- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Nekton #70751 üzenetére
Annyit tudok hogy változások lesznek. Sanda gyanúm, hogy a fél társaság repülni fog. Ma pl tök jól elvoltam, nem is hibáztam és a kasszazárás is jól sikerült, holott azt még nem is tudom. Puskából néztem mit és hogyan kell. Igaz tovább tartott mint kellett volna, de legalább nagyjából képben vagyok.
Kíváncsi leszek mi lesz itt.. Azért reggel jót vigyorogtam mikor a 3 nagygóré (elég magas poziciójú emberek, egyik talán a bolt tulaja) a reggeli árut pakolta el, ami kb 6-8 raklapnyi árút jelentettNem rajtuk vigyorogtam, hanem a szerencsétlen ciki helyzeten, hogy nekik kell pakolni és nem a dolgozó, akiből konkrétan csak én voltan bent (2 rendes szabin, 1 meg beteget jelentett) + az új ÜV.
Szerdán Smartshop interjú, ha jobb fizut ígér, akkor nem kérdés a váltás...1x volt még szar melóhelyem, ott sokáig húztam, minek eredménye hogy három hónap alatt -15kg.. aztán besokalltam, és felmondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Be quiet! DARK ROCK PRO 4
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W