- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Illetve Androidnál néha azt érzem hogy "béta tesztelő" vagyok ... minden van ami kell de mégsem működik úgy ahogyan azt kéne !
Pl. Google térkép ... kalibráljam az iránytűt forgassam a levegőben egy 8 -ast rajzoljak, az emberek az utcán biztosan nem néznek hülyének, aztán 10 forgatás után rájövök hogy ez nem fogja magát kalibrálni de legalább hülyét csináltam magamból !
Aztán az arcfelismerés ez is szuper de sötétben nem működik rendesen !
Ujjlenyomat olvasó szépen összetapicskolom a kamerát mikor meg fotózni akarok akkor "tisztítsa meg a lencsét" felirat fogad
Kamera túlélesítés ... Samunál a fejlesztők nem nagyítottak még bele a képekbe ? vagy úgy vannak vele hogy "jóvan az úgy" ?
Google alkalmazás is frissül csak azt nem tudom hogy minek ? jah de hogy sokkal jobban merüljön a telefon ... a fejlesztőket meg úgy tudom elképzelni mint valami trollokat és szakadnak rajtunk a röhögéstől !
Innováció ? mostanában semmi ilyennel nem találkoztam Androidnál !
Sőt ahogy észrevettem hogy egyre csúnyább a rendszer, nem tudom ki az akinek ez tetszik melyik fejlesztő lehet az ? de biztosan ízlésficamban szenved !
Arról nem is beszélve hogy mindenki másol mindenkiről, Apple az Androidtól és az Android az Apple -től, de legalább Apple -nél többnyire minden jól működik !
Most ezzel nem azt mondom hogy az Apple a jobb csak azt hogy nincs tökéletes rendszer és soha nem is lesz a döntés a felhasználókra van bízva, viszont az Apple -nél kicsit összeszedettebbnek látom a frissítéseket, míg Android -nál 1 dolgot javítanak amivel 2 dolgot elrontanak !
Persze lehetne erről vitázni, de sajnos én ezt tapasztalom !
Szerk.
Na de mindegy ... majd kiderül hogy mire váltok, addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, kíváncsi volnék hogy nektek mi ezzel mi a tapasztalat ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Elektromos cigaretta 🔞
- Windows 11
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest