irány az utca koldulni, hogy legyen rá elég pínz. : ))))))))
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Vistaboy
veterán
Blood+ 30. részénél tartok. Most már kezd összeállni, hogy ki kicsoda, és ki miért akarja Saya és/vagy Díva vérét vagy megölni őket? Bár érződik a filmen hogy húzzák a sztorit, szerintem be lehetett volna előbb is fejezni a történetet. Persze nem bánom, legalább annál tovább izgulhatok hogy vajon mi lesz a vége?
Ui.: A Berserk-ről mi a véleményetek? Úgy tervezem hogy a Blood+ után azt szedem le és nézem meg. Mennyire hasonlít a Claymore-ra? Az ismertető alapján azt mondanám hogy nagyon jónak tűnik, de kíváncsi vagyok a jobban hozzáértők véleményére is...
-
Vistaboy
veterán
A Blood+ -ban most tartok a 20. résznél, végre kezdenek beindulni az események, eddig nem igazán volt pörgős, remélem mostantól több lesz benne a csata és a cselekmény, mert ugyan a sztori ismertetése és a szereplő múltjának a megértése is fontos és jó, de néhol már uncsi volt több részen keresztül komolyabb csata nélkül.
Felébred-e legalább Saya egyszer is úgy istenigazából? A legelején nagyon jó volt, amikor elborultan tombolt, jó lenne egy-két olyan jelenet, amiben végre kiengedi a gőzt.
-
...hogy a Ghibli sorozatot miért nem tudják 990 ft-ért adni?.. . Muszály volt megvennem a következőt 1990-ért..annyira szép.
-
Gergello
addikt
Chrono Crusadeba belekezdtem, nem hengerelt le eddig, persze még csak az elején járok. Fog ez javulni?
-
zsiga667
addikt
válasz lomha lepke #3184 üzenetére
Mi számít legális oldalnak?
-
-
zsiga667
addikt
válasz lomha lepke #3182 üzenetére
AniDB-n ([link]) ezt írják a 25. (utolsó) részhez:
"Warning: This is the last episode of Berserk. There is no episode 26. Altho the story does not end here, the anime is simply not continued. If you wish to futher follow the story, please check out the Berserk manga." -
lomha lepke
tag
válasz Agostino #3165 üzenetére
Oké én láma vagyok és nem is nagyon tudom mi a különbség, viszont meg tudtam nézni. Más itt a gond. Ugye csak én vagyok béna és nem találtam meg a többi részt. 25-öt lehúztam, de ott még bőven nincs vége! Épp hogy Griffith újjászületik... Ugye van folytatás? És ugye megszerezhető? A tegnapi napomat rászántam, és most a falat kaparom, hogy nem tudom mi a vége...
Pls. help!!!!"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
Agostino
addikt
válasz Vistaboy #3180 üzenetére
Üdv.
A Mnemosyne nagyon jóra sikeredett, viszont azt sajnáltam kicsit, az hogy az első részhez képest a második nem volt egy jajjdekomoly eresztés. Nem volt rossz, de ha az ep01 belőtt egy irányt, akkor nem tudom miért nem lehet továbbvinni azt. Elborult, sötét, véres kezdetekhez képest a második nyalifali, angyalos kawaiikodós megoldása nem jött be annyira. Bár, ahogy írtad, hátra van még négy rész. Mindettől független jó sorozat lesz ez, csak kicsit csalódtam a legutóbbi darabjában.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Vistaboy
veterán
Hát a Jiburiru nekem nem jött be, hiába, ez is csak egy Hentai. Csak a szex, meg a szex. Mondjuk az vicces, hogy a különleges képességek és varázslatok eléréséhez a szex extrém formáit (Anál, S/M, ilyesmi) kell űzniük. Mondjuk csak az első részt láttam még, mert közben lejött a Mnemosyne első két része is, így inkább azt néztem meg. Persze utána megnézem majd, de most az Anime jobban érdekel.
Hát mit mondjak, az Mnemosyne, bár elég véres, azért az Elfen Lied után nem tűnt olyan szörnyűnek, a halhatatlan nők és "Angyallá" vált férfiak harca viszont elég érdekesnek ígérkezik, remélem hogy nemsokára meglesz a hiányzó 4 rész is.Addig elkezdtem a Blood+ -ot szedni lefelé, már két részt megnéztem az 50-ből, idáig bejön a dolog. Bár az furcsa, hogy vámpírokról szól a film és szörnyeket mészárolnak. Inkább Vérfarkasok kellettek volna bele, jobb lett volna szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
A legtöbb Mangát és Hentait szerető ember nem normális, nem tudtad?
Olvastam valahol, hogy a Hentai (Pláne a Hentai-Mangák) a perverzek legfőbb szórakozásai.
Persze nem minden Hentai-szerető ember ilyen, azért én is láttam már nem egy szaftosabb ilyen "műalkotás"-t, mégsem nevezném magamat perverznek. (Persze attól mások lehet hogy így hívnak a hátam mögött ).
-
Vistaboy
veterán
válasz zsiga667 #3172 üzenetére
Magán a filmen én is sokat röhögtem (Pláne Nin-Nin-en, ha jól emlékszem így hívták azt a kis nindzsát). Amikor állandóan a főszereplő csajt fogdosta, az meg rendre felpofozta, azok a részek tényleg jók voltak. Persze egynek jó volt, még egy Anime-ot vagy Hentai-t sem hagytam parlagon heverni, ha már egyszer meg voltak.
Caesarion: A Jiburiru-ról még ma meg tudom mondani hogy milyen, a Dokuro-Chan pedig tényleg eszement egy film. Igaz, a vége felé már uncsi volt, kezdtek kifogyni a bunkó által elképzelhető halálnemekből.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Hát ez a pipirupi ez egy elmebeteg baromság... jézusom
Jiburiru az hentai. De jópofa hentai.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Vistaboy
veterán
Namost ez a Jiburiru vagy mi nem Hentai véletlenül? Mert én csak úgy találtam meg, nem mint Animét. Vagy mindkét műfajban fel lett dolgozva?
Hentait még nem sokat láttam, az egyik a La Blue Girl volt, de ezek a Tentacle Hentai-k nekem annyira nem jönnek be.
-
Vistaboy
veterán
Na, felhívták a figyelmemet egy újabb gyöngyszemre:
-Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi.
6 részes, ebből három van már kész, remélem hogy meg tudom szerezni valahonnan."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Oké, köszi a tippeket!
Hát, srácok, kész vagyok! Még egy ilyen nemnormális animét, mint ez a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan.
Padló... Az a Pippiru-piru-piru-pippirupii, vagy micsoda, hát ez kész. A pofák kegyetlenek benne, és bár ugyan még csak az első két részt láttam, de már most kész vagyok a röhögéstől."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
zsiga667
addikt
Azaz... XD
Angyalos démonos vallásos témáról nekem a Chrno Crusade jut eszembe.
-
Agostino
addikt
válasz lomha lepke #3160 üzenetére
Üdv.
A Berserkünk softsubos, nem égetünk be feliratot, csak karaokét.
K-Lite Codec Pack fel, Media Player Classic. Menni fog minden.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz zsiga667 #3162 üzenetére
Megnézem majd, de az AA-n külön-külön van feltüntetve az első 4 rész és a második is, nem egyben két részenként.
Amúgy milyen más egyéb ilyen jó Fantasy Animék vannak még, mind a Claymore? És még olyan is érdekelne, ami vallásos témát dolgoz fel, Angyalok és Démonok harca, stb.
-
Vistaboy
veterán
Na, mára egy agyament darabot szemeltem ki: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. Az ismertetője alapján betegre lehet magunkat röhögni rajta. Hát majd kiderül. Remélem hogy az első két rész még lejön ma.
Mondjuk egy felirat nem ártana hozzá, mivel a 8 rész 4 fájlban jön le, és az AA-n részenkénti felirat van csak. Remélem hogy azért angol felirat lesz hozzá, ha már magyar nem is.
-
lomha lepke
tag
Brühühű, nem tudtam megnézni az Ergo Proxyt. Nem tudom milyen verziót írtak ki nekem, de a BSPlayerem egyes részeket nem akar elindítani, pedig ACE Mega Codecet is raktam fel. A Real Player talán elindítja, viszont az alá meg nem tudok felíratot pakolni... Pont most, amikor kezd beindulni a sorozat (most derült ki hogy Vincent is proxy). Van valakinek esetleg valamilyen tippje?
Elolvastam az ajánlott sorozatok leírását is, ígéretesek, elsőként a Samurai C-t szeretném, bár még elképzelésem sincs, honnan szerzem meg...
Kompenzációként leszedtem a Berserket és azt kezdtem el nézni, szerencsére az AA-n beégetett felirattal van fent..."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
Trystan
csendes tag
már mindenki alszik?csak nekem kell ilyenkor is melózni???
Az idegbaj öröklődő betegség.Én is a gyerekemtől kaptam! :-)
-
Trystan
csendes tag
sziasztok!
tudja vki honnan lehet megszerezni az Inuyasha-t 105től szinkronosan?
Az idegbaj öröklődő betegség.Én is a gyerekemtől kaptam! :-)
-
Gergello
addikt
Én ma Death Note maratont tartottam, még nincs vége, de már nem lehet idegekkel bírni.
-
Vistaboy
veterán
Na, nem bírtam megállni, és végignéztem mind a 26 részt. Bár a vége felé már elég sablonos volt a sztori, meg már Clare is vagy tucatszor alakult át (Mint a Szellemfiúban az a benga állat, amikor 10%-onként engedte el az erejét), azért elég jó volt.
Csak azt sajnáltam hogy jó szokás szerint a Fő-Fő gonoszok most is megúszták, azt az ellenszenves kalapos embert is jól megrugdoshatták volna legalább, elég tenyérbemászó képe volt.
Amúgy nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
zsiga667
addikt
Ha már Bebop akkor Samurai Champloo is. Meg mivel mecha nem nagyon volt még a felsorolásban a Gurren-Lagan mellett, ezért még két jó: Eureka Seven, Neon Genesis Evangelion.
-
cor
őstag
váá repkednek a jobbnál jobb cimek
szerencsére nagy részüket már láttam, amit nem azt meg felvettem a listámra..még pár cimet én is irok, a teljessgé igénye nélkül
Cowboy Bebop, Trigun, Wolf's Rain, Gungrave, Peace Maker Kurogane, Darker than Black stb......gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
bozont
veterán
válasz lomha lepke #3146 üzenetére
Miután befejezted azokat itt van még pár (szerintem) ajánlott darab, mint pl.: Vandread, Kaze no Stigma, Chrono Crusade, Origin - Spirits of the Past, Karas, Gunslinger Girl
Ha érdekelnek az ilyen Poltergeist szerű misztikus, szellemes témák akkor Ghost hunt, vagy komolyabb mondanivalót mellőző pörgős akció kell Black Lagoon. És végül egy nagyon elborult vígjáték Beating Angel Dokuro-chan, de vigyázat ez tényéeg elég durva már.[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
válasz lomha lepke #3146 üzenetére
Mindkettő nagyon jó!
Amúgy itt már biztos mindenki tudta, csak nekem volt új.
-
zsiga667
addikt
válasz lomha lepke #3144 üzenetére
Két (három) ajánlott sorozat. Az első a Tengen Toppa Gurren Lagann, ezt nem bírom elképzelni hogy ne tetszene akkora királyság , a másik kettő meg a GitS StandAlone Complex nevű TV-sorozat első és második évadja.
Caesarion : School Rumble-ből láttam pár részt, nem jött be, ha iskolás vígjáték akkor nálam Lucky Star, Minami-ke, Azumanga, Fumoffu, GTO.
Read or Die OVA-t láttam, az nem volt rossz de nem egy világmegváltó darab, a TV-sorozat meg kb. 2 éve vár megnézésre a vinyóimon.
Ichigo 100% egy rész után ment a kukába, nem rajongok az ecchi-harem műfajért...
Bamboo Blade-be nem volt időm belenézni, így is túl sok jó sorozat volt 2007-ben.
Shana 1. nagy kedvenc, a másodikat meg majd a napokban kezdem el nézni, amint kijött a sub az utolsó részhez, meg amint végeztem a Nagy Márciusi EPIC SciFi/Mecha Újranézős Hónappal.
Saber Marionette kimaradt az életemből, nem fogott meg a leírása alapján. -
Caesarion
aktív tag
válasz zsiga667 #3143 üzenetére
hm, self-check:
Kenshin 2+1+94+2 - Pipa. Double-kodachival Shinomori Aoshi rulez ... ill. mi is volt az ellenoldalt erösitö "érzelem mentes" szamuráj neve?
TTGL - pipa. Ennek vajon lesz folytatása is? mert az anti-spirált is kifejthetnék... nem?
Gits - pipa. Hm, igényes cs engem ez nem fogott meg. sorry all, inkább csitt nekem.
SAC - belekezdtem, d már nem emléxem miért maradt abba. vmi rémlik mintha egy idö után monotonnak találtam volna...(?) passz.nyah, s neked mi jót mondd pölö:
school rumble, read or die, ichigo 100%, bamboo blade, shakugan no shana (1-2), saber marionettes?Te is fiam, Bluetooth ?!
-
lomha lepke
tag
-
Gergello
addikt
válasz lomha lepke #3144 üzenetére
Basiliskből 2 részt tudtam megnézni úgy emlékszem, de azt is kínszenvedéssel.
Samurai Champlo, Samurai 7 inkább. -
lomha lepke
tag
válasz zsiga667 #3143 üzenetére
Huhh, az utolsó mondatot dekódolhatnád.
A linkeket most nem tudom megnyitni, mert dolgozom és a szakmai oldalak kivételével tiltva van a net.
A Basilisk senkinek nem ismerős?[ Szerkesztve ]
"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
zsiga667
addikt
válasz lomha lepke #3141 üzenetére
Az OVA-t Vistaboy már megmagyarázta, csak annyit tennék hozzá hogy TV-ben is le szoktak adni nagyon sok OVA-t, de mindenképpen a legelső kiadás DVD-n van.
Kenshinből van két OVA, egy mozifilm és egy 94 részes sorozat. Időrendi sorrendben először a négyrészes OVA, aztán a sorozat jön, a sorozat idejében játszódik a film, és végül a kétrészes OVA zárja le a történetet.
Ajánlott sorozat a TTGL, ha tetszett a két GitS film akkor a két SAC sorozat.
-
Vistaboy
veterán
válasz lomha lepke #3141 üzenetére
Az OVA az "Original Video Animation" rövidítése. Azt jelenti, hogy adott Anime csak "Home Video" formában készül, azaz a moziban vagy a TV-ben nem vetítik. (Ha tévedek, javítson ki valaki).
cor: A Claymore első két részének megnézése után bátran állíthatom hogy nagyon jónak tűnik. Mondjuk még odébb lesz, mire meglesz mind a 26, de ma még legalább 10 részt meg fogok nézni az tuti. Amikor a második rész végén Clare megöli Elenát, nehogy átalakuljon, na az nagyon megindító volt. Szóval jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
lomha lepke
tag
Sziasztok!
Most biztosan nagyon ostobának tűnök, de áruljátok már el, hogy mi a rák az az OVA? A kifejezéssel sokszor találkoztam már, de nem sikerült megfejtenem (gondolom valami műfaj meghatározás lehet). És ha valaki le tudná írni a többi kategóriát azt is megköszönném.
Én még az RTL klubbon találkoztam először az animével a Sailor Moon és a Dragonball formájában, ez megalapozta a későbbi függőséget. Sajna csak azokat a részeket láttam amiket a csatorna leadott, bár már folyamatban van a teljes Z és GT átírása.
Aztán a főiskolán láttam a Ghost in the Shell-t, amitől lehidaltam, azóta is 2-3 havonta megnézem. A második része is nagyon tetszett, bár kissé más vonalat képvisel. Nagyfilmek közül a topon van még nálam a Ninja Scroll, Vampire Hunter D, Szentjánosbogarak temetője -többször elsírtam magam rajta.
Sorozatokból is van pár amit láttam, az A+-ról a Yu-Yu Hakusho-jó, FMP-jó, FMP Fumoffu-padló, meg pár részt a Shaman King-ből-ez is elmegy. Az Inuyasha szerintem nagyon lightos, a Blue Gender meg túl elborult és -nekem- unalmas. Az Elfen Lied viszont über alles -itt is sikerült sírnom, úgy sajnáltam Nanát-, de a special rész nem nagyon kapcsolódik az egészhez. A Kenshin nagyon tetszett, bár nekem egy ötrészes verzió van -úgy tudom létezik egy közel 100 részes sorozat is, + letöltöttem egy Kenshin movie-t is csak feliratot nem találok hozzá vagy fél éve. A Devil May Cry tetszett, bár többet vártam tőle... Az Ergo Proxy-t tegnap kezdtem, a hetedik résznél járok, most kezdek valamennyire képbe kerülni csak az a k*cs*g BSPlayer nem akarja a harmadik részt lejátszani és tartok tőle fontos dologról maradtam le.Viszont visszaolvastam vagy 1000 hozzászólást és nem láttam megemlítve a Basilisket! Ismeri valaki? Egy nindzsa Rómeó és Júlia sztori és egyszerűen remek! Egy hónap alatt háromszor néztem végig a 24 részes sorozatot.
Esetleg tudtok ajánlani valamit, amit érdemes megnézni. Nagyfilmek, sorozatok egyaránt jöhetnek. Akciódús, érzelmes, vígjáték egyaránt jöhet. Írnám még hogy írjatok oldalt is ahonnan letölthetem, de a visszaolvasások alapján tartok tőle el lennék küldve a búsba... Azért ha valaki mégsem tudná magában tartani, akár priviben is várom.
Üdv!
"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
Vistaboy
veterán
Ma megmondom neked. A bemutató alapján tetszik, egy-két részt ma már meg tudok nézni belőle tuti.
-
cor
őstag
a Claymore tényleg ilyen jo?
akit kérdeztem azt mondta h hire alapján olyan mint a Nöi-Berserk ......gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Vistaboy
veterán
Hát sokminden nem derült ki belőle, de legalább ismét jól derülhettem. Nyuu meg ha lehet még aranyosabb benne.
Na, most már jöhet a Claymore. Ha minden jól megy, holnap lent lesz.
Mellette az AH! My Goddess! is meglesz, bár ez Manga formában. Megvan még a Zombie Hunter és a Wish! is, mindkettő egész jó szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Gergello #3135 üzenetére
Jah... Amúgy beregeltem az AA-ra is, és alighogy elmondtam a véleményem az Elfen Lied-ről, észrevettem, hogy van hozzá egy OVA is. Szóval most azt szedem lefelé, már alig várom hogy megismerjem a történet hiányzó szálait...
-
Vistaboy
veterán
Elhiszem. De én meg utálok olvasni, japánul meg nem értek...
Mindegy, akárhogyan is megnézem, ha már meglesz...
-
veterán
válasz Vistaboy #3129 üzenetére
Japán szinkronnál anime filmhez nincs jobb... Ez tutibiztos. Én nem néznék máshogy anime-t csak japán hangal. Sokkal jobban visszajönnek az érzelmek, meg úgy minden.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Vistaboy
veterán
válasz zsiga667 #3130 üzenetére
Akkor lehet hogy felirat lesz. Úgy is jó, de nem igazán csípem a feliratot. olvasni nem jó filmnézés közben.
Ja, közben utánanéztem, és tényleg 26 részes... Már megijedtem hogy hiányosan kapom meg.
Gergello: Tudom hogy jobb az eredeti, de ha lehet nem olvasom a feliratot. Angolul értek, úgyhogy nekem az angol szinkron felér egy magyarral.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Még nem nagyon írtam ide, de én is nagyon szeretem az Anime filmeket. Épp tegnap néztem meg az Elfen Lied-et angol szinkronnal és nagyon tetszett. Már régóta nem láttam ilyen jó Animé-t, nagyon megindító a története, egy ültő helyemben megnéztem mind a 13 részt.Most a Claymore-t fogom megnézni, ma vagy holnap megszerzem. Angol szinkronnal lesz ez is, ami szuper. 23 részből áll, valszeg megint rá fog menni a napom...
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Gyönge angol tudásommal nem igazán értettem a Desert Punk/Sunabouzu végét. Esetleg priviben leírná valaki, mert nekem úgytűnik, hogy csak csapp és vége van, nem akarok spoilerezni...
-
cor
őstag
befejeztem a Heroic Age-t
vmint az Appleseed_2004-et is, most "várom" az Appleseed Ex Machina-t, a képek alapján elég jol fog kinézni
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
veterán
Télleg. ha már itt vagyok japánfanok között. Mi a tradicionális japán zene gyűjtőneve? valaki tudna pár előadót mondani? Olyan fúvós hangszeres-chillout zene érdekelne töménytelen mennyiségben.
-
brownus
veterán
-
bozont
veterán
válasz brownus #3120 üzenetére
[OFF]Nekem ez van:
RUNTiME.......: 104 min
SiZE..........: 6.5 gb
ViDEO.CODEC...: H.264 (x264)
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 8320 kbps
RESOLUTiON....: 1920x1080
AUDiO1........: Japanese AC3 5.1 640 kbps
AUDiO2........: English 2.0 vorbis 80 kbps commentary track
SUBTiTLES.....: Eng,Ger,Dut,Fre,Spa,Por - ASSA coreavc már jól játsza le, az ffdshow-val voltak gondok. Kmplayer meg annyira nem jött be, én zoomplayert használok.[/OFF]
A filmet még sajnos nem tudtam megnézni, de ahogy belenéztem az animáció elég sokat fejlődött az előző rész után, nagyon szépre sikeredett. Egyedül az emberek mozgásán lehetne még javítani, kicsit lehetne természetesebb.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
Complete name.....: Appleseed.2004.HDTV.720p.x264-HEAT.mkv
Runtime...........: 1 hour 45 minutes
Language..........: Japanese
Size..............: 2.16 GB (1/2DVD5)
Video Codec.......: x264 (2pass)
Video Bitrate.....: 2559 Kbps
Video Aspect Ratio: 1.78:1 (1280x720)
Framerate.........: 23.976 fps
Audio Codec.......: AC3
Audio BitRate.....: 384 Kbps @ 48 KHz
Audio Channels....: 5.1
Subtitles.........: Englishnekem ez a vált van meg. nézted már kmplayer-el?
-
zsiga667
addikt
Ha a CoreAVC-vel rendben van akkor megvan hogy mi volt a probléma.
Egyébként ha ilyesmi merül fel benned akkor érdemes megnézni hogy az anidb-n mit kommenteltek a release-ről az emberek, ha van valami ilyen durva hiba akkor ott tuti le van írva. [link]Szerk.: Egy jó csapat többek között attól jó hogy van sok tapasztalt minőségellenőre, ilyen durva hibákat pedig simán kiszúr egy jó QC-gárda.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz zsiga667 #3117 üzenetére
Tudom hogy minőségi videókat készítenek, csak ők is emberek hibázhatnak, ezért kérdeztem. A coreavc-vel már minden okés. Nézegettem közben a proci terhelést és itt már szépen használja mind a két magot. Lehet csak beállítás probléma, vagy a vc1 már túl nagy falat a gépnek.
[ Szerkesztve ]
-
zsiga667
addikt
válasz brownus #3114 üzenetére
Gyorsan verd ki a fejedből, egy középszar Evangelion-ripoff sorozat (26 rész) összesűrítve két órába.
bozont : A THORA-s srácok nem ma kezdték a szakmát, nem szoktak ilyen amatőr hibákat csinálni. Próbáld ki CoreAVC-vel ffdshow helyett, bár azzal is mennie kellene egy 2,4-es X2-n.
-
bozont
veterán
Most jött le az Apleseed - Ex machina, de mintha a hang és videó nem lenne teljesen szinkronban. Kicsit siet a hang, a videó meg a felirat viszont jól szinkronban van. A thora féle BD rip van meg. Vagy lehet hogy a gépem nem bírja és ezért csúszik (úgy nézem az ffdshow csak az egyik magot használja)?
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
erről valaki valamit? -> RahXephon - Tagen Hensoukyoku
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nézd, én mindegyik film esetén ha nem mondtam legalább 2-3 alkalommal, leesett állal, megnyúlt képpel azt, hogy "baaaazzmeeeg neeee", akkor egyszer sem. Hidd el, remek vétel, én is kacérkodom a gondolattal hogy beszerezzem, bár én ugye láttam. Nézz körbe nyitott torrent oldalakon szedd le őket, ha bejön, mehetsz a boltba, adhatod fel a rendelést. : )))
-
veterán
válasz Agostino #3109 üzenetére
Szia Azt természetesen tudom, hogy két merőben más film műfaj, de hasonlóan áradozott mindenki a két filmről. Csak gondoltam megkérdezem, hátha megvette itt valaki, hogy milyen, mert azért 9ezret eltudok szórni másra is. Bár a Szentjánosbogarakt megvenném megint, csak nem tudom, hogy ezzel a filmel is így leszek-e
mgé ezt akarom majd megvenni jövő hónapban, de ezt biztos: Kagemusha: Az árnyéklovas[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ismerem, remek filmek, de ostobaság összevetni a Szentjánosbogarakkal. Teljesen más a kettő, ez a trilógia a bosszúról szól, nagyon komoly jelenetek, témák. Ajánlott megnézni, de ha hasonló filmet vársz mint az anime, akkor csalódni fogsz. Amúgy az biztos, hogy merengeni fogsz rajta egy darabig, saját tapasztala.
-
veterán
Ismeri ezt valaki? Nem pont ide tartozik, de ugyanolyan odákat zengenek róla, mint a Szentjánosbogarakról, ami speciel engem agyilag "kikapcsolt" pár napra.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Feliratot Kenshin OVA-ra hol találok?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
veterán
válasz VoDaFoNe #3101 üzenetére
Azt néztem A+on, elképzelhető, hogy leszedem majd. De asszem, hogy megvan valahol, csak utána kellene néznem. De egyre biztosabb vagyok benne, hogy megvan
Blood+ra rászállok, bár előbb be kellene fejeznem az Ergo Proxy-t...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
VoDaFoNe
aktív tag
az aranyos én is láttam már. a ruhák rémesek benne de maga a story szerintem jó.. amúgy akkor majd meglesem a Blood+ -ot.. ha még amúgy ilyen elvontat akarsz nézni, akkor ajánlom a Jigoku Shoujo-t. az első tíz rész után állat!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Árnyékos sarok
- Politika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest