Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
Drakmusz #57799 üzenetére
Egy ideje ezt szajkózom én is. Nem szabad a kamera miatt bármelyik telefon mellett dönteni. A minden más már legalább 2-2 és fél éve előrébb kell, hogy legyen. Az elmúlt évben egyedül a P20 Pro hozott nagy újítást kamera terén, de jelenleg nem látszik a bele fektetett energia. Plusz ugye sok embernek nem jön be a notch + előlapi ujjlenyomatolvasó.
Van aki nem tudja elfogadni a kritikát az éjszakai képeire (KHM ARYON
) és azt hiszi pár ember, hogy ez személyes sértés vagy támadás a hőn szeretett márkája ellen. Ezért is lettem kitiltva onnan, mert ezt fogalmaztam meg egy kicsit nyersebben egy emberre levetítve
-
válasz
Drakmusz #57799 üzenetére
A valós alapokra épülő kritikának igen, de ott nem csak az megy, hanem sokszor az elfogultságból adódó, tényeket nélkülöző lehúzások, vagy még rosszabb, amikor nem létező problémákat és hibákat látnak és magyaráznak bele, bár ez sokszor kibukik, mert nem mindenki ért egyet.
A másik, hogy az nem egy kreatív művészi fotós topik, nem kell mindenkinek annak megfelelő témát kutatni vagy kreálni, meg a legtöbb ember nem csak és kizárólag kamera alapján vesz csúcstelefont, ezért akkor is veheti bármelyiket, ha nem annyira ért a fotózáshoz, attól még sok más jó tulajdonságát kihasználja.
A modulok fizikális mérete ha nem nő, akkor egy ideig nem is lesz jelentős javulás a képek minősége tekintetében, viszont bekerülnek új és hasznos funkciók, ezért hiába készítenek jó fényviszonyok mellett frankó képeket már bizonyos 3 - 4 éves telefonok, azokból hiányzik sok olyan funkció, amiket a mostani, két hátlapi kamerával rendelkező telefonokban megszoktam és megszerettem (veszteségmentes zoom...stb.), így nálam már szóba sem jöhetnek a régi telefonok, bár nem csak és kizárólag emiatt, hanem mert okostelefonnak is problémásak és gyengék már manapság, na ezért is fizetek ki egy valag pénzt a jelenlegi csúcstelefonokért, mert ezeket nem kínlódás használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest