Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Ezt oldjátok meg!!
Tegnap elkezdtem kitakarítani a névjegyzéket. Volt egy csomó amit töröltem és volt aminek a végét írtam csak át. Pl. (Egér Pannon volt és módosítottam Egér Telenor-ra)
Kicsit később akartam hívni valakit és azt veszem észre, minden törölt név visszajött és amiket átírtam abból megvolt az új és az eredeti is (Egér Pannon - Egér Telenor) Gondoltam kezdhetem előröl, csak nem értettem ez, hogy lehet. Igaz a Wi-Fi be volt kapcsolva, DE nekem nincs semmi felhő szolgáltatásom és szinkronizálásom bekapcsolva. Megnéztem mindent, de a MiCloud nincs aktiválva és kikapcsolva a szinkron is. Nincs a Face szinkron se bekapcsolva. Google szinkron kikapcsolva, soha nem is használtam egyiket sem, szóval nem lehet egy régebbi mentés sehol. Szóval nem értem ez, hogy lehet. Ja és a SIM kártyán sem tárolok neveket. Van viszont egy mentésem a telefonban baj esetére, de ezt akkor teszi fel ha kiválasztom a névjegyek Importálását, de ezt nem tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest