- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
Elvileg elég lenne, csak van egy-két érdekes dolog a telefonnal kapcsolatban, amit nem igazán értek. Az én esetemben a teljes felhasználható tárhely 2.3 G. Ha hozzáadom a 768 M RAM-ot, akkor 3G-át kapok. Na ez az érdekes, mivel állítólag ez a teló 4G memóriát tartalmaz amiből 1G a RAM, tehát 3G-nak kellene lennie a felhasználható tárhelynek.
A 768 RAM az biztos mert ha összeadom használt és a szabad memóriát 768 jön ki nem 1G.
A tárhelyre pedig 2.3-at ad meg.
Kicsit átverve érzem magam és nem tudom reklamáljak-e t-mobilnál mert amikor a a telefont vettem nem szerepeltek a paraméterek a jellemzőknél csak 4G memória (jelenleg is ez szerepel), de ez 1G-vel kevesebb.
Elvileg amcsiban 768 RAM-al adták ki a telót, de annak a kijelzője is csak 4 vagy 4,3 és nem 4,7.
Amikor megvettem a telót a gyári rendszer már 1G-át elfoglalt így kb. 1,3-al tudok gazdálkodni, ami hamar elfogy, pedig pár progit telepítettem fel rá.
Valójában nem zavart a dolog addig amíg fel nem raktam rá a Navigont, ami Magyar térképpel majdnem megette az összes tárhelyet. Játékokkal nem is tudok próbálkozni, mivel azokat nem teszi fel helyhiány miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest