- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
48800 - 48701
51283 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Lehet tul szakmai a kerdes, de hatha ...

Van egy Poco C65 telo, a keszitett fotonak hol lehet megvaltoztatni, hogy mi legyen a fajl neve? most sorszamozva van pl. 100000256
Nekem arra lenne szuksegem, hogy a datum es az ido szerepeljen benne. pl. img_20240627_090955Elore is koszi a helpet

-
Vesa
veterán
-
crok
Topikgazda
Nem tul acelos a vas :/
Probald meg a kamera alkalmazas adatait torolni es ujraprobalni. De valoban eleg fura viselkedes.. -
crok
Topikgazda
Keszulek? ROM? Nincs benne gyarilag a halozatkezelesben hogy mobilnet tiltasa alkalmazasonkent? Ha nincs akkor egy jo tuzfal (akar root nelkul is) megoldja, itt az osszefoglaloban emlitettem joparat.
-
mindenes24
tag
Nem talaltam forumot, itt kerdezem:
Nokia C21 egy ideje fotozasnal azt jatssza, hogy 0 mp-es videokent menti el a kepet allandoan vibralva megjeleniteskor.
Gondolom, sw hiba?
-
Vesa
veterán
Sziasztok,
Az a kérdésem, hogyan tudom megoldani, hogy a mobiladatot kizárólag a hotspot használhassa a készüléken?
Konkrétabban: az autóm rendszere WiFi Hotspoton működik a telefonomon keresztül, de ezt leszámítva mindig kikapcsolom az adatforgalmat, a beszélgetésen kívül semmi másra nem használom a telefont. Vagyis nem szeretném, ha mindenféle random alkalmazások szívnák le az adatot, illetve kommunikálgatnának a tudtom nélkül. Azt szeretném elérni, hogy csak az autó rendszerei kommunikálhassanak a telefonon keresztül. Megoldható ez egyáltalán?(Ha nem ide való a kérdésem, kérem irányítsatok a megfelelő helyre..Köszönöm!)
-
crok
Topikgazda
-
vacs
veterán
Szia.
Google Pixel 7-en Shizuku + Better Internet Tiles app segítségével hoztam létre külön wifi + mobilnet kapcsolókat!
Pc-ről Adb-n kap engedélyt a Shizuku, működik, szépen kiírja a wifi hálózat nevét ... kb 10 napig! Után már csak wifi on/off felirat van név nélkül, de maga a kapcsoló továbbra is működik! Ekkor már hiába adok pc adb-n újra engedélyt, "indítom újra" a Shizuku-t, a név nem látszik!
Ha a telefont újraindítom és pc adb-n engedélyezem, akkor megint van név kb 10 napig!
Korlátlan futás / korlátlan aksi használat engedélyezve van.
Van tipped, hogy miért hülyül meg és mit tudok tenni ellene? -
Jazz
veterán
Sziasztok,
a miui (14) hova menti a saját csengőhangokat?
Próbáltam keresni mind a belső közös tárhelyen (emulated\0) és a fáljrendszer gyökérkönyvtárától lefele, de semmi.
(Egy akármilyen mappából kiválaszottam adott csengőhangot, majd direkt kitöröltem. Ilyenkor továbbra is megjelenik elérhető a "saját csengőhangok" menün belül (alkalmazás adatok\értesítések\hang kiválasztás\Saját csengőhangok). Tehát valahova lementi magának, de hova?
Köszi -
HUNited
őstag
disable. De nem én adtam ki a parancsot, hanem a CyberCat féleDebloatert használtam annak is a TV-s változatát [link]
Elképzelhető hogy a távirányítós app csinálja, de arról meg végkép nem akarok lemondani, az egy zseniális cucc
Nem tudom ismered e.
Listát úgy tudtam kinyerni, hogy találtam egy tök jó alkalmazást: [link] All-in-One tool for Windows. Android TV Tools v3 Ez is nagyon jónak tűnik. -
crok
Topikgazda
Ezeket pm uninstall-al toltad le vagy pm disable-el? Esetleg van-e amit a másik módszerrel tettél el? Mert ebből tényleg nem nagyon tudok mondani olyat aminek ehhez lenne köze.. vagy hát akkor a távirányító app. De ha listát tudsz kinyerni akkor nem kezded elölről? Mindent visszaállítasz (a TVQuickActions-t is leszeded) és kezded elölről?
-
HUNited
őstag
közben megvan a lista
[1] -- com.amazon.amazonvideo.livingroom
[2] -- com.android.providers.calendar
[3] -- com.apple.atve.androidtv.appletv
[4] -- com.google.android.katniss
[5] -- com.google.android.marvin.talkback
[6] -- com.google.android.play.games
[7] -- com.google.android.syncadapters.calendar
[8] -- com.google.android.tts
[9] -- com.google.android.videos
[10] -- com.google.android.youtube.tv
[11] -- com.google.android.youtube.tvmusic
[12] -- com.netflix.ninja
[13] -- com.vewd.core.browserui
[14] -- io.mimi.sdk.service
[15] -- io.mimi.tvapp
[16] -- org.droidtv.amazonalexa
[17] -- org.droidtv.astrahdplus
[18] -- org.droidtv.aurora
[19] -- org.droidtv.demome
[20] -- org.droidtv.dropboxprovider
[21] -- org.droidtv.eum
[22] -- org.droidtv.freeviewplayers
[23] -- org.droidtv.m7opapp
[24] -- org.droidtv.nettv.market
[25] -- org.droidtv.nettvapps
[26] -- org.droidtv.nettvbrowser
[27] -- org.droidtv.nettvrecommender
[28] -- org.droidtv.nettvregistration
[29] -- org.droidtv.sunrise
[30] -- uk.co.freeview.amc_catchup
[31] -- uk.co.freeview.amc_horror
[32] -- uk.co.freeview.bbc
[33] -- uk.co.freeview.bbc_sounds
[34] -- uk.co.freeview.ch4_vod
[35] -- uk.co.freeview.ch5
[36] -- uk.co.freeview.explore
[37] -- uk.co.freeview.fvpconfigauth
[38] -- uk.co.freeview.itv
[39] -- uk.co.freeview.mdsclient
[40] -- uk.co.freeview.onnow
[41] -- uk.co.freeview.sony_kids_vod
[42] -- uk.co.freeview.stv
[43] -- uk.co.freeview.tifbridge
[44] -- uk.co.freeview.uktv -
HUNited
őstag
44 tiltott app van, és nem tudom miként tudnék erről listát kinyerni (nem látok a szoftverben ilyen opciót). Nincs saját márkás app közte, csak Freeview és DroidTV (platform ilyen TV csatornákhoz tartozó appokhoz pl. TIF View, MDS Client) téma, Netflix, Facebook szutykok, gyári böngésző, hasonlóak. Valami ilyesmi lista volt ami alapján csináltam: [link]
-
HUNited
őstag
Magában a TV menüben sem tudok váltani a források között, ezen a másik távirányító nem segít.
A gyári visszaállítás sokkal nagyobb szívás lenne, mint a Workaround (azóta van dedikált gombom a lineáris TV-re váltásra is, illetve tudok csinálni saját Source menüt ezzel az appal). Mindent újra beállítani huh...
De azért nagyon érdekelne vajon melyik ránk erőltetett bloatware visz ilyen fontos funkciót mint a jelbemenetek kezelése (tényleg csak olyanok vannak letiltva, pl. FreeView Play és hozzá kapcsolódó appok)
De az is lehet amúgy hogy nem ezek letiltása az oka, mert külföldi oldalakon mások is panaszkodnak rá hogy valamelyik frissítéssel eltűnt. Ill az is lehet hogy maga a TVQuickActions Pro csinálja, mert az viszont a célját tekintve is a távirányító működését befolyásolja.
-
dzsordzs69
senior tag
-
crok
Topikgazda
Azt szokták ma már implementálni mert "biztosabb".
-
dzsordzs69
senior tag
-
dzsordzs69
senior tag
-
crok
Topikgazda
Akkor nyugodtan megnézheted a ShizuTools-al (a Canta kicsit nehézkesebb talán..) de valami nincs akkor nálad rendben azzal a Shizuku-val vagy a Swift-el. MIUI/HyperOS/OneUI-on használom így de AOSP alapú custom-on is megy. Vagy PC & AppControl vagy UAD-NG, majd látod melyik egyszerűbb.
-
dzsordzs69
senior tag
-
crok
Topikgazda
De ha már van úgyis Shizuku akkor itt nézz szét mert tengernyi lehetőséged van (ShizuTools, Canta..) de a Swift is tudja ugyanezeket, max. talán kellhet még bekapcsolni az USB debug mellé az USB debug security settings / biztonsági beállításokat de sicher megy amúgy a Swift + Shizuku.. a Swift főoldalon a ROOT STATUS-nál ha fut a Shizuku service rendesen (mert ugye elindítottad?) és Shizukuban adtál a Swift-nek rendesen Shizuku jogot és minden rendben van akkor azt kell írja hogy Access: No root, ADB access via Shizuku, minden egyéb esetben rossz a setup-od.
Ha marad a PC + ADB akkor az AppControl mellett említésre méltó a Universal Android Debloater Next Generation (UAD-NG) GUI.
-
vacs
veterán
Szia.
Egy Windows pc/laptop és az adbappcontrol app kell neked! -
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Egyelőre root nélkül vagyok egy Mi13T készüléken. Milyen lehetőségem van fagyasztani rendszeralkalmazást, ha a Swift Backup - Shizuku kombó nem elég ehhez, csak az utólag telepített alkalmazásokhoz?
-
Zirowe
nagyúr
-
crok
Topikgazda
Mivel van egy élő WLAN kapcsolata így a mobilnetet leválasztja hiszen minek menjen mindkettő ha alapesetben a WLAN ad neki netet - amit ugye itt most nem ad. Szóval beállítás baja lesz, semmi köze a mobilhálózathoz vagy jelhez. Töröljétek a WLAN SSID-t és vegyétek fel újra úgy hogy ne használja data-ra, mikor csatlakozik akkor úgy rémlik rákérdez majd hogy nincs net de akar-e maradni mint Internet hozzáférés, na azt ne válasszátok ki. Van abban a készülékben (MIUI/HyperOS/Samsung/kb mindben..) ilyen okos wireless kapcsolat (Intelligent wifi vagy hasonló néven fut a gyártóknál) dolog és ott is van olyasmi hogy rossz kapcsolat figyelés, az pont ezt figyeli hogy SSID-ra csatlakozás után van-e net, ha nincs akkor használja a mobilnetet (SSID kapcsolat marad). Fejlesztői menüben meg be lehet kapcsolni hogy a mobil adat mindig be legyen kapcsolva, akkor a váltás is gyorsabb. Egyszerűbb lenne a teljes kapcsolatot törölni az AA-val (BT és WLAN is) és újra megcsinálni, így ahogy fentebb van.
-
svgyula
addikt
Háát van az androidon alapból egy beállítás aminek a megnevezése változhat. A lényege, hogy adat/költség megtakarítás miatt WIFI kapcsolat esetén lekapcsolja a mobilnet-et. Ez nyilván opcionális de erre kellene rákeresni az adatkapcsolat címszó alatt. Lehet valami "home" címszó is aminek a magyarázata ha otthoni wifi-re csatlakozol akkor lekapcsol a mobilnet. Mivel a mobilnet rendesen meríti az aksit ez lehet az energia gazdálkodásnál is. Nyilván ROM függő.
#48769 HUNited
Rossz a kérdés! Mellékeld a tiltott/törölt alkalmazások listáját és abból talán(?) kiderül mi az amit nem kellett volna tiltani. Jellemzően a TV saját "márkának" az alkalmazásait nem kellene, mert annak lehet bármihez is köze! -
crok
Topikgazda
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, fura dologba futottam bele.
Vezetéknélküli android auto adaptert használok úgy, hogy az elsődleges kapcsolat bluetooth-on jön létre, majd átvált 5ghz wifire és aa fronton minden tökéletes, a telefon közben végig a fejegységhez kapcsolódik bluetoothon, a telefonon pedig aktív a mobilnet (két sim van benne, az egyiken csak adat, a másikon hívás, mindkét sim aktív ilyenkor) amit hotspoton meg is tudok osztani 2,4ghz-n.
A készülék egy redmi note 11 pro 5G.Ezen felbuzdulva haveromnak is ajánlottam ezt az adapter, viszont neki amint létrejön az aa 5ghz wifi kapcsolata megszűnik a mobilnete.
Az aa kapcsolat tökéletes, fejegység bt kapcsolat is oké, de amint wifi kapcsolat van, nincs mobilnet meglévő térerő ellenére.
Neki is két sim van benne, bármelyikkel próbálva ugyanaz az eredmény.
A készülék egy redmi note 8t.Kérdés az, hogy ez valami hardveres korlát vagy beállítás kérdés?
Nem értem miért szüntetné meg automatikusan az adatkapcsolatot wifi esetén. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
HUNited
őstag
Sziasztok, van egy Philips Androidos TV (Oled707). Más releváns topikot nem találtam, irányítsatok el kérlek ha ez itt off lenne. Amit kérdezek régen jó volt, de most valamiért nem megy (új settopbox beüzemelése miatt merült fel).
Egész egyszerűen nem tudok bemeneti jel forrást váltani. Se a távirányító source gombjával, se a menüből, se az appok képernyőről. Rányomva eglsz egyszerűen nem történik semmi. Maga a HDMI eszköz jó, TvQuick Actionssal be tudom állítani hogy indítsa a HDMI1-et. Viszont visszaváltani nem tudok, és más bemeneti forrásokhoz is egyesével kellene gombot kiosztani, tehát ez csupán workaround.
Azon gondolkodok, hogy ADB Toolsal letilthattam valami olyan appot, ami az input rendszert vezérli, de a kikapcsolt appok listáját átnézve nincs olyan ami kapcsolódik. ilyenek vannak tiltva mint pk. Netflix, GPFilmek, sarki fény, és egyéb blődségek.
Van esetleg valakinek ötlete?
-
tordaitibi
veterán
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Android autóval kapcsolatos problémám van.
Opel Corsa E típusú autón a kábel bedugása után ha épp olyan kedve van akkor felcsatlakozik, de sokszor csak fekete képernyő látszik. Jelenleg ott tartunk, hogy kábellal sem lehet összekapcsolni mert egyik telefont sem ismeri fel.Amikor még működött akkor teljesen jól tükrözte a Waze-t, viszont nagyon halk volt a program. Minden hangerőt (autón, telefonon, bluetotth hangerőt is) feltettünk a maximumra de nem hangosodott fel. Tudnátok valami megoldást, hogy mi lehet a probléma vele? Létezik az Android Autó alkalmazáson túl más hasonló alkalmazás, amit az autó kijelzőjére kiküldve tudnám használni a navigációt? (wazet)
-
Doky586
félisten
-
ricsip
addikt
Már csak abból is lehet tippelni a konlrét sim kártya korára, h. a mini-micro-nano-piko-femto SIM generációból éppen milyen form-factornál járt az adott darab.
-
tordaitibi
veterán
-
ricsip
addikt
De akkor annak legalább 10 éves SIM kártyának kellett lennie. Nekem 2013-ban már tudta a telefon és csere után a SIM kártya is.
-
tordaitibi
veterán
-
Mcrazy
őstag
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egyik barátomnak van egy Redmi Note 8T készüléke, amit sikeresen leejtett. A kijelző teljesen kuka. A telefon működik, jönnek az értesítések, stb.. (hang alapján mondom ezt)
Van bármilyen módszer arra, hogy a képeket, kontaktokat megmentsük róla?Google felhő szinkronizálás nem volt nála beállítva ....
-
tordaitibi
veterán
-
crok
Topikgazda
Annak vastagon lehet köze hozzá, igen!
-
tordaitibi
veterán
Nem tudom mi az EFS, se a Qpst.
sose mokoltam, és Volte-t se használam, szerintem nem is támogatja a rom.
Digit 3 éve kezdtem használni, az APN-t beállítottam ahogy írták és bekapcsoltam az adatbarangolást, ezt is írták mert ugye a Voda hálózatát használta.
És ennyi.
Nem érm mi baja. Megnéztem az APN beállításokat is, jó.
Csak E van. Se 4g, se lte, pedig ezt eddig a diginél sokszor kiírta az értesítési sávon.
A Voda sim elég régi, ennek lehet köze a hibához? -
ktomcat
senior tag
-
crok
Topikgazda
Szazezer eve alltal at a gyarirol custom ROM-ra. Volt valaha azon a mido-n a gyari, utolso ROM vagy legalabb a firmware? Mar nem emlekszem mi volt rajta utoljara.. Mert kene. Meg mokoltal te a Digi miatt a QPST-vel, EFS-ben volt turkalas? Mert 4G/LTE-re kanyar nelkul fel kell menjen alapbol. Kiv. ha pl. az EFS-t mokoltad a Digi (VoLTE) miatt.
-
crok
Topikgazda
-
ktomcat
senior tag
Jobban belegondolva elég nagy deja vu-m van, mintha tavaly ilyenkor is ugyanebbe a cipőbe jártam volna
Mindenesetre a linkbe amit küldtél egyik hozzászólóval a közös pontunk még az amazfit notify alkalmazás volt, és most úgy tűnik hogy van deep sleep. A lockscreen alarm időpont jelzés mostmeg eltűnt, semmit nem mutat
-
ÖregMackó
tag
3G megszünt ha jól tudom, 4G-n a készülék tudja az LTE kapcsolatot, tehát annak kéne mennie, ha helyileg ott működik...
-
tordaitibi
veterán
Sziasztok.
Öreg Redmi 4 note, 6 éves.
Tegnap visszamondtam a Digis simet amit csak mobilnetre használtam.
Maradt a Vodás sim. Rátettem 1GB mobilnetet, sajnos használhattlan mert csak E, Edge mód van, se 3G se semmi más.
Ez most a telefon hibája, vagy Vodáék már csak 5G-t adnak, vagy hogyan tudnám ezt orvosolni?
Már ha lehetséges. -
ktomcat
senior tag
-
crok
Topikgazda
Nem lesz egyszerű, már 5+ évvel ezelőtt is probléma volt.
-
ktomcat
senior tag
Üdv!
Nem tudom hogy jó helyen járok-e, de úgy tűnik bughuntra lenne szükségem. Immáron már kb. 3 hónapja, hogy a zárképernyőn megjelenített ébresztő időpont az aktuális (kb. 10mp-t siet), időt mutatja.
Eleinte úgy gondoltam hogy biztos rom specifikus, aztán rá kellett jöjjek, hogy nem, bármelyik telefononmmal, bármelyik custom romot választom ez lesz az eredmény (crdroid, cherryos; redmi note 9 pro, redmi note 13 pro 5g). Ami feltűnt még hogy nagyon kevés a deep sleep, és ha megnézem melyik szolgáltatás eszi, az alarm befigyel a listában. Néha amikor lezárom a lockscreent "ugrál" az alarm időpont, egy pillanatra eltűnik majd visszajön (az aktuális idővel), erről mellékelem a screenshotokat és a logokat. Eleinte a sleep as androidra gyanakodtam hogy (9 év után), valamivel összeveszett, de gyári clock alkalmazással is ugyanez az eredmény. Mindthegappsot használok (abból is nem rég jött ki frissítés), múlt héten csináltam clean installt de ugyanez a helyzet (cherry osnél beépített gapps volt, ott is ugyanez jött elő).. Valakinek valami ötlete van esetleg?
LOG melléklet

-
WhiteWalker
nagyúr
-
Lalikiraly
addikt
-
vacs
veterán
Van Facebook és Messenger topik, de ez sajnos általános hiba!
Nálam is állandóan kiírja hogy várakozás hálózatra, pedig van net, illetve pár napig hibátlanul működik, majd pár napig semmit nem jelez, csak akkor ha belépek, aztán magától megjavul és megint jó, aztán megint rossz lesz!
Több ismerősnek is ezt csinálja telefontól és android verziótól függetlenül!
Szerintem semmit nem lehet csinálni, ennyira szar az egész!
Én adb paranccsal is engedélyeztem mindent a messengernek, de semmi változás! -
Lalikiraly
addikt
Tanácsot szeretnék kérni.
Van egy Motorola RARZ 40 es telefonom.
A facebook messengerrel van problémam csak. Méghozzá akárhányszor újratelepítem, egy fél napigbjelzi az üzeneteket, utana semmit. Csak amikor belelépek, akkor frissít dr kiírja hogy várakozas a hálózatra.
Állandóan megy a mobilnet. Mas alkalmazásnak nincs hatása rá.Van valami ötletetek?
Előre is köszi.
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Hogyan tudom távolról bekapcsolni a GPSt a Pixel 8 telefonomon?
A Find my device csak a 3 nappal régebbi adatokat látja, gondolom akkor volt használva utoljára a GPS.
A legfrissebb OS van rajta, állítolag még kikapcsolt állapotban is meg kellene tudja határozni az aktuális helyzetét!
Csengetéssel sokra nem megyek. A telefon kicsöng, be van kapcsolva tehát aktív csak kellene lássam, hogy kb hol keressem.
Köszönöm a segítséget! -
Plug Life
senior tag
Az enyém az F-Stop 😂
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ejnye-ejnye!
Összefoglaló!
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Személyes kedvencem a Simple Gallery (Egyszerű Galéria) -
abw6291
tag
Sziasztok
Android Galéria újabban eldobja a gyorsítótárjából a betöltött fotókat és csak nehezen akarja őket újra betölteni, olyankor viszont forrósodik a telefon, merül az akksi amíg ez nem sikerül neki.
Aztán ez x idő után ismétlődik.
Mi okozhatja ezt? Létezik olyan fotószám amit már nem szeret/tud kezelni?
Elég idegesítő.Létezik valami alternatív, de jó és ingyenes progi a gyári Galéria helyett?

-
fatal`
titán
Samsungot nem ismerem, de alternatív indítón biztosan beállítható ilyen.
-
Oryctolagus
tag
Sziasztok!
Szeretnék majd váltani ios-ről androidra, ezért egy ideje nézegetem mi hogyan működik a másik oldalon.
Van egy dolog ami nagyon kényelmes most számomra, ez pedig a keresés az appok között egyetlen lefele swipeolással. Itt látszik mire is gondolok.
A billentyűzet is megjelenik és máris írhatom amit szeretnék.A kérdés pedig az lenne hogy ez elérhető valamelyik android rendszeren?
Samsung a kiszemelt márka ahol van ugye a one ui, és legújabb verzióban ha felfele swipeolunk megjelennek az appok de még mindig oda kell pöccinteni a kereső mezőbe.
Lehet esetleg ez customizálni vagy írni egy Tasker scriptet ami ezt megcsinálja nekem?
Válaszokat köszönöm!
-
Hawk02
aktív tag
-
crok
Topikgazda
-
Hawk02
aktív tag
-
Hawk02
aktív tag
-
crok
Topikgazda
-
zsoltip
őstag
Android Auto kijelzőn való megjelenítés Android rendszerű készülékekről hol van jó helyen, mint téma?
Itt, vagy az Íme az új Android Auto! topikban?Screen2Auto, CarPlay, CarTube, Fermata, és hasonlók vonal...
-
crok
Topikgazda
-
Hawk02
aktív tag
-
Kayn
tag
-
crok
Topikgazda
Simán csak adb install az nem elég ide.. az a baj hogy a minSDK és a targetSDK olyan alacsony hogy Android 14-en a vele bevezetett új security feature miatt
normál
módon már ez nem telepíthető. De így igen:
adb install --bypass-low-target-sdk-block FILENAME.apk
Ha PC meg adb már úgyis van akkor adott a megoldás (telefonon meg (root nélkül..) ott a Shizuku meg egyéb trükkök meg már más káposzta de akkor nem írom le mert felesleges). -
Hawk02
aktív tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
Hawk02
aktív tag
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy a telefonon lévő csomagtelepítő elutasít apk telepítésekkor.Engedve van az ismeretlen alkalmazások telepítése.Android 14 rendszer van a telefonon.(Poco M6 pro.)
Ezt írja ki:
"A nem alkalmazásként telepített alkalmazás nem kompatibilis az ön telefonjával."
BlackBerry Keyboard-ot telepítenék.Lehetséges,hogy az android14 miatt van? -
Kayn
tag
Nincs tiltva, itt tudnám letiltani. Egyébként megpróbáltuk már azt is hogy letiltottuk, aztán levettük a tiltást, hátha az megoldja, de sajnos ugyanúgy: hívást ki sem jelzi, más hívását igen. Ő hívni tudja, SMS-ek egymás között megérkeznek.

-
tordaitibi
veterán
Csak mint érdekesség, asszony telóján a Miui böngésző önálló életre kelt 2 napja.
Zárképernyő feloldásakor már uralta a kijelzőt, háttérbe téve meg 3 óra a alatt teleszórta az értesítési sávot mindennel. Mármint spammal.
Ránéztem, Alkalmazásváltóba lelakatolva és minden felugráló meg előtér-háttér egyéb engedélye megadva.
Asszony azt se tudja mi az a lakatolás meg alkalmazásváltó és hogyan kell feloldóképernyőre kiszögezni a MI böngészőt, egészen okosan ezeket megoldotta magától
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Kayn
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó topicba írok-e, ha nem akkor irányítsatok a jó helyre.
Segítségre lenne szükségünk!
Barátnőm Poco M5s mobilja valamiért 1-2 hete nem fogadja a hívást ha az anyja hívja, hanem "letiltott hívás"-ként jelenik meg a Hívásnaplóban. SMS-t megkapja tőle, bárki más ha hívja csörög rendesen, egyedül ennek az egy személynek a hívását nem is jelzi ki. Másik személynél foglaltat jelez. Minden beállítást ellenőriztem, nem lett letiltva se véletlenül a szám (SMS-t fogadja és válaszolni is tud)
-
FrankMonzano
őstag
Uuuu, köszi! Valóban ez volt az!
-
KD6-3.7
őstag
-
Doky586
félisten
-
vadcoca
tag
-
Prien
addikt
-
Doky586
félisten
-
Prien
addikt
Sziasztok! Ezt a telefonszámot hogyan tudom módosítani a telefon névjegyénél?
Hiába rakok be új SIM kártyát...
-
crok
Topikgazda
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Rendszerszintű reklámblokkolásra van lehetőség? Google Discovery-ben pl. Hírek között ne lássak reklámoz, termék ajánlást, de pl. Gmail-ban sem szeretnék!
Előre is kösz!
-
chungee
addikt
Koszonom szepen, erre van szuksegem
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ez az opció kell neked:
-
chungee
addikt
Akk mindenkit blokkol

-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
chungee
addikt
Szaisztok!
MIUI 14.0.4-ben hol tudom beállítani hogy csak a névjegyzékemben lévő emberek hívhatnak
Névjegyzékben nem szereplő illetve privátszám esetén nem akarok hívást fogadni még csörgés formájában sem. Köszönöm a segítséget -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Hogyan tudom megoldani, hogy az arcfeloldás után rögtön a kezdőképernyő jelenjen meg és ne kelljen ujjal elhúzni a zárképernyőt? (Samsung Galaxy S21 FE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
48800 - 48701
51283 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy példa......

Nem tudom ismered e.

Mindenesetre a linkbe amit küldtél egyik hozzászólóval a közös pontunk még az amazfit notify alkalmazás volt, és most úgy tűnik hogy van deep sleep. A lockscreen alarm időpont jelzés mostmeg eltűnt, semmit nem mutat

Köszi a segítséget @crok @Viktor0610