Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Illetve Androidnál néha azt érzem hogy "béta tesztelő" vagyok ... minden van ami kell de mégsem működik úgy ahogyan azt kéne !
Pl. Google térkép ... kalibráljam az iránytűt forgassam a levegőben egy 8 -ast rajzoljak, az emberek az utcán biztosan nem néznek hülyének, aztán 10 forgatás után rájövök hogy ez nem fogja magát kalibrálni de legalább hülyét csináltam magamból !
Aztán az arcfelismerés ez is szuper de sötétben nem működik rendesen !
Ujjlenyomat olvasó szépen összetapicskolom a kamerát mikor meg fotózni akarok akkor "tisztítsa meg a lencsét" felirat fogad
Kamera túlélesítés ... Samunál a fejlesztők nem nagyítottak még bele a képekbe ? vagy úgy vannak vele hogy "jóvan az úgy" ?
Google alkalmazás is frissül csak azt nem tudom hogy minek ? jah de hogy sokkal jobban merüljön a telefon ... a fejlesztőket meg úgy tudom elképzelni mint valami trollokat és szakadnak rajtunk a röhögéstől !
Innováció ? mostanában semmi ilyennel nem találkoztam Androidnál !
Sőt ahogy észrevettem hogy egyre csúnyább a rendszer, nem tudom ki az akinek ez tetszik melyik fejlesztő lehet az ? de biztosan ízlésficamban szenved !
Arról nem is beszélve hogy mindenki másol mindenkiről, Apple az Androidtól és az Android az Apple -től, de legalább Apple -nél többnyire minden jól működik !
Most ezzel nem azt mondom hogy az Apple a jobb csak azt hogy nincs tökéletes rendszer és soha nem is lesz a döntés a felhasználókra van bízva, viszont az Apple -nél kicsit összeszedettebbnek látom a frissítéseket, míg Android -nál 1 dolgot javítanak amivel 2 dolgot elrontanak !
Persze lehetne erről vitázni, de sajnos én ezt tapasztalom !
Szerk.
Na de mindegy ... majd kiderül hogy mire váltok, addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, kíváncsi volnék hogy nektek mi ezzel mi a tapasztalat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AM 5 lapok
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest