Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pietrrr #39910 üzenetére
Igen, rád gondoltam elsőkörben, te válaszoltál a legutóbbi Rally Fury-s szálra is.
Az első pontban nem túloztam, inkább esetleg akkor rosszul fogalmaztam.
Legtöbbször az történik, hogy haladok egyenesen és valaki oldalról meglöki az autó hátulját és rögtön keresztbe vagyok fordulva és nem telik úgy 5 perc, hogy ne történne ilyen.A második pontra irt válaszodban ott van a bibi, hogy egy online játéknál minden autónak a viselkedését ugyanúgy kell látnia mindenkinek.
Tehát ha én elrepülök a gazosba (minden 5 percben, saját hibámon kívül), azt ugyanúgy kell lássák a többiek is, másképp nincs is értelme.
Én simán keresztülhaladok egy frissen resetelt játékoson és aztán direkt figyelem a minitérképen, hogy megtorpant-e, de nem, ugyanúgy halad előre a többiekkel együtt egész meccs végéig.Nem személyesen ellenem irányuló fejlesztés, csak lehet a fejlesztőgárdában vannak iOS- vagy kontroller hater-ek. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest