- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
3900 - 3801
51283 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAlo
aktív tag
Hogyhogy nem tudsz dolgokat atrakni az SD kartyara ha nincs root? Nekem nincs rootom es szinte mindent at tudok pakolni, pl. zeneket letorlod a sajat memoriabol es atmasolod az SD-re, programokkal ugyanez csak ott telepiteni kell ujra , nem tudom milyen androidod van de nekem JB-n van egy olyan program alapbol aminek az a neve One Clean : amibe ki is lehet loni a proccesseket, ceche-t lehet torolni , van boot optimizer amivel ha valameik program berakja magat rendszerindulasra akkor ki lehet kapcsolani, van application Move amivel mar telepitett programokat lehet 1 klikkel athelyezni SD kartyara es van Instelled Applications ahol tudom uninstallni a programokat, ez a program nincs minden androidon?
-
fasirTTT
őstag
ezzel az appal pl meg lehetne a shellben csinálni ?
amúgy ez az elérési útvonalak nem tiszták, mert nem tudom mit kell írni a teló memorián lévő és a SD-n lévő parancshoz. (windowshoz képest ez más tészta nekem)
számítógépre rányomtam a telót és itt a játék [GT-N7105\Phone\Android\obb\com.rockstargames.gtavc] aminek csak a linkje kellene ide innen: [GT-N7105\Card\Android\obb\com.rockstargames.gtavc] (természetesen itt a SD-n az obb mappa üres)
remélem érthetően tettem fel a kérdést

bocsi, hogy ennyire tudatlan vagyok, de én csak 1 1xű user vagyok, sose csináltam ilyeneket.
előző telcsim 1 Motorola M2 ami mindent az SD-re nyomatott és onnan indította -
Burt1793
veterán
Kár, és olyat nem lehet, hogy több háttérfolyamatot hagyjon megnyitva? 600 Mega fölé sosem megy.
Láttam oylat a fejlesztői beállításokban, hogy háttérfolyamatok szabályozása, de hülye opciók vannak csak, mint pl normál korlát, nincs háttérfolyamat, csak 1, 2, 3, 4 háttérfolyamat... -.- és én ezeket nem értem
#Keeperv85: Le biztos nem cserélem, mert nagyon gyors és S3-nál is ilyen, egyébként ezen is volt már JB.
A sok romolgatás vége mindig az, hogy a gyári sosem fagyott le, a gyári mindig mindent megcsinált stb...
Hidd el, minden szar rom fent volt már ezen a telón
-
Keeperv85
nagyúr
-
air
nagyúr
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, aminek a segítségével egy rootolt 4.0.3-as androidon (sima gyári android S2-vel) örökre gyorsítótárazhatnám a névjegyzéket.
Tehát azt szeretném, hogy sose kerüljön ki a ramból, mert amikor bent van rögtön megnyílik, de néha néha, kikerül és akkor kb 1 másodpercig feketeséget látok, amikor megnyitom a névjegyeket.Köszi a válaszokat!

-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Támadt egy kis problémám. Eddig két telefonon, és a pc-men ugyanazt a gmail címet használtuk.Pc-n igoogle, telókon a play használatához. Tegnap megkaptam az új telóm, és valszeg véletlenül alami szinkronizációra kattinthattam,mert az asszony telóján megjelent minden telszámom, ami meg mind2-nknek megvan, az megkapta a nálam lévő nevet.(ami pl a sógoromnál elég hülyén jön ki, mert ugye az az Ő öccse.) A kérdésem első körben az lenne, hogy hogyan lehet ezt visszacsinálni gyorsan(ne kelljen minden nevet újra átírni), illetve, hogy a feleségemnek most létrehozott gmail címet hogy lehet úgy hozzárendelni úgy a telójához, hogy a mostani beállításai megmaradjanak.Ps: Annyit már meg tudtam tenni, hogy a tel könyvben kivettem a pipát a google által hozott számokból, így azok nem jelennek meg a telefonkönyvben. Viszont a közös számaink továbbra is össze vannak keveredve...
Előre is köszi!
Dodo -
Superhun
addikt
-
MC Pite
veterán
-
fasirTTT
őstag
-
Superhun
addikt
A link olyasmi, mint windows alatt a parancsikon, azzal a különbséggel, hogy ennek a neve meg fog egyezni a linkelt fájl nevével, így gyakorlatilag "oda csaltad" a fájlt.
Kétféle link létezik:
A soft link egy 0 bájtos fájlnak látszik, tartalma pedig a linkelt fájl jelenlegi elérési útja. Általában beveszik a programok, hogy ott van a fájl, de pl. írásnál vagy hálózati elérésnél gondok lehetnek. A cél fájl áthelyezése/törlése esetén a soft link nem frissül.
A hard link mérete látszólag a linkelt fájl mérete, bár valójában nem foglalja le ténylegesen ezt a terület. Ez a linkelt fájl tényleges fizikai elérési helyére mutat, tehát ha áthelyeződik a cél, továbbra is működni fog. Ez a tuti csalás, minden program beveszi, hogy a linkelt fájl tényleg ott van. Ez a módszer csak azonos fájlrendszerben létező adatokra működik.
Mappákra csak soft link létezik, tehát neked ez kell. Áthelyezed a játék adatmappáját, és létrehozol egy linket a belső SD partíción az új helyhez.
-
Rimuru
veterán
-
MC Pite
veterán
-
fasirTTT
őstag
-
Repsol600
addikt
-
Superhun
addikt
-
fasirTTT
őstag
-
fasirTTT
őstag
-
Superhun
addikt
-
MurdR
veterán
-
Sanyi.mTs
addikt
remélem nem lesz annyira off:
a google-os navigációban hol lehet beállítani az éjszakai módot?
-
Keeperv85
nagyúr
Az adott telefon nélkül nehéz kipróbálni melyik megy több 10 megoldás közül.
Lehet jó lenne a Bin4ry method rá, de lehet nem... 
-
MurdR
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
-
MurdR
veterán
-
fasirTTT
őstag
na zsír, akkor a gari megmarad, ha leszedem a rootot

"Amúgy ott a Note2 fórumban az 1. Hsz, tessék elolvasni, le van írva" az első hsz: De vártam

kell a root mert a teló 10gb-ja kevés, és nem tudok cuccosokat átrakni SD-ra, ha nincs root... :/
kösz srácok
szép estét

-
MurdR
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
-
MurdR
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
-
fasirTTT
őstag
-
MurdR
veterán
-
fasirTTT
őstag
1 hetes t-mobilos Note 2-m van.
ha ROOT-olnám a gari elszállna ? -
MurdR
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
Jaj. Elnézést, az lemaradt látod.
Ez egy elég szubjektív dolog, mert attól függ, ki merre mikor és mit tesz az adott készülékkel. Tehát ha valaki ész nélkül mindent felpakol, amit talál, akkor közelebb kerül a lehetőséghez, hogy betalál egy vírustanyára. Ha viszont valaki tudatos felhasználó és a mások által már kipróbált és elismert fejlesztők csomagjait telepíti, illetve a neten is az ismert és közkedvelt helyeken jár-kel, akkor Androidon sem, de mér a Windows alatt sem lesz szüksége ilyen szoftverekre _szerintem_.
Mivel az ördög azonban soha sem alszik és bármikor az ilyen helyeken is beüthet egy komoly támadás, így sokan előre készülnek. Részemről nem félek, mert szerintem nem vagyok vírus vagy cracker célcsoport, ám ha valaki fontos és bizalmas adatokat szeretne még az átlagnál magasabb biztonság alatt tudni, akkor lehet hogy jó hasznát veszi egy ilyen kiegészítésnek.
-
bajaki
őstag
-
Vardar
tag
-
MC Pite
veterán
Sziasztok!
Ismerős SIII-asán a play áruház ill a gmail app kilépeget szó nélkül, mind wifin mind mobilneten; egyéb netes dolgok rendesen működnek. Valami bibi lehet a fiókkal? Mit kéne csekkolni rajta?

-
Keeperv85
nagyúr
Szia!
1, Attól függ melyik gyártó és milyen szolgáltató adja ki a készüléket. Van, amelyiken sehogy. Amivel megjelent, azzal hal ki sajnos.
A jobb gépeken OTA frissítés történik, ami annyit tesz, hogy figyelmeztet, hogy friss csomag érhető el. Letölti, ha akarod és magától telepíti. Mások PC-s szoftvereket biztosítanak ilyesmire. Összekötöd a géppel, követed az utasításokat és frissül. Illetve van olyan gyártó, aki mindkét lehetőséget preferálja.
2, Teljesen mint a PC-n. Egy menüben kiválasztod, eltávolítás, kész. Más dolgod nincs vele.
3, Frissítés esetén attól függ, hogy honnan van az adott program. Ha a Play! áruházból vagy más online shop-ból van, akkor mind az ingyenes, mind a fizetett alkalmazások értesítést kapnak a friss verzió jelenlétéről és automatizálva frissítik azt, ha szeretnéd.
4, Minden program köteles közölni (már ha legális forrásból van), hogy mihez fog hozzáférni. Sajnos átlag felhasználóként ezt korlátozni nem tudod: max. nem használod a gyanús alkalmazást.
5, Pont ezért szoktuk azt tanácsolni, hogy első indítás esetén ne legyen benne a sim kártya. Így gond nélkül ki lehet kapcsolni a horror árú net hozzáférést, vagy aktiválni egy WiFi hálózatot, aztán már onnan dolgozik a gép.
Nem, nem az engedélyed nélkül mászkál: elsőre megkérdi, hogy te engeded-e a Google hozzáférést. Ha nemleges válasszal élsz, akkor egy gyári rendszer soha sem megy magától a netre. Illetve figyelmeztetni fog, ha pl. egy GPS, vagy egyéb alkalmazás ilyen műveletet fog végrehajtani.
-
stracker06
aktív tag
-
Vardar
tag
Sziasztok!
Életem első okostelefonját készülök megvásárolni és egy 4-es Android, és egy WP7 alapú készülék között vacillálok, és elsősorban az op. rendszer miatt. Nézzétek el nekem, ha nagyon alap dolgokat kérdezek, de még soha nem használtam okostelefont és alapvetően PC szemlélettel nézek mindent.
1. Hogy működik itt a frissítést? Az android befrissíti magát, vagy nekem kell leszednem, telepítenem? Mi az amit magamtól is megcsinálhatok? Egy 4.0.3>4.0.4? Vagy ehhez is kell a gyártó "segítsége"? Miért nem "magunktól" frissíteni 4.0-ról 4.1-re? Ennek hardveres vagy szoftveres korlátai vannak?
2. Programok törlése. Letiltani már tudom, hogy hogy kell őket, de törölni hogy lehet? Egy max 10-15 alkalmazással dolgozó nagyon alap, gyors rendszert szeretnék, jó pár alapértelmezett program eltávolításával. Vagy ezeket nem lehet eltávolítani, csak törölni?
3. Programok frissítése? Ez magától történik, vagy rákérdez valamire?
4. Biztonság. Szükséges bármilyen védelmi program, teszem azt vírusirtó, tűzfal egyéb?
4.a: Adatbiztonságról hallottam egy-két nem túl jó dolgot, hogy folyamatos adatküldés áll fenn egyes programok és a szerverük között. Ezt lehet valahol/valahogy kontrollálni? Megszabni, hogy melyik program mihez fér hozzá, letiltani a hozzáférést? Vagy blokkolni az adatforgalmat? Ugye ez az adatforgalom nem a "számlám" terhére történik, hanem csak akkor amikor wifi van a közelben.
5: "Fontos, hogy az első bekapcsoláskor legyen Wi-Fi vagy mobilnet kapcsolatod. A bekapcsoláskor a telefon magától fel fog mászni a netre, és ha nincs előfizetésed valamilyen mobilnet csomagra (és nincs Wi-Fi sem, ami használhatsz), akkor a szolgáltatók félelmetes összegeket fognak kiszámlázni néhány percnyi netezésért. Ha van elérhető Wi-Fi a közeledben, akkor a telefon automatikusan azt fogja használni, akkor is, ha a 3G is be van kapcsolva."
Ez most komoly? Magától, az engedélyem nélkül lép fel az op rendszer a webre? Ez gyakori? Mennyire lehet ezt is, megzabolázni? -
air
nagyúr
-
alfastibi
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni. Vettem egy motorola xoom készüléket. Jelenleg android 4.2 fut rajta. Hogyan tudom visszaállítani a gyári honeycomb-ot. És honnan tudom beszerezni? Köszönöm
-
WestBam
senior tag
Próbáltad több böngészőben is?
Megfelelő topicban biztos hamarabb megoldják ám a problémád... -
stracker06
aktív tag
-
gyuri81
veterán
mail beállítással kapcsolatos segítséget szeretnék kérni!
fibermail-os emailt szeretnék beállítani egy t-mobile-os interneten.
a pop3 szervert sikerül (pop3.fibermail.hu) beállítani de az smtp-t sajnos nem!
-
WestBam
senior tag
Lehet, hogy nem jó ip-t adsz meg neki?
Általában 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1
Bár banális a kérdés, de rá vagy csatlakozva a routerre? Tehát net van a laptopon? -
St3ven
addikt
Status bar, azaz állapotsor a neve.
Nem lehet, hogy telepítettél egy olyan alkalmazást (task killert), ami kilövi a status bar folyamatát?
-
Hunt3r22
őstag
Google-be írd be a routered típusát és azt hogy ip cím.
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok...
Kövezzetek meg, de nem tudom normálisan megfogalmazni a problémámat, mégis megosztanám veletek, hátha. (nem tudok rákeresni amíg nem tudom hogy hívják "azt").
Végtelen kezdő androidos vagyok. Van egy lehetőség, hogy ha a képernyő tetejéről húzzuk le az ujjunkat, lejön egy gyorsmenü és az értesítések...na ennek nem tudom a nevét, és azért kellene ez nekem, mivel a telefonon nem működik, húzogathatom magam rajta éveket, semmi. Ha kikapcsolom akkor egy darabig jó, de aztán megint behal. Mi lehet a gond? Mit tegyek vele? (4.1.2 van rajta) -
k78chriss
tag
-
stracker06
aktív tag
Van egy WIFI-m. Szeretném lejelszavazni. Ehhez ugye be kellene lépnem a kezelőfelületébe, viszont ez valamiért nem sikerül.
Rácsatlakozok laptoppal, beírom az IP-címet és megjelenik egy "weblap nem megjeleníthető" (vagy valami ilyesmi üzenet).Tud segíteni valaki? Van valami ötletetek, hogy miért csinálhatja ezt, illetve, hogy hogyan lépjek be?
(Bocsi a kicsitt off topic kérdésért.)
-
St3ven
addikt
Repülő üzemmódot szeretnék gyorsan ki- és bekapcsolni a telefonomon (gyári 2.3.6), de nem akarok erre külön appot feltenni. Viszont van egy olyan lehetőség a launcheremben (ADW), hogy "Custom shortcut"-ot tegyek ki, az "Activities" felsorolásában pedig van egy csomó tétel a "Beállítások" alatt, pl. a gyorsítótár törlése is egy parancsikonnal elérhető így.
Ki lehet vajon tenni a repülő üzemmódot is parancsikonként?
-
Superhun
addikt
-
k78chriss
tag
Sziasztok
Androidban hol lehet megtudni hogy független e a telefon? Mit kell nézni? Mivel csak egyféle simkártyám van.
Köszi
-
Superhun
addikt
-
paca5
tag
-
Superhun
addikt
-
paca5
tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok és volna itt egy nagy gondom...
Van egy origi 2.2-s Froyo (nem rootolt) Blade1-m amin vannak a wifi eléréseim beállítva, hogy tudnám ezt az új telefonra átvinni és ott ezt később használni????
Van erre bármilyen megoldás???? -
Peaceliker
addikt
-
air
nagyúr
-
pepe091
MODERÁTOR
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Talán tudnátok nekem segíteni, egyik ismerősöm adott egy SE X10 mini-t hogy próbáljak meg valamit csinálni vele mert a gyereke eléggé elnyomkodta.
A hiba, hogy nem enged semmit csinálni valami kódot kér, meg a nyelv is spanyolra van állítva benne.
Mivel spanyolú nem tudok lefordíttattam google-vel:"A képernyő feloldásához választ egy biztonsági kérdést
amely a kedvenc film
válaszbe adatokat a Google-tól veszi, hogy feloldja a képernyőt képernyőn adatbevitel"
-
fasirTTT
őstag
-
Salex1
őstag
-
MurdR
veterán
-
Superhun
addikt
-
Okean
tag
-
Superhun
addikt
-
Okean
tag
Mi oka lehet annak, hogy az egyik ismerősöm Gtalk ikonja sokszor órákra zöldre vált, természetesen azon kívül, hogy illető ez idő alatt végig aktívan használja a telefonját? A bejelentkezve hagyott asztali gépet már kizártam.
-
fasirTTT
őstag
-
vadászcsiga
félisten
-
MurdR
veterán
-
fasirTTT
őstag
van aki tolja neten a Modern Conbat 4-et ?

-
SirAlo
aktív tag
hi, ma vettem memoriakartyat a telefonba , de ahogy latom alapbol fat32 a fajlrendszere, nem lehet ennek is ext3-at adni ?
-
Superhun
addikt
-
Salex1
őstag
-
Superhun
addikt
-
Salex1
őstag
-
MurdR
veterán
-
ux1
addikt
-
vgyuri
őstag
-
WestBam
senior tag
-
MurdR
veterán
-
che 1990
tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem...
kb.1 Hónap múlva megszületik a kisfiam
és jó lenne ha az ágyától nem messze rögzítenék egy olcsóbb androidos telefont (0-24 töltőn üzemelne) és mondjuk egy online felületen akár a munkahelyemről is láthatnám, hogy minden rendben van-e otthon...
A telefon csatlakozna az otthoni wifi hálózathoz.Létezik vajon ilyen apk , ami szinte realtime közvetíti a wifi hálózatra a folyamatosan rögzített anyagot?
Tehát tulajdonképp úgy szeretném használni, mint egy biztonsági kamerát, a lényeg, hogy egy távoli gépről lássam bármikor a történéseket.Szerintetek életképes az ötlet?
Köszi a segítséget
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Nem tudom hogy hol tegyem fel,így felteszem itt.
Van egy LG P350-esem. Alap 1.6-os szoftver van rajta. Vízbe esett a telefon,s így kaptam ingyen.
Bekapcsol a telefon,hangot is ad,minden okés,pöpec...érintésre reagál,de kép nincs...felvillan a kijelző de kép nincs. Mi lehet a gond? Ha frissiteném az androidot esetleg akkor változna valamit a helyzet? -
Necc
addikt
-
fulee.9999
csendes tag
-
hodostamas
addikt
-
Salex1
őstag
Már sikerült addig eljutni, hogy csatlakozik a PC-hez, de valamiért a megosztott mappákat nem éri el.

Próbáltam az elérési beállításnál név/jelszó megadásával és nélküle is, ugyan az a helyzet.
A USERS/DEFAULT mappát viszont eléri. Pedig az egész D meghajtó megvan osztva, mindenkinek teljes jogosultsággal.A spec megosztásban engedélyezve van az otthoni hálón a fájlmegosztás.
Mi lehet a gond? -
Superhun
addikt
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet SWAP kompatibilissá tenni a telefont?
Azt találtam neten, hogy ezt kell beírni terminálba:
fdisk -l dev/block/mmcblk_
swapon /dev/block/mmcblk_p_
mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system#vi /system/etc/init.d/05userinit
#Activate swap at boot
#!/system/bin/sh
#swapon -a
#chmod 750 /system/etc/init.d/05userinit
#vi /system/etc/fstabecho "swapon -a" >> sd-ext/userinit.sh
echo "/dev/block/mmcblk_p_ swap" swap >> /system/etc/fstab#echo vm.swappiness=60 >> /system/etc/sysctl.conf
to check for sappiness:
cat /proc/sys/vm/swappiness
to set it:
echo 0 > /proc/sys/vm/swappinessLehetséges ez?
Nem jó semmire, kipróbáltam

-
Salex1
őstag
-
fasirTTT
őstag
rosszul írtam
itt leírtam újból, most már érthetően -
vadászcsiga
félisten
Van nekem egy tabom, ott van az aláírásomban, gyári rootolatlan jb rendszeren olyat csinál teljesen kiszámíthatatlanul hogy képernyő elalvás után nem ébred fel többet, és csak force offal tudom kikapcsolni majd be. Ha rootolom van valami tweak amivel ezt megakadályozhatnám?
Air kiderítette már nekem hogy ez SoD, vagyis Sleep of Death aminek nem tudom a magyar megfelelőjét, de megoldást nem találok az oldalon.
A 3 lehetőségből a kernel buhera lenne a megoldás gondolom, na ezt szeretném valami appra bízni. Van ilyen? -
Superhun
addikt
-
Salex1
őstag
Totalcommanderben hogy lehet beállítani, hogy lássam az asztali gépet? Letöltöttem a szükséges plugint, megvan a lan connection, beállítom a windows (7) belépési nevet és jelszót és felhasználó azonosítási hibát ír ki... mi lehet a gond?
-
kelekyle
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
3900 - 3801
51283 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E754 - i5-4G I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok