- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Én megpróbáltam poénra venni, de egyszerűen nem ment.
Eleve nem csípem az ürgét a stílusa, és a videóinak tartalma miatt. Bárki be tud ülni a kamera elé egy doboz sörrel, és tud mindenféle hülyeségről hadoválni, miközben azt sem tudja, hogy mit csinál. Csak a legtöbb ember nem akar ilyen módon "közkinccsé" válni. Arról nem is beszélve, hogy ezekből lesznek az ilyenek:MrAdamoo1
ez köztudott hogy a windows jobb mint az android.. az android egy tényleg tömeggyártott szar..aki ez ellen veszekedni akar az előtte olvasson egy kis winmagazint!!
- "egy büszke Lumia 520 tulaj"Szerk.: Természetesen ezt most nem úgy értettem, hogy nincs humorérzéked (már csak ezért sem), vagy hogy ellened irányul a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eleve nem csípem az ürgét a stílusa, és a videóinak tartalma miatt. Bárki be tud ülni a kamera elé egy doboz sörrel, és tud mindenféle hülyeségről hadoválni, miközben azt sem tudja, hogy mit csinál. Csak a legtöbb ember nem akar ilyen módon "közkinccsé" válni. Arról nem is beszélve, hogy ezekből lesznek az ilyenek:
- "egy büszke Lumia 520 tulaj"