- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
48400 - 48301
51283 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
-
blondesigner
kezdő
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki annak a módját, hogy Android 14-en (Xiaomi HyperOS, 13T Pro) a felső status bar-t hogyan tudnám elrejteni?
Próbáltam már adb-vel, Shizuku + SystemUI Tuner-rel, de nem nagyon találtam meg a módját a dolognak. Az "egyszerű" Fullscreen (Fulscrn) programok sem működnek rendesen, mert szépen elrejtik a felső taskbart, de sajnos nem működik / ugrik fel a billentyűzet és a back gomb sem megy. Valakinek esetleg valami ötlete lenne erre? (Nem szeretnék rootolni, sem romot cserélni.) Tasker-rel esetleg, vagy Nova Launcher-rel valamit ügyködni a cél érdekében?
-
crok
Topikgazda
Nem az lesz a baja, a privat utan mondhatom hogy 100% telco problema, az amit irtam.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
crok
Topikgazda
A pelda kedveert emlitettem, mas gyari tarcsazoban is van ilyen funkcio amugy.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
crok
Topikgazda
Pontos szam nelkul nem tudom megmondani :/
Egyebkent MIUI tarcsazoban van egy beallitas hogy egeszitse ki a szamokat a helyi (megadott) orszag kodjaval, na az tud meg cifra hulyesegeket csinalni..
-
WhiteWalker
nagyúr
Akkor hogy lehet vissza hívni vagy mit lehet tenni?
Mert mondjuk épp mazlim volt a svájci számmal , mert egy percen belül ismét hivtak , de ha nem tetszik , akkor én nem is tudtam volna az illetővel beszélni.Mert most is lenne akit fel kellene hivnom , elvileg jó számot adott , de ki se csörög , viszont ha elé teszem az Izrael ország hívó kódját(+972) akkor kicsörögne , csak hát a fenti szöveget mondja a telefonba.
""A hívott számon előfizető vagy szolgáltatás nem kapcsolható""
De lehet hogy mégis hibás számot kaptam , és csak asszociáltam az izraeli hívóra , mivel ottani az ember.
-
crok
Topikgazda
Nem igazan.. viszont csillioszor jartam mar ugy, hogy a number translation rossz volt es rossz szamot adott at, pl. a +41 utan nem a korzet hanem egy vagy ket (helytelenul beszurt) nulla volt. Errol nem a ROM es nem a gyarto tehet, ez telco hiba.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem tudok ilyen opcióról.
-
WhiteWalker
nagyúr
Jah kérdeztem , hátha előbb jön válasz itt.
Hívtak egy svájci számról és nem tudtam vissza hívni. Az alábbi szöveget mondta a telefonba:"A hívott számon előfizető vagy szolgáltatás nem kapcsolható"
EMUI-n erre külön opció volt , azért kérdezem, mert itt nem találtam. Tiltani se lehet ezek szerint?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Láttam a másik topikban is a kérdésed, de nem teljesen értettem már ott sem.
A nemzetközi hívást alapból nem tiltja a rendszer.
Tehát ott valami más miatt nem megy az, ha nem működik. -
WhiteWalker
nagyúr
Nemzetközi hívást hol tudom engedélyezni HyperOs romon? A mobilnet megvan , de a hívást nem találtam.
-
crok
Topikgazda
Hát zárt bootloader-t feltételezve (és soha nem nyitottságot és soha egyetlen factory reset-et nem számolva) talán a töltési ciklusok száma az amivel lehet számolni.. a health értéke asszem 3 értéket vehet fel (jó, közepes meg csere) az a 86% is jó esetben egy iránymutató.. a Xiaomi-knak is van ilyenje de pont ennyire jó.. de mivel ez már eleve egy custom ROM custom kernellel így aztán végképp ismeretlen hogy mielőtt ez a számlálás elindult volna mi történt azzal az akkuval így erősen bias-olt már amit mutathat.
A Samsung Member pl. a mSavedBatteryAsoc értéket nézi ha megkérdezed hogy cserés-e az akku, aztán az a helyzet hogy ha az lentebb megy akkor már magadtól is tudod hogy gatya a készülék.. ha itt egy 100-tól szignifikánsan eltérő szám van akkor már régen rájöttél hogy az akkunak vége, a scale értékének jelentőssége is kb ennyire jó ("mihez képest mutat %-ot az akkukijelzés"). Ennél egy jól vezetett AccuBattery (értsd: töltési adatokkal rendelkezve visszakereshető, trendet is mutató) is megbízhatóbb támpont véleményem szerint. Pontosan egyik se fogja tudni megmondani de pl. az Almák megoldása (legjobb ismereteim szerint) sokkal közelebb van az Accubattery féle mérési rendszerhez. -
szimi57
őstag
-
crok
Topikgazda
-
Oldman2
nagyúr
A te listád nagyon rövidnek tűnik...
Current Battery Service state:
AC powered: false
USB powered: true
Wireless powered: false
Dock powered: false
Max charging current: 0
Max charging voltage: 0
Charge counter: 1796925
status: 2
health: 2
present: true
level: 48
scale: 100
voltage: 3864
temperature: 286
technology: Li-ion
batteryMiscEvent: 65536
batteryCurrentEvent: 32768
mSecPlugTypeSummary: 2
LED Charging: true
LED Low Battery: true
current now: 490
charge counter: 1796925
Adaptive Fast Charging Settings: true
Super Fast Charging Settings: false
FEATURE_WIRELESS_FAST_CHARGER_CONTROL: true
mWasUsedWirelessFastChargerPreviously: true
mWirelessFastChargingSettingsEnable: true
LLB CAL: 20240113
LLB MAN:
LLB CURRENT: YEAR2024M3D18
LLB DIFF: 9
mSavedBatteryBeginningDate: 0
SEC_FEATURE_BATTERY_FULL_CAPACITY: true
mFullCapacityEnable: false
FEATURE_HICCUP_CONTROL: true
FEATURE_SUPPORTED_DAILY_BOARD: false
SEC_FEATURE_BATTERY_LIFE_EXTENDER: false
SEC_FEATURE_USE_WIRELESS_POWER_SHARING: true
BatteryInfoBackUp
mSavedBatteryAsoc: 99
mSavedBatteryMaxTemp: 418
mSavedBatteryMaxCurrent: 3460
mSavedBatteryUsage: 258
FEATURE_SAVE_BATTERY_CYCLE: true -
vacs
veterán
Nincs (Pixel 7. android 14)!
"Current Battery Service state:
AC powered: false
USB powered: true
Wireless powered: false
Dock powered: false
Max charging current: 500000
Max charging voltage: 5000000
Charge counter: 3040000
status: 2
health: 2
present: true
level: 71
scale: 100
voltage: 4099
temperature: 251
technology: Li-ion" -
Oldman2
nagyúr
-
vacs
veterán
Helló.
A telefon aksi kapacitását elvileg ezzel az ADB paranccsal meg lehet nézni?
adb shell dumpsys batteryItt az SCALE értéket kell nézni?
Az nálam 100, ez azt jelenti, hogy az éppen most egy éves telefonomra eléggé sikerült vigyáznom azzal, hogy igyekszem 30-80% között tartani a töltöttséget! -
Atomixx
aktív tag
-
makoss
veterán
-
Mcrazy
őstag
-
makoss
veterán
-
svgyula
addikt
Szia! Az én telefonomban van mennyiség korlátozási lehetőség de átviteli sebesség nincs. Ez valószínűleg az eszköz hardvere határozza meg. Sok múlik az antennán(kon) is mert ha a mobilnet ugyanazt használja akkor soha nem fogja elérni de még megközelíteni sem az eredeti sebességet. Párszor használtam kint németországban így a telefonomat de ott is volt rendesen sebesség különbség. Lehet a megosztás helyett(ha van rá mód?)
a laposba kellene betenni egy sim kártyát pl egy usb stick segítségével. -
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy a mobilnet XXL-t hotspottal átküldve Xiaomi Redmi Note 10 Pro-ról ASUS Zenbook 14 Oled laptopra hogyan lehet a sávszélességet maximalizálni?
Mobilon mértem egyszer 120 megás letöltést, de mobilról laptopra már ennek a töredékét küldte át a teló, kb 40-45-öt csak
-
jesszjessz
tag
Nem, nem gondoltam, mivel nem egy helyen írják, hogy öregebb telefonokon elérhető, míg akár egy S22-n nem. Vagy az is gyenge? Note 13T? Gondolom az is gyenge, hogy egy GTA Vice city-t elfuttasson. Ne nevettessük már egymást. Úgy teszel, mintha minimum egy Resident evil 7-et akarnék egy Nokia 3310-esen veretni Snake mellett...
Kérdeztem valamit, megkaptam a választ, megköszöntem, aztán ti meg felkérdeztek, feltételezésekkel jöttök, kioktattok. Ha erkölcsi iránymutatást kérek, akkor majd szólok, de úgy olvastam, hogy ez egy Android topik.
-
svgyula
addikt
Arra nem is gondoltál, hogy esetleg a hardver igény miatt nem engedi? Valószínűleg a fejlesztők meghúztak egy alsó szintet ami alatt nem engedi telepíteni! Az a redmi note 12 pro nem egy erőgép! A Redmi K sorozata ami alkalmas a paszinánsz feletti játékokra....
Ezek a telefonok nem mindenhatóak és nem is erőgépek még a csúcsmodellek is karcolják az asztali pc-k középszintjének az alját! Mivel nem játékra lettek elsődlegesen fejlesztve! Ha mindenáron egérmozin akarsz játszani akkor az Asus Rog Phone körül kellene mozognod! Nem pedig az innen-onnan letöltött tört verziójú játék mentései miatt reklamálni. Ugyanis amit te csinálsz az kimeríti a warez fogalmát!
-
WhiteWalker
nagyúr
-
jesszjessz
tag
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet.
Androidon lehet beállítani valahogyan bluetooth prioritási sorrendet?
Van egy androidos telefonom (samsung s21+) egy androidos fejegységem (volvo) és egy okosórám ami tud hívást fogadni (xiaomi redmi watch 4).Az óra előtt a telefonom összecsatlakozott BT-on az autóval és tudtam hívást fogadni indítani stb.
Most az van, hogy bár csatlakozva van, hívást nem tudok fogadni, ha pedig indítok akkor sem hangosítja ki, hanem a telefonon szól amíg nem váltom át "autó"-ra a fejegységen. Az óra kavar be, lehetne úgy, hogy az autó mindig a prio1, aztán az óra a prio2?
Vagy mindig az a prio1 amihez utoljára csatlakozott? -
vacs
veterán
Feleségem android 12-es Oneplus telefonjára simán lehet telepíteni a Gta Vice city Netflix verziót Play-ről!
Illetve az én android 14-es telefonomon is fut!
A te alternatív forrásból beszerzett verziód nem tartozik ide. -
tordaitibi
veterán
Ez pontosan így van, amikor pl. az IGO-t használta a kamionos barátom anno akkor telóváltásnál azt a 7-8GB méretű offline Európa térképet így tettem át, mire lejött volna tetűneten, lejárt volna a kamionjogsija

Amúgy kollégánál lehet ezek olyan adatok valami öszvér appnál vagy játéknál amit biza' nem tölt le mert telón van tárolva és így pl. nulláról kéne kezdenie az egészet.
Ez lehet nem CSGO

Ismét csak példa, asszonykám kb. 4 hónapja tol egy játékot aminek nincs netes mentése sehova, nics is net elérése az appnak.
Valahol a 700. pályán jár, ezt pl. hogyan vinnéd át egy másik telóra? -
crok
Topikgazda
Nyelvezettel azért vigyázzunk, kérem, ez egy kulturált fórum és maradjon is az.
-
jesszjessz
tag
-
crok
Topikgazda
OBB másolgatásnak általában ahhoz van köze hogy az ember csal vagy sprórol a sávszéllel mert nem akarja megvárni hogy letöltődjön az a reeeengeteg adat.
-
jesszjessz
tag
-
crok
Topikgazda
De minek másolgatni bármit is egy Play-ből letölthető alkalmazás esetében? Bármi ami kell a működéséhez leszedi magának amúgy is.. szóval mit és minek másolgattál?
-
jesszjessz
tag
A csúnyagonoszhekker megoldja, amit akar.
Egy Motorola Edge 30, gyári Android 13 van rajta.
A két linkelt hozzászólást megcsináltam már, de csak hozzáférni tudok, ha másolni akarok valamit, akkor visszadob a gyári fájlkezelőbe, ahol már nem férek hozzá az obb mappához.Most épp a GTA Vice City-t kelteném életre, de alapvetően, ha veszek egy készüléket, hadd legyen már közöm ahhoz, ami rajta van. Ez továbbra is az én véleményem, lehet nem egyetérteni meg hülyének nézni miatta.
Mielőtt a fentebb írtakat beküldtem volna, azért megnéztem az appokat, amiket írtál, felraktam a ZArchivert, azzal simán bemásolni nem engedte a mappát, viszont miután csináltam az obb mappán belül egy új mappát és átneveztem ugyanarra, mint ami a másolandónak a neve, abba engedte behelyezni azt a fájlt, ami kellett.
Szóval végül siker lett, köszön a segítséget.
-
crok
Topikgazda
És a programozók hogy különböztetik meg a hülye felhasználót, Marika nénit meg a csúnyagonoszhekkert? Nemár.. gondold már végig.
A két linkelt hsz-t olvasd végig figyelmesen és csináld meg - ha az se akkor max. ADB ésvagy Shizuku + pl. az FV File manager vagy amelyik még tud Shizuku-val bánni, ilyen még az X-Plore, ZArchiver, etc.
De minek neked az OBB tartalma egyébként? Annak a tartalmához egyébként is csak az alkalmazásoknak szabadna hozzáférni mert semmi közöd hozzá nincs igazából, ott user data nem lesz tárolva. Meg milyen készülék ez, milyen ROM? Samsung-on lehetnek gondok pl. de a FIles-al megoldható az is, Material Files-al is, MiXPlorer is tud felcsatolni DocumentsUI-al. A Files a saját Samsung-os "AOSP" filekezelőt nyitja meg, annak ha volt már nálad egy frissítése (adatostólmindenestől) akkor azt úgy ahogy van törölni kell és utána megy.
-
jesszjessz
tag
Nyilván nem MINDENT szabad, azzal egyetértenék, hogy pl ha Marika néni megvadul és bezserbózva hirtelen törölni akarja a data mappát vagy fontos fájlokat, esetleg a rendszer működéséhez elengedhetetlen fájlokat akar módosítani, azt tiltsa le a rendszer, de hogy egy másolást ne lehessen megcsinálni, az számomra! nem a szabadság és nyitottság jele.
Tudom, hogy root joggal elérhető sok minden meg még annál is több, de jelenleg egy egyszerű másolásról beszélünk.vacs: a Files-t már az ajánlottak közül leszedtem, de köszi a linket! Amúgy 13 van fent, de már itt sem volt elérhető.
Van bármi mód rá, hogy obb mappához kapjak írás jogot root nélkül?
-
szimi57
őstag
Nyilván a csillagos ég azoknak opció, akik kiemelkedő tudással, ismeretekkel és nem utolsó sorban képességekkel rendelkeznek.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
szimi57
őstag
Egy bizonyos szint alatt az Android ugyan olyan zárt, mint az IOS. Fölötte viszont, a határ a csillagos ég.
-
vacs
veterán
-
svgyula
addikt
Azt soha senki nem mondhatta, írhatta, hogy te mint felhasználó módosíthatod a rendszer tartalmát! Nyilvánvalóan a rendszer működéséhez szükséges könyvtárak, flie-ok védelemmel vannak ellátva! Ezt lehet módosítani ha root jogot csinálsz magadnak DE!
Az pedig, hogy a root jog elérése mekkora esőtáncot/applikásió hegyeket igényel gyártó függő! Nyilvánvalóan egyik gyártó sem támogatja a feltétlen hozzáférést a rendszerhez sőt! próbálnak kapukat felállítani! Ennek egyszerű prózai oka van a hülyék elleni védelem! Ez sajna nem olyan mint a "windows" ha meghal újratelepítem és kész!
Viszont ha mégis csinálsz/tatsz root jogot jön a következő gond.
Mert itt meg is haltak az érzékeny pl. banki alkalmazások és lemondhatsz a gyártói szoftver frissítésről is. Nyilván ezeket is próbálják megkerülni ilyen olyan mókolással viszont az már nem az alapszintű sőt nem a középszintű androidos ismereteket igényel! -
jesszjessz
tag
Én lemaradtam ott, hogy az Android azért jó az Apple készülékekkel szemben, mert full nyitott, szabad rendszer stb, aztán ma szembesültem vele, hogy gyári fájlkezelővel a data mappát sem lehet elérni és előbb ****** meg Jenna Ortegat, minthogy az obb mappába másoljak valamit bűvészkedés nélkül telefonon. Most akkor hogy van ez?
-
crok
Topikgazda
-
pingwin92
aktív tag
-
tordaitibi
veterán
-
svgyula
addikt
Szia! Én a 10-es alá nem mennék! Jelenleg a droid 14 van kiadva. Azt pedig, hogy melyiknek szüntetik meg a hozzáférését nem lehet tudni. Egy tollvonással kiránthatják a talajt rengeteg telefon alól és ehhez nem okvetlen fontos a kugli play áruházas hozzáférés! Elég egy-egy applikációt úgy frissíteni, hogy nem lesz lefele csak pl. a droid 12-től kompatibilis. Aztán jön a szentségelés a hibaüzenet meg a karikázás után semmiért!
De a 2-3 éves elérhető árú telefonok mind 10-es felett vannak még ha nem jön rájuk frissítés akkor is működnek biztosan egy darabig.
Ha futni mész és csak az a fontos, hogy elérhető legyél akkor egy 3eft-os buta telefon kiváló erre. -
beteg
őstag
Amúgy mi szerintetek az a droid verzió, amivel még lehet telefonon weboldalakat böngészni, play áruházba bejelentkezni, stb?
Mert a 4-el már sajnos nem lehet. Max a "Hello Word" html oldalakat képes megjeleníteni, de már a playbe sem tud bejelentkezni... Így meg még arra sem jó ez a teló, hogy "csak telefonáljak" vele, mert nem tudom rászinkronizálni a névjegyeimet. OK, ha áttenném az új telcsimbe és rámásolnám a kártyára a névjegyeket, akkor működhetne, de 9400 névjegy nem fér el a kártyán
Nem akarom a drága telcsim vinni magammal, ha futni megyek. Mi az a legolcsóbb telefon, amin még használható droid van?
-
beteg
őstag
-
vacs
veterán
-
beteg
őstag
Köszi!
Találtam egy ilyet a szolgáltató oldalán:
Hívószám elküldésének tiltása: -SZAMTILTASKüldtem SMS-t, vissza is írták, hogy sikeresen kikapcsolták. Mégsem jelenik meg a számom másnál

szimi57:
A 4.1-es androiddal nem lehet csinálni semmit, ha ez az utolsó, amit erre a telóra kiadtak, igaz?
-
szimi57
őstag
-
vacs
veterán
-
beteg
őstag
Hello
Van egy Android 4.1-es telefonom, samu i7090, amin nem tudom beállítani a hívószám kijelzést. Mármint hogy az én számomat lássa az, akit hívok.
Találtam hozzá manuált, abban írják is, hogy a hol kéne tudni beállítani, de az én telómon nincs olyan menüpont.
A *31# -re kírja, hogy be van állítva, de mégsem jelenik meg a szám a hívott félnél.Tudtok valamit javasolni?
-
DrDobos
őstag
Sziasztok! Szűk egy hónapja vettem az Galaxy A55-ösömet, és a navigációval gondjaim akadtak, próbáltam a Wazeval, és a Google Térképpel is, ugyanez a probléma mindkettőnél. Kb 2 hétig teljesen jól, flottul működött, de kb 1 hete akad, 50es tempónál városban lemarad olyan 20-40 métert és így akadozva ugrál a tényleges pozíciómra, olykor kereszteződésben elveszít és társai.. mi lehet a baj, hogy tudnám ezt kideríteni? Koszi!
-
jesszjessz
tag
Na idő közben a telefon megtalálta az Android 13 frissités lt, feltettem és végre eltűntethető a sáv
bár mondjuk most meg már anélkül fura...
-
dybu
tag
-
jesszjessz
tag
-
manokaki
addikt
-
vacs
veterán
-
manokaki
addikt
-
mizoli
addikt
-
vacs
veterán
-
mizoli
addikt
Nem ismerem a Motot, de általában el lehet rejteni.
A menüben, ahol a gesztusvezérlést állítod, keress olyasmit, hogy teljes képernyő jelzés elrejtése, IME gombhely, gesture pill, gesture indicator, ilyesmik.Lehet, hogy egy stilizált fogaskerék ikon van a menüpont mellett, akkor arra kell nyomni.
-
vacs
veterán
Egyiket sem lehet eltűntetni, ilyen gyárilag az androidban!
-
jesszjessz
tag
Pontatlanul, illetve helytelenül fogalmaztam, a "vissza" nyíl alatt az oldalt megjelenő nyílra gondolok, ami előjön, ha gesztus vezérléssel visszalépek egy oldalt. A navigációs sávnál meg a lenti fehér csíkra gondoltam, ami ugye a gesztus vezérléssel jön elő. Hosszú a nap, hosszú az este, de remélem mostmár jól körbeírtam a gondomat
-
jesszjessz
tag
-
vacs
veterán
Gesztus vezérlés van (navigáció kézmozdulatokkal), elvileg a beállítások, megjelenítés menüben találod.
-
jesszjessz
tag
Sziasztok, ma megérkezett hozzám egy Motorola Edge 30 és egy olyan kérdésem lenne, hogy valahogy elő lehet csalni azt az opciót, hogy elrejtsem alul a navigáciös sávot? Ahogy olvastam egy ehhez kapcsolódó kérdés alatt, a global verzióban ez a funkció nem elérhető. Semmi mód nincs rá? Illetve a "vissza" nyilat sem lehet eltüntetni?
-
crok
Topikgazda
-
dybu
tag
-
Csupingo
veterán
Sziasztok!
Tudtok arra megoldást android 12 esetén, ha a fejlesztői beállításokban ki van kapcsolva az automatikus rendszerfrissítés, akkor ne keresse és ne jelezze őket állandóan?
Köszi! -
crok
Topikgazda
A Meets-hez kell egy GApps mert kell neki a fiókkezelő, igen, így emlékszem* (de nem tudom mit értesz gmicro alatt mert vagy GApps vagy microG de microG-vel nem fog menni). Egy választott GApps menjen fel és annyi, mivel eddig nem volt fent nem szabadna semmilyen problémát okozzon (de remélem nem kell említenem hogy mindent ments el, lehetőleg vagy 3 féle képpen).
* Amúgy tedd fel apk-val és ha rinyál akkor kell a GApps.. -
crok
Topikgazda
De mire zártad rá? Gyári ROM-ra vagy mire? TWRP volt még fent? Ugye nem..? A zárás önmagában egy factory reset de annyit azért még megpróbálhatsz de ha nem a teljes gyári ROM-ra zártál rá akkor onnantól max. szervíz és ott egy Mi Authroized account-al nyitják meg flash-elik egy gyári ROM-al. Esetleg Komáromi Attila.
-
dybu
tag
Sziasztok!
Sikeresen tégláztam a telefonomat, long story short:
Mobil : Redmi Note 11 NFC (spesn)
Bootloadert unlock - TWRP boot - flash HyperOS. Bootol.Bootloader nyitva volt, revolut, és bankos alkalmazás rinyál - nem megy, semmi baj, lezárom.
Azóta "The system has been destroyed" felirat ha power gombot nyomom.
Fastboot van de mivel lockolt, semmit nem enged flashelni.
Bootloader unlock most nem lehetséges mert ebben a hónapban már használtam az Mi Accountomat, várnom kell egy hónapot.Ha valaki tud megoldást kérem segítsen.
Tudom marha vagyok, nemkell piszkálni ha nem értek hozzá stb... Azt hittem értek hozzá.. -
F34R
nagyúr
Udvozletem..
Szeretnek Google Meets-et hasznalni Lineageos-en, a gmicrot nem tettem fel romolas utan, akkor most mi a teendo? illetve gondolom egy Google acc-ot csinalnom kell gyorsba hozza.
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Xiaomi (és egyéb) telókon, amelyeken (hasonlóan) hiányos a Do Not Disturb testreszabhatósága mondjuk Pixelekhez képest, van valami mód ezen stock funkciók és opciók előcsalogatására, ahogy mondjuk az értesítési előzmények esetében van rá mód Activity Launcherrel?
Vagy akár egy teljesen 3rd party appal..Bár nem tudom, melyik másik rendszeren van így kiherélve a DND, de hátha van még. Plusz rá megoldás.
Előre is
! -
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Valakinek esetleg van egy működő apk-ja a nagyon régi gyári microbes élő háttérképhez? Kicsit nosztalgiáznék, de a neten találhatóakat nem engedi telepíteni a telefon.
-
crok
Topikgazda
Magabol a Play Store-bol is lehet egyebkent ellenorzest csinaltatni:
Nyisd meg a Play Áruházat -> jobb felső sarkok saját profil fotó -> Beállítások -> Névjegy -> Play Store verziót nyomkodni 8..10x amíg be nem lép a fejlesztői módba -> Általános -> Fejlesztői beállítások -> Integritás ellenőrzése -> Tesztelni fogja és kiírja az eredmények.
-
zsoltzsolt
addikt
-
crok
Topikgazda
-
fjudors
aktív tag
A play protect tanusítványt nézd meg, érvényes e...
frissítés szokta a problémát okozni, és elmulasztani is...
-
crok
Topikgazda
Akkor csak valami hülye anomália lesz.. megint.. :\
-
zsoltzsolt
addikt
-
crok
Topikgazda
Bootloader zárt, jól tippelek? Sose nyitottad? Újonnan vetted vagy volt már előtted használva? Mit mond a Play Store az About-ban? Tanusított a készülék vagy nem tanusított a készülék? Ha nem tanusított akkor Play Store és Play Services adattörlés és restart. Mit mond ez a két alkalmazás? Hány zöld check van? 3 kell legyen ha zárt a bootloader.
SPIC - Play Integrity Checker
Play Integrity API Checker -
zsoltzsolt
addikt
Jelenlegi telefonom két és fél éve használom és azóta folyamatosan az nfc-s fizetést hol Simple hol a Google Wallet-t használva. Nokia XR20, gyári Android (13) tegnap óta semmi módosítás, csak Google Play-től letöltött app-ok. Semmi új alkalmazás nem lett telepítve mostanában. Erre ma nem tudok vele fizetni, és azt írja hogy a készülék nem felel meg a biztonsági követelményeknek.
Nfc bekapcsolva, ujjlenyomatos feloldás aktív, képernyőzár szintén aktív.
Mi a fene gond lehet? -
Archttila
veterán
-
crok
Topikgazda
SDMaid SE-re most jött frissítés és a changelog-ok közt az egyel ezelőtti beta-ban van is egy Shizuku related bug fix. Esetleg frissítsd. Vagy a Shizuku-ddal van valami - arra meg ezt írja.
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, milyen telefonon működik jól a HBM, azaz High Brigthness Mode? Azt szeretném, hogy letakart szenzor mellett is max HBM fényerőn lehessen a telefon.
Elvileg a Samsung S sorozat és a Google Pixel-ek ezt mind tudják. Tudtok esetleg olyan Samsung A sorozatos készülékről ami tudja ezt? -
atesss
addikt
Üdv !
Melyik a legalacsonyabb verziószámú android, ami már tud Wifi Hotspot-ot 5GHz-es Wifi-n ?
És vajon milyen készüléket tudnék beszerezni legolcsóbban ebből használtan apróról (független esetleg voda) ?
(meg úgy hogy ilyenek hogy hibás BT, törött kamera, repedt de működő kijelző teljesen ok.) -
mobilizmo
addikt
-
crok
Topikgazda
-
mobilizmo
addikt
"Shizuku - start via wireless debug - utana indul a Starter es a service es bezarodik" - ezt ugyan nem írtam de ezek megvannak. Utána jön az első képernyőkép, aminél írja, hogy várakozás a Shizukuval való kapcsolatfelvételre. Ezután a következő ahol már az látszik, hogy eldobta, nem tudta felvenni a kapcsolatot.
-
crok
Topikgazda
Okay, azt irtad parositottad - de pair utan kell hogy legyen aktiv wifi kapcsolat, wireless debug bekapcsolva es Shizukuban start service majd utana SDMaid.
Shizuku - start via wireless debug - utana indul a Starter es a service es bezarodik az az ablak es a Shizuku irja legfelul hogy Shizuku is runnung. Alatta ott van hogy Authorized apps, ott add meg az SDMaid-nek a Shizuku jogot.
-
mobilizmo
addikt
Shizuku probléma Magisk topicból átjőve ide:

Új hozzászólás Aktív témák
-
48400 - 48301
51283 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5240, 94% AKKSI
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek a telefonok nem mindenhatóak és nem is erőgépek még a csúcsmodellek is karcolják az asztali pc-k középszintjének az alját! Mivel nem játékra lettek elsődlegesen fejlesztve! Ha mindenáron egérmozin akarsz játszani akkor az Asus Rog Phone körül kellene mozognod! Nem pedig az innen-onnan letöltött tört verziójú játék mentései miatt reklamálni. Ugyanis amit te csinálsz az kimeríti a warez fogalmát!

bár mondjuk most meg már anélkül fura...