- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blt-blog #43124 üzenetére
Kemeny. Mi 2 gyerekkel 3 hetes Portugal korutazasra mentunk 4 db nem fizetos poggyasszal (azaz nem is a felados-gurulosborond meretu, hanem a 40x30x20-as, legkisebb), pedig aztan ott volt minden, tengerparttol a hegyi turan keresztul a meno ettermekig. Nagyon fura lehet ennyi cuccal menni.
-
aero.
veterán
válasz
blt-blog #43124 üzenetére
Az kemény, sosem értettem ezt az embereknél. Ne értsd félre, nem idiótáknak titulálom őket, csak nem tudok vele azonosulni, elfogadni el tudom. Simán bérelnék kölcsönzőből gyerekülést, sőt, sokszor promóban adják ingyen, plusz nálam kizáró ok a bőrönd utazáskor. Idő feladni és felvenni is, plusz para, hogy mi van vele, nekem nem hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest