Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
bandiras2
senior tag
[Egy kis oldies]
Ebbe az OST-be anno nagyon beleszerelmesedtem. Gyerekfejjel a story sem volt rossz németül, nem értettem szart se, de akkor ez volt a csúcs.
Meg ment valami haditengeralattjáró(?) is szétnyitható fedélzettel, hogy anyahajóvá alakuljon, és a story felére masszívan szét volt lőve, az is teccett. Címet nem tud valaki? Illetve Space battleship Yamato szétnyitható volt hogy repülőfedélzete legyen?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Psych0
őstag
∩___∩
| ノ ヽ
/ ● ● |
| ( _●_) ミ
彡、 |∪| 、`\
/ __ ヽノ / ´> )
(___) / (_/
| /
| /\ \
| / ) )
∪ ( \
\_)bocs, ez kellett.
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Psych0
őstag
válasz Darth_Revan #5595 üzenetére
Lol most nézem, hogy leírtad ezeket. Amúgy jó az írás
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
unclefucka
senior tag
válasz Darth_Revan #5595 üzenetére
Szabad a gazda (PÜ-ben) több nem telik tőlem, megelégszem egy fél piros ponttal.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Darth_Revan
veterán
Psych0: Jól tippeltél, iro=szín, mizu=(hideg)víz, hai=hamu
Az írásban amúgy leírtam a "cha" és "momo" jelentését isunclefucka:
Mind a 8 tipp pipa, ezüst-fekete-barna esetében is olyan közel jársz, hogy már éget, a többivel kapcsolatban pedig segítek:
-zöld és fehér ugyanabból van
-halványkék és arany szintén 1 anime[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
Az AA-ra felrakták a Chobits BD-ripjéhez készített magyar feliratos részeket.
Látta valaki? Jónak tűnik, de fogy a hely a vinyómon, úgyhogy csak akkor szedném le, ha jó.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
unclefucka
senior tag
A színekkel kapcsolatban, ami zsigerből megvan:
- szürke
- kék
- citromsárga (ez túl könnyű)
- rózsaszín
- narancssárga
- piros
- bronz
- lila (talán, de nem vagyok biztos benne)Amit már láttam, de nem ugrik be, hogy hol:
- ezüst
- fekete
- barnaAmiről lövésem sincs:
- fehér
- halványkék
- zöld
- sárgászöld
- aranyAmiket nem tudok, azokat is ki lehetne találni, csak meg kell nézni Revan-kun kedvenceit
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Psych0
őstag
válasz Darth_Revan #5588 üzenetére
A pinku-t meg az orenji-t ismertem
Amúgy a szavak végén az iro tag az a szín? a mizu, meg mondjuk a víz, a hai, meg hamu?
Világosíts fel kérlek."As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
veterán
Pikáááááááááááácsúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicsit ittas vagyok bocs
gyere játszuk el, hogy ez most valami új!
mod: egfy szippantáááás a jóóóbóóól![ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
unclefucka
senior tag
Hát aki a "halványkéket" kitalálja...
(vagy ez a legegyszerűbb?)
Grat az írás(ok)hoz jó olvasmány.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Darth_Revan
veterán
Aki felismeri a legutóbbi Logout-os írásomban levő képen szereplő összes anime-t, kap 1 pirospontot
-
unclefucka
senior tag
A leírások alapján elég depis love-story lehet, de érdekes is egyben.
Majd, ha egyszer nem bírok a sok "happy-feeling"-el megnézem, de az még nem most lesz.
(listára felírtam)Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Psych0
őstag
Miért pont Yuuko? Miért? Yuuko és Yuu érdemelte volna meg a legjobban egymást
T_TAmúgy az EF még így is az egyik legjobb. Hihetetlen, hogy felnőtt férfiként így össze tudjak zuhanni tőle. Nyáron kiadják a VN-t, ami alapján a sorozat készült és jöhet az intravénás Ever Forever élmény.
Nézte már más is vagy egyedül vagyok ezzel a sorozattal?
-
unclefucka
senior tag
válasz bandiras2 #5580 üzenetére
Én Budapesti vagyok és az autó 5 személyes.
Régebben jártam Székesfehérvárra sokat, volt szerencsém találkozni bacsis kollégával is, aki ugyan az animét nem szereti, de egy PH! legenda (nyugodtan kijelenthetem).[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
válasz Synthwave #5576 üzenetére
Pedig nagyon szép élőben, és ő eredeti japán kit, egyenesen japánból.
Szerencsém volt, mert pont kifogtam egy aukciót, amit ismerős segítségével megnyertünk, s meg tudtam szerezni ezt a ritka kitet.
Az árát inkább nem írnám le, lehet sokakat sokkolna.
Bár a tegnapi 290 dollár fényében talán annyira nem."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
veterán
válasz Synthwave #5578 üzenetére
Már most sem annyi, megy fel a yen. Btw, ha kell, akkor május végén a Kanuval meg tudom hozatni. Sőt, talán még a két EVA-val is. Nem tudom merre megy majd a yen, de ha igazak a hírek, és be akarják fagyasztani 199-es árfolyamra, annak azért örülnék
-
Psych0
őstag
Épp újranézem a melodiest. hüpp-hüpp Miért mindig vizsgák előtt kell lezombulnom?
-
bandiras2
senior tag
válasz Synthwave #5578 üzenetére
Fórumtalálkozóban én is benne lennék, de meg kéne beszélni egy helyszínt, mert az ország elég sok részéből vagyunk.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Psych0
őstag
válasz Synthwave #5577 üzenetére
A csapat lefordította a common routeot és a Kazuha routeot, aztán kaptak e C&D ordert a SPHERE-től annak ellenére, hogy azok nem tervezik a nyugati megjelentetést. Emiatt kénytelenek lettek föld alá vonulni. Pár havonta elcsípek valami infomorzsát a fordítóktól a /jp-n de sajnos a munka 2^1/2-vel halad.
Nyilván mindenki a Sora route-ra vár, de sajnos nem azt csinálják elsődlegesen, ráadásul pletykák terjengnek, hogy valaki már lefordította a Sora routeot, csak a csapat nem fogadta el, mert a saját fordítójukkal akarják megcsináltatni, hogy egységes legyen stb. Szóval én arra saccolok, hogy, ha nem változik meg a fordítók hozzáállása, akkor a világvége előtt nem látunk angol verziót belőle.
Ha még így is kell a partial patch, akkor elküldhetem a linkjét. Szerintem megéri. Pár órát belefeccöltem, és kifogástalannak találtam a játékot. A CG-gyönyörű, a zene ua, mint az animébe(vagyis fordítva), a hangok is ugyanazok, legalábbis Soráé biztos.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy ez meddig lesz ennyi? Mert néztem japán amazon-on, ott 3000 ¥-nel több.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Bizony. A tipikus "ó, ha PVC-figura lehetnék...".
Majd ha megvan a fordítás, megtennéd, hogy priviben dobsz egy letöltési-linket?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #5575 üzenetére
Váóó. Már csak az a kérdés, hogy vajh hányan férnek be az autóba (a gumipókkal tetőre-kötözés nem számít)?
"a gépen nézhetem, de gumi-anime-prostik nem tehetik be a lábukat"
Ez most komoly? Ez milyen kijelentés már...
Móci: ezek azért már lényegesen jobbak, a lényeg látszik. Böszme egy darab , de nekem itt-ott egy kicsit baltával faragottnak tűnik (föleg az arcán a szimmetria-tengely mentén, meg picit a combjai/haja). Amúgy mit kóstált?
[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
Basszus, rosszabbak vagytok, mint a pestis!
Megfertőztök ezzel a figura-gyűjtési dologgal, a végén tényleg az utcára kerülök, ha hazaállítok egy ilyennel. Párom kijelentette, hogy a gépen nézhetem, de gumi-anime-prostik nem tehetik be a lábukat(#5558) [oWn]f4te: a PH! fórum talit támogatom, még megvan a korlátlanul használható céges verda, úgyhogy vidékre is mehetünk.
-
Psych0
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
<3<3<3, ugye?
Hátulról:
Talán a nyár végére már itt álldogál a hangfal mellett.
Móci: Tudom ám.
[ Szerkesztve ]
-
-
Móci
addikt
Ez sikerült most hirtelen, telefonnal, sötétben. (magyarul fosch lett)
Holnap majd világosban remélem tudok készíteni róla pár értelmes képet.
Bár szerintem a méretek látszanak így is...
Katt."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Köszi. Előszőr azonban egy 2 TB-os vinyót kell venni, mer mán csurig vagyok. A munkaviszonyom meg nem rég szűnt meg...csurog-csepeg így is valami, de nem az igazi. Szerintem csak nyár vége felé lesz pénzem kifejezetten magamra. De ha akkor is állni fog az ajánlatod, akkor igénybe veszem. ^___^
-
Móci
addikt
Hát, valóban inkább ez! Bár ez sem olcsó darab, de gyönyörű.
Én is így vagyok vele, oda szívesebben tolja az ember pénzt, hiába nem 'haza' jön a profit.
Tüzi: maximum többször hazajössz értük, vagy fene tudja. Elküldetni nem merném őket, bár mondjuk a pvc legalább bírja a gyűrődést.
Nekem már csak resinek vannak, őket nem postáztatnám.[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
veterán
Az a baj, hogy inkább a Kanu, mint a bible black. Nem hinném, hogy ennyiért kapkodnának utána, ha esetleg mégis, akkor meg van egy másik bót', ahol occsóbbé' van. Ebben az a jó, hogy make offeres. Így meg lehet, hogy olcsóbban kijönne. Alapból is valami 16-17k yen volt....
Keret az meg mindig problémás, de gondolom ezt itt senkinek nem kell magyarázni
Sajnos abszurdisztánban... De sebaj, a lelkiismeretünk tiszta. Inkább a japán ipart támogatom, mint az itthoni z31d0 kullancsokat 8)mod: már csak azt nem tudom, hogy amikor jövőre elhúzok külföldre, miként fogom a gyűjteményem magammal vinni
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Synthwave #5556 üzenetére
Ha gondolod tudok segíteni benne
erre alkudozom most Bár nem hiszem, hogy lesz belőle valami, hiába 500 darabos limitált... Kanu sokba fog kerülni minnyá... meg a négy eva is...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Móci: hasonló csónakban evezünk akkor. Ellenben lehetne szervezni egy találkát. Mondjuk pénzem az nem igazán lesz elszórni, első körben inkább csak nézelődnék, hogy mi-merre-hány méter.
Meg egy kérdés: nem tudja esetleg valamelyikőtök, hogy honnan lehetne (minél értelmesebb áron) szerezni Lemon People-magazinokat?
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
válasz Synthwave #5558 üzenetére
Mivel? Jelenleg sajna semmivel.
Szerintem nyáron is lesz, de ősszel biztosan. Nem rossz, ha van jó társaság. Mondjuk jó pár PH-s fórumtárssal is szívesen találkoztam volna, de nem lett megbeszélve.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Bizony szép.
Amúgy te mivel keresed a kenyered?
Gondolkodtam, hogy ki kéne már nézni egy con-ra. Egyedül viszont nincs sok kedvem, meg tartok tőle, hogy amik engem érdekelnének, nem igazán lennének kinn...: S
Mikor lesz a következő? Lehetne egy PH!-s talit összehozni.
-
Móci
addikt
válasz Synthwave #5556 üzenetére
Szép ez a Sora figura!
Ma meglett Nuku, sikeresen hazaértem vele a conról. Valami brutális így élőben, kegyetlen nagy a maga 53 centijével.
Holnap készítek róla pár képet, ma már nem tudtam. Conon volt még valaki innen?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én meg kiköltöznék Japánba.
Csak arra próbáltam utalni, ha ilyen 4-5 kilókat keresnék havonta, simán venném ezeket a collector's Blu-ray-eket meg DVD-ket, minden mennyiségben. Meg persze a figurákat.
Rin mellé egy másik Rin (~300k...), aztán
meg ő.
És még mennyi van...
Muszáj egy kicsit feljebb tornászni a havi bevételt...[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #5552 üzenetére
BIKACSÖK EGÉSZBEN.
-
unclefucka
senior tag
válasz Synthwave #5548 üzenetére
Ugyan kutyakajának árulják, de valójában gyilkos szerszám
Korbács gyanánt...Dyrtyho: A Kertvárosi gettó annyira anime, mint amennyire a Való világ életrajzi-dokumentum film.
Ennyi erővel már South Park... na mind1, jó az is, de nem az a műfaj...Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vigyázzkoggyá', az Blu-ray.
Amúgy ha lenne rá, simán venném ezeket. Olyan 10-12 millából meg is lenne a jelenlegi gyűjtemény.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Synthwave #5537 üzenetére
Bazeg, 150k-ért már autót lehet venni. Nem mondom, hogy a figuragyűjtésem teljesen normális, de 150ezret egy pár dvd lemezért azért na...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Dyrtyho #5547 üzenetére
Amúgy a szó eredeti (japán) jelentését tekintve igen. Gyakorlatilag nem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Dyrtyho #5547 üzenetére
fucka-chan...hozd a korbácsot. Psych0, tiéd az ecetes ponty. Tüzi, te kezdd el rakni a máglyát. móci, itt egy lapát, tudod, mi a teendő. Darth_Revan-dono, a gonosz kacaj a te dolgod. A többiek alkossanak kört.
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
A Kertvárosi Gettó az Animének számít ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
bandiras2
senior tag
Nem rossz! Asukát találni sem lenne olyan nehéz. Viszont egy albínó japcsi csajt olyan tekintettel... Rei nem kis kihívás a casting csapatnak.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak óvatosan; ennek kezdett spoiler-aromája lenni...
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
Yeah Victorica lassan megnyílik...
-
Darth_Revan
veterán
Seto no Hanayome sorozatot kezdtem el ma nézni, 8. résznél tartok és eddig nagyon bejön.
Régen néztem olyan anime-t, aminek minden részét végigröhögtem
Zombie Loan nevű sorozattal tudja valaki mi történt? 13 részes, de TV_ben csak 11 részt adtak le, maradék 2 részt OVA-ként adták ki, ráadásul 13. rész lezárása akkora, "szokatlan" cliffhanger, mintha egy évad felénél tartottak volna csak. Értsd úgy, mintha egy 24 részes évadot abbahagytak volna a 13. résznél.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #5538 üzenetére
Csak 120k? Mindjárt veszek kettőt.
YnS: ~17k. Ez az összes epizód? Csak 2 disc van benne. Amit én néztem, ott külön 2 disc volt minden arc-hoz.
Viszont ez <3 nem is olyan húzós.
"Kodomo no Jikan DVD-k ~10.000Ft körül kezdődnek."
Hát ez az. Per darab. Van 12...És még csak nem is HD. Ebből kéne egy Blu-Ray-es csodapakk, mondjuk 80-é'. Azért esküszöm güriznék.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Synthwave #5537 üzenetére
Speciel ez amit itt linkeltél jelenleg akciós a japán Amazonon, "mindössze" ~120.000Ft
Azt nem értem, hogy Clannadból nem jött ki "sima" Blu-Ray-es változat? Blu-Ray-ből amit eddig találtam csak spéci limitált kiadás volt. "Sima" DVD van belőle, évadonként ~12.000Ft-ért.
Yosuga no Sora-ból, amit először említettem eBay-en találtam. Amazonon ~17.000Ft-nál kezdődik Yosuga no Sora Blu-Ray.
Kodomo no Jikan DVD-k ~10.000Ft körül kezdődnek.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #5535 üzenetére
Csak 2 disc? Én arra gondoltam, amelyikben minden arc külön van. Linket tudsz dobni?
Ha KnJ-hez is találsz ilyesmi áron, ne tartsd vissza.Igen, a szép Collector-os kiadások...150,000+...
:'(
Ez meg a rohaggyámeg-kategória...
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #5535 üzenetére
Az lemaradt, hogy Clannad-ból én 2 limitált, 5 lemezes Blu-Ray kiadás találtam (Clannad és Afterstory), darabonkánt ~135.000Ft-ért.
Nah ezek tényleg gyűjtőknek vannak
Kíváncsi vagyok "normál" kiadás mennyi lenne, bár 15-20k alatt azt se nagyon lehetne megúszni szerintem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ti amúgy néztétek, hogy milyen [B)BRUTÁLIS árai vannak az anime BD-kiadásoknak (na, ]a DVD-k sem éppen olcsók...)?
Pl. Clannad BD-edition, gyönyörű dobozban...~180k!!
Veszel egy Clannad + Afterstory + Kanon + Air-t, és már 7 kiló felett jársz...
Yosuga no Sora BD-k ~110k. De egy KnJ DVD-collection is olyan ~120k. Pedig csak DVD...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mondtam már, hogy mennyire bejön a Dance in the Vampire Bund OP-je?
Psych0: Lotte no Omocha! manga-t vágom. A tehenek nem mozgatnak. A kis bocik ellenben igen. ^^ Csak megvárom, míg teljesen kint lesz a sorozat. Gosick-et is csak akkor szedem majd.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
Lotte no omocha
A manga egy b kategóriás seinen, de nagyon szórakoztató. Extrém mellek, metzelenkedés és rettentően nevetséges szituációk agyatlan keveréke. Az animéhez képest sokkal... ehm... szókimondóbb, de azért viccesen cenzúrázott minden villantás. Eddig 18 chapter van lefordítva, ami kb annyi a sztoriból, ahol most tart az animált változat (ep6).Unaloműzőnek tökéletes, ha nem vártok egy KnJ vagy DItVB minőséget.
Ownfate: Van benne loli is bőven, meg fejöstehén is (szó szerint ).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #5528 üzenetére
Haaaaaai~
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #5525 üzenetére
Chokotto Sister ----> <3 <3 <3
Rizelmine -----> <3 <3 + szakadás
Lovely Complex ----> Truly EPIC.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Psych0
őstag
Hanasaku iroha:
könnyed, légies, aranyos."As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
unclefucka
senior tag
válasz Synthwave #5521 üzenetére
Rövid vélemény:
Van még némi lemaradás, amit be kell hozni kb. negyed ennyi animét láttam eddig (mondjuk időm sincs nagyon)
Most, hogy van egy kis hely a gépemen, így három tetszetős művet fogok leszedni:
- Chokotto Sister
- Rizelmine
- Lovely ComplexTHX
-
bozont
veterán
válasz Synthwave #5512 üzenetére
Csak az anime-ket írom le, a többi az nem lenne egyszerű. A sorrend nem tetszés szerinti sorrend.
1. Seto no Hanayome
2. Mahou Shoujo Lyrical Nanoha (1-3. szezon)
3. Eve no Jikan
4. Yamato Nadeshiko Shichi Henge
5. Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen
6. Hellsing OVA(2006)
7. Black Lagoon (1. és 2. szezon)
8. Red Garden
9. Elfen Lied
10. Noir
11. Kigeki
12. Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (1. és 2. szezon)
13. Tenshi Kinryouku
14. Fruits Basket
15. Higurashi no Naku Koro ni (mindkét szezon)
+1 GITS (mindkét szezon)Egy kicsit ugyan több lett, de ennyibe fért bele. És az mostaniak közül úgy néz ki bekerül még egy-két darab a kedvencek közé (pl.: We Still Don`t Know the Name of the Flower We Saw That Day).
És még azért ide sorolnám az Avatar: The Last Airbender-t, The Animatrix-ot is. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Synthwave #5521 üzenetére
A karakterek közül Iwaki Rizel-t a Rizelmine-ből HOGY hagyhattam ki??!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van egy pár közös pontunk, ahogy nézem.
Dragon Ball miatt nem foglak leszólni, régen nagyon szerettem én is. Ma már nem köt le annyira, de az eredeti, első sorozat még most is aranyos. ^__^Nem tudom, a Fate/Stay Night végülis nem volt rossz, de nekem valahogy annyira mégse. :S Leginkább talán a vége miatt lehet ez...egy VN-féle endinget sokkal jobban díjaztam volna.
GITS - hát, sokan mondják, hogy alapmű (tényleg az) és páratlan, de szerintem messze nem olyan jó, mint amennyire hype-olják. Azért hallhatod minden felől, mert egyike volt azon anime-oknak, amik szélesebb körben váltak ismertté Nyugaton. Mondom ezt úgy, hogy szeretem a jó cyberpunk-ot (meg steampunk-ot). A hangulat, ami körbelengi, túlságosan "leült"...Nem tudom ezt jobban megfogalmazni. Úgyanez a véleményem pl. az Akira-ról is.
Shakugan no Shana nálam is benne van a Top 30-ban. Kugimiya Rie alapból kiemeli a szürke átlagból. ^__^ A tsundere loli jó theme egy romantikus hangvételű alkotáshoz, az ok, hogy nincs előrébb a listámon, hogy alapvetően nem annyira kedvelem (anime-ban!) a fantasy műfajt (Zero no Tsukaima pl. kivétel, de az egy más világ ).
Amagami SS - szeretem ezt is. Az art és karakterdesign nagyon bejövős (picit néha Kawashita Mizuki-snek éreztem, de talán pont ezért) Tetszik ez a multi-arc dolog, mert így meg lehet szabadulni a harem-anime-ok egyik alapvető motívumától; hogy a (z általában) NYOMORULT (itt nem volt az) főhős, akit körberajong 50 jányka, nem képes legalább EGYET választani és kezdeni is vele valamit. Igaz egyetlen dolgot hiányoltam; ha már ennyi arc volt, akkor egy LAPOSABBAT is belerakhattak volna.
Yosuga no Sora - minden további szó fölösleges. ˘__˘
A többit nem láttam, de pl. Madoka, Gosick és Black Lagoon tervben van (pontosabban vinyón várja a nézést ).
A párok; Rin + Daisuke, Sora + Haru, Riko + Keita, Louise + Saito, Kanade + Yuzuru párosoknak nem kell magyarázat, bár én még szívesen látnék mondjuk pl. egy Rito + Mikan-duót is. ^__^
Rájöttem, egy rövidke kiegészítés mégiscsak szükségeltetik; a hímnemű egyedeket le kell cserélni egységesen Csucsu-chama-ra.
***********************************************Itten (eddig 210+ anime alapján)
Anime (évadokat nem megkülönböztetve)
-----------------------------------------------------------
1. Kodomo no Jikan
2. Yosuga no Sora
3. Fruits Basket
4. School Rumble
5. Love Hina
6. Rizelmine
7. Lovely Complex
8. Aa! Megami-sama
9. Zero no Tsukaima
10. Higurashi no Naku Koro ni
+1: Clannad
+2: Hachimitsu to Clover
stb. stb.Ááááááh, rájöttem, hogy 10 NAGYON kevés, úgyhogy cheat-elek...
Karakter:
-------------
1. Kokonoe Rin (Kodomo no Jikan)
2. Kasugano Sora (Yosuga no Sora)
3. Louise Françoise Le Blanc de La Vallière (Zero no Tsukaima)
4. Belldandy (Aa! Megami-sama)
5. Aisaka Taiga (Toradora!)
+1: Kawagoe Choko (Chokotto Sister)
+2: Yūki Mikan (To LOVE-Ru)
+3: Furude Rika (Higurashi no Naku Koro ni)
+4: Izumi Konata (Lucky Star)
+5: Gally / Alita (GUNNM)
stb. stb.Ez is több lett, mint 5.
Persze vannak hímnemű szereplők is, de mint tudjuk, hölgyeké az elsőbbség. ^__^
Azért ők is megérdemelnek egy rövid felsorolást: Morita Shinobu (Hachimitsu to Clover), Sōma Shigure (Fruits Basket), Vash za Stampede (Trigun), Sephiroth (Last Order: Final Fantasy VII), D (Kyūketsuki Hantā D) és -kommersz vagy sem- L Lawliet (Death Note).OP/ED:
-----------
1. Kitamura Eri: Guilty Future (Kodomo no Jikan: 2 Gakki OP)
2. Shimamiya Eiko: Super Scription of Data (Higurashi no Naku Koro ni Rei OP)
3. Shimamiya Eiko: Higurashi no Naku Koro ni (Higurashi no Naku Koro ni OP)
4. Ishida Yōko: Open Your Mind ~Chiisana Hane Hirogete~ (Aa! Megami-sama TV OP)
5. Lia: My Soul, Your Beats! (Angel Beats! OP)
+1: Tada Aoi: Brave Song (Angel Beats! ED)
+2: Imai Asami: Our Steady Boy (Kiss x Sis TV ED)
stb. stb.Minden kevés.
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
Top 10-et nehezen tudnék megadni, mert alig néztem meg 40-50 sorozatot (az olvasást preferálom). Rengeteg alapművet nincs időm megnézni. Tehát bizti lenne még. Nyílván beleszól az is, hogy mikor néztem. Pl. most simán betenném a korezom-ot, pedig 1 év múlva valszeg elfelejtem azt is, miről szólt.
Inkább azokat írom le, amit bármikor újranéznék (ha lenne időm) sorrend nélkül(vagyis ABC sorrendben ):
Black Lagoon
Dragon Ball (kéretik nem megnyúzni, de nekem ez mélyen belerágta magát a jellemfejlődésembe)
Ef - a Tale of Memories.
Fate/stay night
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Interstella 5555
Mahou Shoujo Madoka Magica
Shana
YnSIlletve azokat, amiket mostanában néztem/nézek és nagyon bejön de lehet hogy pár hónap múlva elhalványulnak az emlékeim:
Amagami SS
Denpa Onna
Fractale
Gosick
Gits(megakadtam benne, de nagyon jónak tűnik)Kedvenc karakter helyett kedvenc párokat írnék (igen tudom, túl nyálas vagyok ) nem feltétlen az anime verzió miatt. Sorrend az eszembejutás szerint
Haru x Sora (kell ezt magyarázni)
Keita x Riko (igen nálam Riko a befutó, de az az érzésem, hogy egyikük se lesz az, mert a rajongók fele mindenképpen dühös lenne, így inkább Ditama sensei az összes rajongót magára haragítja majd )
Yuuichi x Rika (nagyon aranyosak)
Koyomi x Hitagi (nem volt erős a szerelmi szál, de Hitagi jellemfejlődése miatt jó pár lettek)
Renji x Chihiro (!!! ezt látni kell)
Shirou x Saber (Ha az animében nem is, de a VN-ben elképesztően sok szenvedés után, egymásra találnak)
Daisuke x Rin (csak Ownfate miatt... én nem vagyok olyan )
Yuuji x Shana (bárcsak őszinték lennének, de itt a 3. évad és talán)
Akira x Mina (csakis a manga alapján)
Jun`ichi x mindenki (Hatalmas ez a sorozat. Mindegyik arc kitörli a fejemből a többit. azért ha mindenképp választanom kéne, akkor Sae)
Kujou x Victorique (ez epic lesz)
Yuuzuru x Tenshi (kb, mint Fate x Shirou csak könnyebb megemészteni)
Clain x Nessa x Phryne (mert megérdemlik)
Saito x Louise (Sztem ebből sose lesz semmi )Vannak még jó páran, de azok nem animáltak.
Vélemény?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nyomassátok ide a listát és akkor tuti rajta lesz.
-
Psych0
őstag
válasz Darth_Revan #5517 üzenetére
ott a pont
-
Darth_Revan
veterán
Ezek az eddigi TOP10-es listák tuti elírások, mert egyikben sem láttam Shakugan no Shana-t
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #5515 üzenetére
időlimit
[yutub] előzetes
[yutub] zene hosszabban+részletek a korábbi mozikból
ez valami gyönyörű lesz megint![ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Shinkai Makoto új mozi! nemsokára!!!
[Hoshi o Ou Kodomo (movie)][ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Top10
1.; Neon Genezis Evangelion
Ghost in the shell
Onegai Sensei/Twins (ettől kaptam az anim fertőzést)
Shingetsutan Tsukihime
Index/Railgun
Cockpit
Memories
The_Wings_of_Honneamise
Sky crawlers
Makoto Shinkai összes műveA többinél nincs számozás. Ott folyton cserélődés van hangulattól függően.
Karakter és OST lásd a fenti művekből.
-
unclefucka
senior tag
Anime Top 10:
1. K-On!
2. Kiss X Sis
3. Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
4. Gosick
5. Rosario to Vampire
6. Zero no Tsukaima
7. Toaru Majutsu/Kagaku no Index/Railgun
8. Naruto
9. Ichiban Ushiro no Daimao
10. To Love RuKarakter Top 5:
1. Hokago Tea Time (mindegyiküket imádom, de ez elvinné az öt helyet)
2. Victorique
3. Louise
4. Sai Akuto
5. Hatake KakashiOP/ED/OST Top 5:
1. K-On! OST: Houkago Tea Time - Fuwa Fuwa Time
2. K-On OP: Houkago Tea Time - Cagayake! Girls
3. Otome Youkai Zakuro OP: Sphere - Moon Signal
4. B Gata H Kei OP: Tamura Yukari - Oshiete A to Z
5. Toaru Kagaku no Railgun OP: fripSide - Only My RailgunAkkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kinek mi a Top 10 anime, a Top 5 karakter, meg mondjuk a Top 5 OP/ED?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #5509 üzenetére
AMV - jó darab. Bár itt-ott máshogy kellett volna, de az a fajta, mint a fehér holló.
Yosuga no Sora... °___˘
-
-
unclefucka
senior tag
Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!!
Mangában lehet, hogy nem olyan jó, próbáld meg az anime változatot
Persze, nem egy Yosuga no Sora, de azért fillernek elmegy ez is.Most már jó helyen nyomtam Ctrl+C -t
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Psych0
őstag
válasz Darth_Revan #5499 üzenetére
Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!!
Nem sok mangát dobtam, de ezt nem bírtam pár chapternél tovább. Egyszerűen sz*r és kész. Helyette hamár feltétlen Oniichan x Immouto baromkodás kell, akkor ajánlom az Oniichan Control-t, vagy a Hoozuki-san Chi no Aneki-t. Egyik sincs animálva még.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, ismét van 2 sorozat:
Samurai Girl Real Bout High-school: érdekes darab, néha egészen korrekt harc-jelenetekkel, néha egészen vicces szituációkkal. Sok helyen eléggé lehúzták a sorozatot, de szerintem azért nem annyira vészes a dolog. Az biztos, hogy a történet nem túl komplikált, ill. sokszor a rajzok is el vannak kissé kapkodva, de amikor nem, akkor a karakterdesign (nekem) bejövős és poénok is vannak benne szép számmal (meg persze az elmaradhatatlan - némi ecchi). Kis érdekesség, hogy Kusanagi Shizuma hangját az a Seki Tomokazu adja, aki (többek között) a Fruits Basket-ben személyesítette meg Sōma Kyō-t.
Green Green: egy kis misztikummal megfűszerezett ecchi-harem-(romance?)-comedy-(drama) ez, a javából, amelyikben talán NEM ANNYIRA végtelenül szánalamas a male lead. Néha már annyira kemény pusztulat, hogy sírni tudnál. Fanservice is akad rendesen és végre cenzúrázatlanul. A 12 részen kívül van egy OVA (amit még nem láttam, de rajta vagyok az ügyön), ill. egy másik OVA is, amit "Erolutions" néven jegyeznek. Ebből gondolom leszűrhető, hogy egy epizód erejéig a masszív ecchi átalfordul soft-osabb hentai-ba. Persze a tirpákság megmarad. Érdemes nekiesni.
Már csak a Sakura Taisen-t kell befejezni, aztán jöhet végre a Puella Magi Madoka Magica.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
Mióta itt esz a fene már és mégis elfelejtettem megemlíteni az egyik kedvencem: Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem. Semmi szöveg nincs benne, csak a BGM, ami a Daft Punk - Discovery albuma. Mégis olyan jól meg van komponálva a sztori és az animáció, hogy teljesértékű a film. Katarzissal meg mindennel. Tipikus oldschool Toei rajz + francia house zene. Szóval Must see egy európai anime fannak.
Amúgy a mostani Tron-t is a Daft Punk score vitte el a hátán, anélkül egy kalap sz*r a film és majdnem még azzal is.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500