- Asszociációs játék. :)
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
concret_hp #19897 üzenetére
csak itt.: #19867
de akkor lehet rosszul lattamyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
concret_hp #19844 üzenetére
[link]
szép összeállítás, csak nem írják oda hogy a fizu meg 8-10xyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
concret_hp #19841 üzenetére
azt viszont nézheted h 1 év alatt lazán összerakhatsz mondjuk egy opel insignia árát úgy hogy mondjuk 3x nyaralsz kubában kétszer meg a bahamákon. otthon meg nem igazán.
ugyanazon munkakörben ami mondjuk szélesebb rétegeknek elérhető.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Assimilator
őstag
válasz
concret_hp #19841 üzenetére
Van benne logika, csak mivel ő nem bangladeshi, ez így elég marhaság.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
concret_hp #19719 üzenetére
van aki figyeljen ra otthon.
most is ki van adva egy. megnoveljuk a letszamot vagy 5re. aztan a tobbi megy aranybayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
concret_hp #19714 üzenetére
szerinted ennyire nem eri meg kiadni?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
rup1u5
nagyúr
válasz
concret_hp #19714 üzenetére
Igen. Vagy ki is lehet adni. Nem mi lennenk az elsok akik ezt csinaljak.
30 eve Osloban elo ismeroseink is vettek egy gyonyoru 3 szobas lakast az Astorianal, hogy legyen egy hely nekik ha Budapesten jarnak.
Masreszrol nem feltetlenul akarok en jovore lakast venni. Raerek 5-10 ev mulva is.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp #19675 üzenetére
Cege valogatja de van ahol van belepesi bonusz is. Ez ebben az esetben egyfajta koltozesi tamogatasnak is felfoghato.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
válasz
concret_hp #19671 üzenetére
Brutto eves berben szokas megallapodni. Esetleg ha koltozol, akkor nehol fizetik a koltozkodes koltseget, pl. nem ritka, hogy kapsz 1-3 honapnyi szallast + egy kontenernyi cuccot athoznak neked. Cegtol fugg.
while (!sleep) sheep++;
-
válasz
concret_hp #19665 üzenetére
A te szakmadban havi fizetes van. 21-22 napos szabadsaggal indulsz.
while (!sleep) sheep++;
-
zone
őstag
válasz
A Staffline-nál heti fizetés van, mi szerdán kapjuk az előző hétről a payslipet és pénteken jön meg a számlára a pénz. A munkahét vasárnappal kezdődik. Elvileg havi 2,5 nap szabadság jár, de ennek nem nagyon jártam még utána, otthon sem vettem ki sokat.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Retro11
senior tag
válasz
"Default" az a napi fizetés volt annak idején, nem tudom hányan kaptak itt még úgy (Szféra függő). Ebből most a heti, kétheti fizetés a legelterjedtebb, de mint írtam is, ez is munkahely függő.
Itt kiszámolhatod, hogy mennyi jár.
Mondjuk én hozzátenném, hogy a szabadsággal kapcsolatos dolgokat majdnem egy év munka után kezdtem el kérdezgetni.. De kinek mi a fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Retro11
senior tag
válasz
concret_hp #19663 üzenetére
Munkahelye válogatja, de általánosságban fellelhető a heti fizetés, igen.
A szabadságod több mindentől függ. Munkarend, ledolgozott óraszám és napszám. Nagyobb cégeknél, multiknál, munkaközvetítőknél van esély a munkád után jogilag előírt szabadság lehívásához. Viszont, itt is, ahogy mindenhol máshol is, van olyan hely (maszekok), ahol annyi szabadságod van, amennyit a tulaj mond.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #19605 üzenetére
Minden cegnel mas es mas a kalkulalt pont ( experiannal 1000 a max) es sok esetben maga a kalkulacio is, de van egy olyan erzesem, hogy a pontos kalkulaciot nem aruljak el
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #19603 üzenetére
Az tobb tenyezobol tevodik ossze, konkretan azt irja le, mennyire vagy jo ados. Eleg sok dologtol fugg, lezart ( settled) accountoktol, akkor valasztasi regisztracios adatoktol , mennyit koltesz, van-e hitelkartyad, es hany hiteligenylesed utasitotta el a bank, stb.
Nagyjabol igaz ra, hogy egy kockazateleemzest futtat ugymond a bank, hogy mennyire leszel jo ados. Minnel jobb adosnak tartanak, annal jobb a score-od.Talan ez itt segit:
[link][ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #19600 üzenetére
3 ev ittlet igazoltan lehetoleg ugyanabban az alberletben/lakasban, nem contractori/valallkozoi munka, hanem permanent UK job , tobb mint egy eve mar, jo credit score, es akkor altalaban sima ugy, legalabbis nalunk ilyen szempontbol egyszeru menet volt a lakashitel igenyles, hamar megvoltunk vele, mert ugymond ezek "jo pontok". Ezt konkretan a penzugyi ceg ugyintezoje mondta, hogy egyzeru dolgunk van igy, mert kulonben ugy kell osszevadaszni az infokat, es a bank is kevesbe bizik egy contractorosban, mint abban, akinek fix allasa van.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #19596 üzenetére
Milyen hitelezes? Loan, vagy mortgage? Netan aruhitel? Vagy overdraft, azaz folyoszamlahitel?
[ Szerkesztve ]
-
melon
tag
válasz
concret_hp #19596 üzenetére
Szerintem ez a cikk eleg jol osszefoglalja az alapokat.
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp #19054 üzenetére
Barhol elsz a vilagon es megtakaritod a jovedelmed 50%-at akkor a fele marad
Szvsz inkabb eletkorhoz kell az eletszinvonalat igazitani es nem orszaghoz.Csak a balekok alszanak [SAS]
-
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp #19049 üzenetére
Jovedelemhez a glassdoor-on vannak fizetesi savok pozik es cegek szerint.
Megelheteshez pedig numbeo-t tudom ajanlani.[ Szerkesztve ]
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #19046 üzenetére
En a kozgazdaszbol indultam ki, meg ha nincs beosztas akkor miben van harom ev tapasztalatod? London nem London max 5-10%, kozgazdasz kezdore 27-29k-t mond tobb oldal, tapasztalattal az atlag 37k, ami kb 2400 egy honapban.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #19045 üzenetére
no találtam táblázatot az isle of manről, azt mondja non manula workers 680Ł / hét, tax előtt, gondolom akkor 3 év tapasztalat egy 500-550re tuti elég, az adó meg nem olyan sok
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #19043 üzenetére
Google: pozicio/beosztas neve + average salary. Jobsite-ok, hivatali oldalak, amit csak akarsz.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
melon
tag
válasz
concret_hp #18872 üzenetére
Igen, bocs East Hamet akartam irni.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #18865 üzenetére
Zonahataron levo allomas. 3-4es zona hatar , ezert jo pl a 2-3 zonas berlet is ra, de a 4-9-es is.
fojtviki: belso verzessel nehezen lett volna nekem is mas, mint surgossegi. Csak mondom, nem minden eset ilyen, es ennel az esetnel sem vettek eszre azonnal ( A&E bementunk, a hemoglobin rendben levonek tunt, adtak UH-ra ket nappal kesobbre idopontot, es hazaengedtek. Mondjuk lehet a hemoglobin amiatt is rendben volt, mert rendszeres verado vagyok).
De pl.a terdemmel anno nem csinaltak semmit, pedig eleg nagy fajdalmaim voltak: szedjek fajdalomcsillapitot. Orokletes. Tovabb se utaltak.
[ Szerkesztve ]
-
melon
tag
válasz
concret_hp #18868 üzenetére
Igen, ha Central Londonbol Barkingig akarsz utazni, akkor 1-3-as kell neked.
-
melon
tag
válasz
concret_hp #18865 üzenetére
Egyszeru, ez is meg az is egyszerre. Tehat ha 1-esbol utazol odaig, akkor 1-3-as jegyet fizetsz, ha az 5-osbol, akkor pedig 4-5-oset.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz
concret_hp #18816 üzenetére
Én itt váltottam legutóbb, de lehet van jobb is.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #18774 üzenetére
Igy van, arra veszel hetijegyet es ennyi.
Stanstedre en terravisionnel szoktam menni, jonni, 6 font.Ha Stratford kornyekere foglaltok (marpedig az olimpiai falu ott van
) , akkor osszefuthatunk egy sorre
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #18771 üzenetére
Az oysteren jo, a paypassos kartyan nem.
@mottie: "Utazgatsz, utazgatsz, ha eléred a napi jegy árát akkor onnantól nem kell többet fizetni? illetve utazgatsz utazgatsz és a heti bérlet árától egész héten nem kell már?" Igen jol.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #18739 üzenetére
Ne vegyel oystert. Ha van paypassos ( contactless) bankkartyad, azzal is tudsz utazni most mar mindenen. Plusz jobbanis jarhatsz vele, uugyanis nem kell elore venni hetiberletet, ha sokat utazol, hanem automatikusan szamolja a daily capet, meg a weekly capet.
PErsze a heti akkor akkor jo, ha hetfo-vasarnap kozt van."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Wyco
aktív tag
válasz
concret_hp #18740 üzenetére
Buszberlet minden zónában jo a busz ok rá, a metroberlet is minden zónában jo a buszokra de csak azokban a zonakban jo a metrora amiért fizetsz (pl 1-4)
BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
noorbertt
őstag
válasz
concret_hp #18740 üzenetére
Lehet menni buszokkal is.
http://www.tfl.gov.uk/cdn/static/cms/images/london-rail-and-tube-services-map-250.gif
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #18739 üzenetére
ill van vmi térkép, amire rá vannak rajzolva a zónák? vagy ha bérletet veszünk, akkor az mindegy?
-
válasz
concret_hp #17088 üzenetére
Rosszul mondtam, 64000 tartozik alaphangon 40 nettohoz, mindenfele extra nelkul. Tildy a nettohoz tartozo bruttot irta, de nem szamolta bele az extra munkaltatoi koltsegeket.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #17084 üzenetére
listentotaxman
Kb £57000."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
vizirider
tag
válasz
concret_hp #13222 üzenetére
attól függ, ha agysebész vagy, vagy atomfizikus, akkor sztem kifizeti a cég, de mezei melóra aligha adnak egy fillért is. felvesznek mást. van itt elég ember minden szakmában. ha nagyon elit valaki, akkor lehet erről beszélni sztem.
de a nagyon elit arcok nem jelentkezni szoktak munkára, hanem keresik őket............
ez szigorúan saját tapasztalat, és nem londoni, hanem angliaiChuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
concret_hp #12875 üzenetére
Például az Amazon: www.amazon.co.uk
http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_sib?ie=UTF8&nodeId=524836
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
kem
addikt
válasz
concret_hp #6320 üzenetére
National Insurance number -> TB szám
Az Employers nemtom mit keres ott...
Szövegkörnyezet?Köszi!
-
rgqjx
aktív tag
válasz
concret_hp #6315 üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #6315 üzenetére
jah tulképp gibraltár lenne, mondták, hogy ott jobb az adózás, mint máshol angliában, de a sima angol gondolom jó kiindulópont.
-
Balinov
titán
válasz
concret_hp #2426 üzenetére
egyetértek
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
concret_hp
addikt
-
róland
veterán
válasz
concret_hp #1145 üzenetére
Megtanulsz angolul?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
PaladiN
aktív tag
válasz
concret_hp #1143 üzenetére
Ha itthonról kérdezed akkor bármilyen angol egyetem rangosnak számít, ha viszont úgy kérdezed hogy angliában mennyit ér akkor kicsivel többet mintha semmid sem lenne. Angliában az ismereteim szerint igazából csak a két legnagyobbat veszik számításba.
Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.
-
PaladiN
aktív tag
válasz
concret_hp #302 üzenetére
Varj egy kicsit!
Nemtom hol olvastad hogy Londonban ennyibol ki lehet jonni mivel en Birminghamben elek es csak arrol tudok nyilatkozni. A londoni tortenet alighanem egy kicsit dragabb, mondjuk ugy az altalad emlitett osszegek masfelszerese, de lehet hogy meg tobb.
Emlekeztetoleg London Europa legdragabb varosa!
A minimalber angliaban kb 850£. Ebbol meg lejon kb 20% ado.
Amennyiben ilyen melot talalsz akkor ugy netto 650-680-al szamolhatsz havonta. Az altalad emlitett szakmak nem egeszen alapberesek. En ugy tudom hogy inkabb a konyhai melok, meg a takaritoi melok olyanok. De pl a pizzafutar pl mar borravalot kap, ami akar egy masodik fizut is kitehet.
A masik dolog hogy Londonban, ha oda akartok menni, akkor nemnagyon fogtok talalni olyan allast ami alapot fizet, mivel ott az ''elfogadott'' alap is tobb, azaz 800£ helyett ugy 1200. Viszont a gaz ott lehet hogy kijossz es addig tarts ki amig talalsz melot magadnak. Ez a resze a nagyon draga. Ha mar van melod akkor meg fogsz elni gond nelkul barmien munkat csinalsz is.
A szallassal kapcsolatban szerintem erdemes ugy egy hetet keresgelni, mivel nemeik szallas iszonyat gaz azert a penzert amit kernek erte.
[Szerkesztve]Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest