Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Hülye kérdés:
link
Az ilyen mangákat, ugye jobbról balra kell olvasni? Én eddig így olvastam, így van értelme szerintem. Ti is így olvassátok,nem? -
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki egy olyan oldalt adni (privátban) ahonnan le lehet tölteni a Blassreitert?
Bárhol találtam meg eddig nincs se seeder se leecher meg se mozdulnak a letöltések!
Köszi!PSN: Nifty_Ghostface
-
Herczi
senior tag
Ez a Kanokon, egész jó lenne ha nem egy óvodás gyerek lenne a főszereplő, ez egy kicsit fusztrál, perverz japók
Megnéztem a Rental Magica első részét, nem ájultam el tőle, elég sablonos, de meglehet nézni, hátha kiforja magát a többi részben
-
copin
őstag
1 hét csúszással ugyan, de megérkezett a ráncfelvarrott Anime planet
-
Gergello
addikt
Keresem a Genshiken OVA-t. Több helyen is néztem már, eredmény nélkül.
Priviben jöhet a segítség. Köszi! -
¤Envy¤
aktív tag
Jó, de attól, h nekem tetszik, még nem biztos, h másnak is fogAz Espadas részeknek még NINCS VÉGE, csak közbe iktattak egy filler-sagat (igen, olyat mint a Bountok..)
Hogy miért?
Azért mert az anime utolérte a mangát, amit nem igazán lehet...
Ezért van szükség a fillerekre... -
Herczi
senior tag
Nálam, a szőke gyerek viszi a pálmát otakuságban, az még a csaját is elzavarja, hogy nézhesse az esti animet, még a csóri videojátékban is lealázta szegény csajszit. Csoda, hogy kibírja mellette. Meg nem tudom melyik rész az, amikor ünneplik az új tagokat, mindenki iszik, meg zabál, az meg csak olvassa a manga újságot. Másik részben is megkérdezi tőle Kasukabe, hogy "nem akarsz még valamit csinálni?", erre azt mondja, de, aztán elmegy az anime negyedbe. Áhhh MY GOD.
-
copin
őstag
Pedig a legdurvább arc egyértelműen Madarame.
Abban a sorozatban szvsz senki se normális. A bagós csajnak (Kasukabe) lenne esélye, de az túl agresszív. Sasaharat a Comiketen mutatott formája miatt nem mondanám normálisnak (mondjuk vele elég egyszerűen tudok azonosulni). A szőke nem rosszabb szerintem mint a többi, bár nem láttam minden részt.[ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
-
cor
őstag
ezt látta már vki Rental Magica
jo ez?...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Herczi
senior tag
válasz Gergello #3586 üzenetére
Vannak benne durva dolgok, főleg a szőke gyerek otakusága nagyon durva, az aztán tényleg elvakult.
Én most a Karint nézem, jó pofa, könyyed, vámpíros, vígjáték. Csak a feliratokat át kell időzítgetnem, mert nem passzolnak azokhoz, amik a US-n vannak. Angolul nem szeretek animét nézni, magyarul nagyobbat ütnek a poénok valahogy.
-
Gergello
addikt
Ha, esetleg vannak itt Csongrád megyeiek és lenne kedvük egyszer elugorhatnánk valahova inni és dumálni egyet.
Amúgy most nézem a Genshiken-t. Röviden szétröhögtem magam.
-
krokk
senior tag
Nemtudom nekem pl talán az eleje tetszett jobban...
Aztán a bounto-s részek nem jöttek be igazán nekem az egy mélypont volt
Az espadás részek nagyon jók voltak, kár hogy vége. számomra most is kicsit punnyadós részek voltak, bár most megint kezd belendülni.Ettől függetlenül kedvenc sorozatom a bleach legtöbb főszereplő figurában is kinn a polcon más sorozattal ezt nem követtem el... (na jó ikki tousen )
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
-
Herczi
senior tag
Azért mert rohadt hosszú Ha már ilyen rétestészta sorozatok közül kell választani, a Bleach joban tetszik, bár abba is a Bountós fillerek nem a legjobbak, de például a mostani filler részek már tetszenek.
-
Herczi
senior tag
Én nem tudnék egyet választani, úgyhogy nállam elvérezne a szavazás. MÍg tízre is nehezen tudnám leszűkíteni a kedvencekt.
Sőt: nállam a Naruto nem lenne kedvenc, mert az utolsó 20-30 része, nagyon ratyi. Azokat a részeket kihagyhatták volna, és akkor nem süllyed a színvonala. A Shipudden már jobb, ott a fillerek is sokkal jobbak (aminek most lett vége, ugyebár)
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Nah végeztem a Golden Boy-yal. Szerintem ez volt eddig ez egyik legjobb anime, amit eddig láttam.
-
Béló
aktív tag
Naruto forever
habár több száz másik sorozatot néztem végig számomra mégis ez a kedvenc
indíthatnánk egy szavazást kinek mi a kedvence!
-
Vega002
csendes tag
Hali! Voltam Pesten Sakurában, beájultam és vásároltam!
Most naon boldog vagyok, és még a Vándorló palota is végre a birtokomba került, most majd jöhet a többi Miyazaki...megkésve bár, de törve nem!"The Demon who became a boy. The boy who became an outcast. The outcast who became a hero..."
-
Herczi
senior tag
Most nézem/néztem a Genshiken-t. Ha én is ilyen otaku leszek, inkább lőjetek le, ha lehet.
-
veterán
Egy hónapja vetítik Ponyo-t.
Japánban júli 19-én kezdődik a nyári szünet? Állatok... Gondolom 23-án meg becsengetnek
mod: szerintem szombati igaz nyári időjárásban meg is nézem otthon[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Most, hogy berendeltem Cowboy-t szép dobozban, és elkezdtem megnézni egész megtetszett. De komolyan. Animaxon nem tetszett, de aztán annyian dícsérték, mondom beruházok rá... és télleg, marha jó
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
ZorPrime
csendes tag
válasz Integra #3514 üzenetére
Szervusz!
Nekem megvan az összes (mindhárom) Robotech-széria kompletten, jó minőségben....plussz pár Macross-film is (Macross: Do you remember love, Macross Zero). Akad még egy pár japán epizód (a Mospeada, ill. a Southern Cross-sorozatból). Lehet talán boltolni is.
És most kedves emberek, megszabadítalak Titeket legnagyobb gondotoktól.....az élettől! (Joker) / Dobolni isteni dolog!/ PAISTE POWA!
-
Gergello
addikt
Megnéztem az Xpress Traint és a Gspot expresst. Megyek veszek egy máv bérletet, vagy inkább egy japanese railpass-t.
Milyen animebe érdemes most belekezdeni? Téma nem számít annyira. Blood+ból néztem pár részt, de nem szálltam el tőle.
-
bandiras2
senior tag
Ha már mecha, akkor inkább a Full Metal Panicot javaslom.
Vagy ha valai erősen hasonlót akarsz, akkor Neon Genezis Evangelion.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
copin
őstag
Nem sokára elkezdem a RahXephont. Még soha nem néztem végig egy mechát se, de ha ez nem jön be, szerintem jó darabig mellőzni fogom a műfajt. Most az Azumanga megy nálam, de lehet hogy elnapolom egy időre. Nem rossz, de tényleg nem érdemes egyszerre sok részt megnézni.
-
copin
őstag
A Kimi ga Nozomu Eien nálam az egyik, hanem a legpusztítóbb anime, amit eddig láttam. Nem fogok rászokni erre az irányzatra, de speciel ez a sorozat kiváló. #1
-
cor
őstag
-
Agostino
addikt
Üdv.
Azért törődök vele, mert szerintem olyan ez, mint leönteni a Mona Lisát vörösborral, hogy az alkoholistáknak is bejöjjön. Hiába lenne jó a story, nem lehet az anime megoldását és képi világát visszaadni. Spike mozgását pl. ki tudná rendsen hozni? Olyan ez, mint a Dragon Ball L-A film, ránézek Gokura, és sírnom kell a röhögéstől. Nyeszlett emós niemand, Goku viszont az animében egy izomállat gép...
Jól kiadtam magamból... : ))))
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
veterán
válasz Agostino #3539 üzenetére
Miért törődsz vele? Sok ember van úgy, hogy csak azért nem néz animét, mert rajzfilm. Ezzel biztos "lealacsonyodnának" gyerek szintre, vagy nem tudom mit gondolnak, de tény a tény.
Tök ugyanazt a sztorit, karaktereket, nem nézik meg csak filmben.
Így ki kell adni annak a rétegnek is.Kulcsszó: pénz ennyi.
szvsz a lényeg, hogy ne vesszen el a (kézzel) rajzolt anime, és ne menjenek el a Vexille irányába... amit amúgy egy tök jó sztorinak tartok, de nekem az már túl háromdés, meg csicsa. Legyen letisztult, egyszerű, és átlátható.
-
veterán
Kedves kis anime a Kiki
-
Agostino
addikt
válasz Gergello #3536 üzenetére
Üdv.
Fokozzam? Ezen besírtok: Cowboy Bebop Live-Action. Most már kicsit aggódom...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
bandiras2
senior tag
válasz Gergello #3534 üzenetére
A Solid State Society időrendben a harmadik a filmek között.
Több utalás is van rá a filmben, hogy az Őrnagy mikor jön majd vissza, illetve lehet hogy akár ő van az egész cécó mögött.
A tachikomákat is magához vette a központból, velük együtt folytatja a háttérban a játékait.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Face8814
őstag
Reggel sikerült megnéznem egy nagy klasszikust. Ninja Scroll
Nagyon tetszett. Azt kaptam amit vártam ( hentelnek benne mint állat ). Mindamellett a film azért elég jól össze volt rakva. Történet, cselekmény, végkifejlet.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Gergello
addikt
válasz Agostino #3535 üzenetére
Van itt még aggódni való: Live Action
As of 2008, DreamWorks acquired the rights to produce a live-action film adaptation of the original manga with Steven Spielberg tipping the scales in DreamWorks favor. So far, Avi Arad and Steven Paul are confirmed producers and Jamie Moss will be adapting the manga into a screenplay.[1]
Erről a felújított változatról még nem is hallottam, attól nem tartok annyira.
Rebuild of Evangelion-ról is elfelejtkeztem, pedig már kint van a leírások alapján. Valaki látta már esetleg?
-
Agostino
addikt
válasz Gergello #3534 üzenetére
Üdv.
Plusz ha már feljött a GITS téma, ne hagyjuk ki azt sem, hogy nemsoká befut az 1. rész felújított változata is talán. Előzetes itt. Személy szerint egyrészt aggódom, ugyanis félek sok lesz a CGI...
-
Gergello
addikt
válasz brownus #3533 üzenetére
Vannak még sorozatok is. SAC 1st és 2nd Gig.
Ghost in the Shell S.A.C. - The Laughing Man ez egy OVA-ja az első sorozatnak
Kérdésre válaszolva inkább előzményei.
Sorrend ilyesmi lehet:
sac 1st gig sorozat
Ghost in the Shell S.A.C. - The Laughing Man OVA
sac 2d gig sorozat
Ghost in the Shell S A C Solid State Society 3.film (nem folytatása a 2. filmnek)
Ghost in the Shell S A C Individual Eleven OVA
Ghost in the Shell (1995) 1. film
Ghost In The Shell 2 (2004) 2. filmHelyedben megnézném az első és második sorozatot (nagyon jók) és utána az OVA-kat és a 3. filmet.
-
brownus
veterán
hello,
van a ghost in the shell sorozat, az első részt már megnéztem:
- Ghost in the Shell (1995)
- Ghost In The Shell 2 (2004)
és most nézem, hogy van még 3 rész:
- Ghost in the Shell S.A.C. - The Laughing Man
- Ghost in the Shell S A C Solid State Society
- Ghost in the Shell S A C Individual Elevenezek az első két rész folytatásai?
-
¤Envy¤
aktív tag
Kiki - A boszorkányfutár
(Majo no takkyubin)
japán animációs film, 103 perc, 1988
2008. augusztus 07., csütörtök, reggel 9 óra, m1Sajos én nem tudom megnézni.
De esetleg valakit érdekelhet.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Elkezdtem nézni a Koihime Mousou-t, ez egy ecchi harcos anime, amit egy videójáték alapján készítettek, amiben 30-féle női karakter szerepel csak, férfi egy sem.
Az anime ehhez mérten nem bővelkedik férfi főszereplőkben. Nőkben annál inkább, és mivel egy ecchi animéről van szó, elég sok erotikus jelenet van benne, és a poénok is főleg ezzel kapcsolatosak legtöbbször. Persze ezen kívül is rengeteg vicces jelenet van benne, a főszereplőt többször húzzák, hogy a híre ellenére nem olyan gyönyörű - legtöbbször csak a hajáról ismerik fel -, és a vele utazó kislány miatt is sokszor kerül pirongató helyzetbe.[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Agostino
addikt
Üdv.
Tudom, átalakulnak éppen. Paprikához én hirtelen a Paranoia Agentet tudnám hasonlítani. A rajzolás és animáció szinte egyezik, plusz, ha hozzám hasonlóan neked is bejött Susumu Hirasawa zenéje a Paprikában, akkor a PA is tetszeni fog, ugyanis annak is ő szerezte.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Aki tudja nézze meg a Mononoke-t. Itt-ott hasonlít kicsit FF-re, vagy inkább fordítva, mert ugye Mononoke előbb készült.
Asszem előlépett a második kedvenc Miyazaki filmemmé.
San
Ashitaka
MiyazakiA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
¤Envy¤
aktív tag
Igen tudom
Bár én hamarabb láttam őket, mint az animax elkezdte adniAz aláírásom meg egyszerűen egy nagy igazság, és köszi
Jövő 7en érkezik a FMP! Fumoffu díszdobozban és az InuYasha Movie 4.
Meg pár mangát is rendelek majd
Blood+ -t énis láttam már, nem rossz, bár szerintem nagyon döcögősen halad a story!
-
veterán
Lejött a Vadon Hercegnője szinkronnal Holnap este terítékre kerül otthon.
Kíváncsi vagyok mikor adják ki itthon valamiféle díszdobozbanA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Gergello
addikt
Azt az oldalt keresem, ahol ha olvasok egy anime ismertetőt, akkor ajánlatokat tesz hasonlóra animekra a lap alján. Régebben innen linkelte valaki, de már lehetetlen megtalálni.
-
-
copin
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Nincs valami oldal, ahonnan lelehetne kapni a DBZ első 149 részét?
a többit állítólag valami csávó birtokolja szinkronosan, csak ugye betiltották, és 1,4 millióért árulja azt a maradék 200 részt. az első 149 rész még ingyenes. tipp? -
Face8814
őstag
Sikerült beszereznem az Inuyasha 1,2,3,4 moziváltozatait.
Első kettő tetszett, holnap jön a folytatás.Robotech engem is érdekelne.....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
copin
őstag
Rendesen lemaradtam a Totororól.
-
Integra
titán
továbbra is keresem megszállottan a robotech összes részét, az összes szezont
ahogy a macross mozifilmeket is
illetve a blue noah-t is[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Agostino
addikt
-
veterán
válasz Gergello #3508 üzenetére
Zippang Nagyon tetszik. Főleg, hogy végre nem a hős amerikai oldalról látni a dolgokat, hanem Japán szemszögből.
Annó régen nagy kedvencem volt a Végső Visszaszámlálás c film, amikor ugye a USS Nimitz megy vissza Pearl Harborhoz (ami az amcsik "Don Kanyar"-ja Legalábbis az egyik). Itt meg egy modern Aegis cirkáló megy vissza Midway-hez (ami meg a japánok Don kanyarja). Igen komoly "Tele" haditechnikai blablával, amiért oda megy vissza vagyok.
De ez a Zippang azért kicsit komolyabban van kivitelezve.
Jut eszembe. Minekünk miért nincs filmünk a Don-ról????A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Lehet, hogy a héten megírom az első bemutatómat az AA-ra
Aztán ráállok az Ayakashira, Ghost Hunt-ra, Shinreigari-ra, meg a Haruhi-ra.
Közben jött két új könyvem is, lassan becsorog az FMP, az új Inu, meg a díszdobozos Cowboy. Mod: meg 2-3 Miyazaki is: Mononoke, Vándorló Palota, Totoro.
Vazz, ezzel Karácsonyig sem végzek[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz Agostino #3487 üzenetére
Megtaláltam a Berserket bár mangát nem nagyon olvasok. Olvasni MAGUS könyveket szoktam, na meg szerepjátszani. Itt elég sok mangát találhattok.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Agostino
addikt
válasz bandiras2 #3503 üzenetére
Üdv.
Nem, csak egy. Lesz ugyan 2. évad is - ami az első befejezetlenségéből adódóan várható is volt - de egyelőre nem ismert, mikor indul be. Kétlem, hogy az őszi idényben, inkább tudom elképzelni a jövő tavaszt.
-
copin
őstag
-
bandiras2
senior tag
Melyik soroaztát??
Több is van?
Még az elsőt, amiben összevissza részek vannak, meg megalakult az SOS Brigád.
Haruhi és az ő First Class mosolya!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Gergello
addikt
Hirtelen felindulásból belekezdtem a Love Hinaba. A valóságban, miért nem így mennek a dolgok?
-
copin
őstag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest