- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Marketben való vásárlásról leírás valahol? Mármint amikor nem ingyenest szeretnénk venni.
Valamint találtam több android portál-t is, melyik magyar nyelvű a leghitelesebb szerintetek?
-
marcipunk
tag
sziasztok!
van egy SE live walkman telóm, kemény 1 napja

a gondom az, hogy fészbúkra nem tudok képet megosztani.ű
elindítom a megosztást, el is indul, aztán 60-80%-on jön a "Cannot upload", meg a "An error occured while loading the photo"miért lehet ez?
-
psg5
veterán
Volt aki wp7-ről tért át?
Tapasztalat a különbségről?
-
fecg21
aktív tag
Egyelőre még nem. Az iphoneui romot telepítettem elsőnek(már a rom neve is beszédes....
) Egy-két alkalmazást kiszedtem belőle(gyári zenelejátszó, a phone.apk-t lecseréltem egy magyar phone.apk-ra stb)
Valószínűleg ezek a kis módosítások miatt hibásan települhetett föl a rom-vagyis ez így hülyeség, feltelepült a rom úgy ahogy az meg van írva. A bootolás viszont már az alma logo megjelenítéséig tart csak, innentől kezdve se előre se hátra. Kikapcsolni is csak úgy tudom a telót ha kiveszem az akksit. És már a factory mode-ot se lehet előhozni....
A recovery mode változatlanul megvan-úgyhogy nagy baj nincs.
Véleményem szerint ez egy olyan főzött rom lehet amiben a grafikai beállításokat is alaposan átvariálták-át"ájfónosították"-és mivel a phone.apk-t lecseréltem, így behalt az egész bootoláskor.Van még 1-2 rom, az egyik elvileg gyári rom-megpróbálom azt feltenni. Igazság szerint azért piszkáltam a romot mert a teló tulaja magyar nyelvű phone.apk-t , beállításokat, üzenetkezelőt stb. szeretne...
Ha esetleg van valakinek egy magyar nyelvű android 2.1 vagy 2.2-es romja, az segítsen már ki, előre is köszönöm.

-
fecg21
aktív tag
A hangerő fel+bekapcs gomb lenyomva tartására előjött egy úgynevezett recovery mode. A következők állnak benne:
Android system recovery <3e>
Android system recovery utility
reboot system now
apply sdcard:update.zip
wipe data/factory reset
wipe cache partitionRemélem hogy ezzel már lehet/tudok kezdeni valamit...
-
r4z
nagyúr
Lehet, hogy hülye kérdés, de létezik stabil, bugmentes Ext4 driver Windows 7-re? Olyan kéne, amivel írni is lehet.
-
fecg21
aktív tag
A clear flash-t már 2-3 perccel ezelőtt megpróbáltam. Azért is írtam azt hogy a telefon tulaja erre bökött rá. Változás nem történt, ugyanaz a kép fogad amit már egyszer leírtam. Más kombináció meg elvileg nincs, csak ez a bekapcs.+hangerő lefele gomb nyomva tart. A linket amit küldtél már réges-rég megnéztem-innét szedtem le a gyári romot. Az angol tudásom gyenge sajnos.
Normál esetben lennie kellene recovery mode-nak is?
-
fecg21
aktív tag
A gyári rom már megvan, sőt-buheráltam egy egyéni romot is . Egyedül a rom telepítésével van a probléma. Hogyan álljak neki. Amit említettél-a bekapcs. gomb+hangerő lefele gomb lenyomva tartásánál előjön egy menü. Abban ezek a lehetőségek vannak:
Factory mode
Full Test
Item Test
Test Report
Clear Flash
Version
RebootA gyári rom már az sd kártyán van, de hogyan indítsam a telepítést? A telefon tulaja valószínűleg a "clear flash"-re bökött.
-
fecg21
aktív tag
Nem egészen, megpróbálom leírni a jelenséget. Bekapcsolom a telefont, elkezd bebootolni a rendszer. A bebootolás után egyből az android 2.2-es képernyőzár fogad. Az idő, dátum, háttérkép minden normális működő rendszerre utal. A képernyőzár kioldása után full fekete képernyő, középen egy android logóval-amire rá lehet bökni, de semmi sem történik. a logo alatt a welcome to android szöveg. Jobb alsó sarok nyelv választó. Bal alsó sarok segélyhívás. Elsőre azt hittem hogy törölve lett a flash image-de ha így van akkor az idő, dátum háttérkép hogyan látszódhat?

-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy nem kapom meg az MMS-eket. Az APN be van állítva jól. De kapok egy SMS-t, hogy MMS-em jött, később egy másikat, amiben van egy letöltés gomb és külön le kell töltenem mobilnettel a képet, amit kaptam. Miért van ez, mért nem kapom meg az MMS-t úgy, ahogy kéne?
-
P-SZ-S
aktív tag
Véletlenül nem kiabál hogy: "Touch the android to continue" ? Mert amit leírtál az a kezdőképernyő mikor először kapcsolod be a telefont. De gondolom nem erről van szó.
-
dokee78
félisten
Van egy Philips SHP1900 típúsu fejhallgatóm a következő adatokkal:
-Frekvenciatartomány:20-20000Hz
-Érzékenység:98dB
-Impedance:32Ohm
-Maximális bemeneti teljesítmény:500mWEz használható Android rendszerű készülékhez,nem tesz benne kárt?
-
fecg21
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Android 2.2 telepítéséhez kérnék egy kis segítséget. Van nálam egy kínai "csodakészülék" ( Star A2000) . Eredetileg 2.2.1-es android volt rajta. Hozzám már úgy került hogy nézzem meg mert csak egy - welcome to android feliratos kép látható, jobb alsó sarokban a nyelvet lehet kiválasztani, bal alsó sarok a segélyhívás. Egy normál usb kábel van csak-szervízkábel nincs. Mit tudok én ezzel így kezdeni?

-
Attila0313
csendes tag
hd felvéltelhez milyen kártyát ajánlotok?class 4-6-10?van számottevő különbség?
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Testvéremnek van egy samsung galaxy spica telefonja. 2.1 android van rajta. Wifi -n keresztül szeretne megnyitni youtube -on videot, de mikor rákattint a kiválasztott videora, akkor csak az látszik a kijelzőn, hogy "töltés" és csak tölti, tölti nem történik semmi.
mi lehet a megoldás, hogy elinduljon a video?
köszönöm előre is! -
JABA
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 problémám és Ti biztos tudtok benne segíteni.Vettem 1 Acer liquid metal de nincs benne magyar menü.Ezt hogyan tudnám orvosolni?Talán még annyit ,hogy leszedtem az acer oldalról a multinyelves kernelt a telóhoz ha azt felrakom az segít ebben?
Előre is köszi a segítséget -
porse
őstag
válasz
Kephamos
üzenetére
Wifi managerrel szerintem menni fog a több karakter..
-
Kephamos
addikt
Na, hátha tudtok segíteni...
Tegnap óta új telefonom van (LG Optimus 3d) és nem tudok csatlakozni az itthoni wifire. 64 karakteres a jelszó, azonban csak 63-at tudok beírni vagy bemásolni. Az ezeréves, szintén androidos Spicámnak 2.1-el nem volt vele problémája, ennek van. 2.2.2 fut rajta.
Létezik valami megoldás azon kívül, hogy megváltoztatom a jelszót? -
zjuhasz
aktív tag
sziasztok,
Segítséget kérnék:
Gmail fiókomat hozzáadtam a telefon névjegyalbumához, így minden jól működik, de ha valamit törlök a gmail-es névjegyzékből, akkor ugye az a szinkronizáció miatt a telefonból is törlődik.
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy nem "hozzálinkelem" a névjegyzéket a telefonhoz, hanem bemásolom oda és onnantól az a google fiók törlése után is használható marad, attól függetlenné válik, ugyanúgy, mint pl a SIM kártyán tárolt számok?
Galaxy Ace Versus2.3.3
köszi előre is. -
jani-wan
tag
Hali
A Motorola Defy topikból irányítottak ide hogy itt kérdezzem meg, hogy a Motorola Defy-hoz van-e olyan ROM amiben van hangrögzítés opció?
-
pana0017
senior tag
Előlapi kamera nélkül nem lehet majd használni a 4. 0-s Android arcfelismerős billentyűzárkioldását?
-
P-SZ-S
aktív tag
Pontosan, teljesen egy egyetértek abban hogy "rohadtalma3"-nál jobb választás a blade, de eddig nem is erről beszéltem. Az a baj, hogy csak a h.sz.-re reagáltok és nem olvassátok el az előzményeket. Mindenkinek ajánlott., maga egy android fejlesztő írja le, hogy szaggat az android iOS-hez képest, és erre próbál választ adni. Erre jött az a nevetséges reakció hogy iOS-el megáll a GPS, és nincs is multitaskingja. Én erre reagáltam, szerintem teljesen jogosan, (aztán kezdte el hackeeeee fórumtárs a vagdalkozást, de itt nem erről kell vitatkozni).
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Az ICS-nél a képernyő feloldása arcfelismerés-alapon hogyan működik pontosan? Valaki le tudja írni?
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
1. Nem csak úgy a vakvilágba írtam hanem egy h.sz.-re reagáltam.
2. Nem is vártam más reakciót itt, ebben a topikban.
3. Az hogy tízszer az teljesen lényegtelen, most kerestél egy szót amin fenn tudtál akadni.Na most jöhet az érdemi rész:
Az SGS-t nem azért írtam mert 1GHz-s procija van, volt Tegra 2-es telefonom, és nem éreztem hogy itt két mag és nvidia chipset hajtja a telót, hanem úgy éreztem mintha egy alsó kategóriás telót tartanék a kezemben, semmivel nem volt gyorsabb mint egy zte blade. Ha visszalinkelsz 2-öt, arra hogy mire reagáltam, és ő mire reagált elolvashatod a cikket hogy ezt mért van így, és hogy mért nagyon ütős ilyen téren az SGS Hummingbird processzora. És igen jó kis telefon pl. a HTC wildfire, de nem mondanám hogy kellemes használni.Ajánlom hogy próbáld kicsit objektívabban nézni a dolgot, ha volt iPhonod, akkor tudsz véleményt alkotni róla. Én nem vagyok se iOS, se Android párti, mindnek tisztában vagyok az előnyeivel és a hátrányaival. Ellenben te nevetséges módon próbálod földbe döngölni, aki csak egy rossz szót mer szólni a félte szeretett op. rendszeredről. Na szerintem ez a nem helyes.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszönjük Emese. Én azt meg nagyívben lesz@rom, hogy milyen az iOS multitaskja, sőt, az összes iOS-Android hasonlatot. (és igen, használtam már iPhone-t.. Szal nem kell azzal jönni, hogy "majd ha lesz a kezedben, használod, akkor majd másképp fogod gondolni". Nem, nem fogom..)
Amúgymeg, nem feltétlen kell alá 1GHz-s proci.. Szépen el lehet használni kisebb procis telókon is.. Az, hogy Te nem találkoztál ilyennel, az máskérdés..Amúgymeg, miért pont tízszer, és ha csak kétszer? Mindig csak a polír...Áh.

Lehet menni hisztizni ájfón topic-ba.
-
P-SZ-S
aktív tag
Mért mit akarsz hogy böngészés közben navigáljon? Mert csak úgy nem szokott megállni. Mellesleg tízszer értelmesebb, kezelhetőbb és logikusabb multitaskingja van az iOS-nek. És akinek már volt Iphone-ja, az tudja hogy az android mindenütt laggol. Jobbféle samsung telefont kell venni, azoknak a procijai képesek meghajtani az android UI-ét, tökéletes példa az SGS.
-
ux1
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
Érezhető is az iOS-on pl hogy megáll a navigáció is
( nem épp multitaszk...
)Ez a valamit valamiért tipikus esete...

-
fatal`
titán
No Lock a marketről, de a pin kódot kapcsold ki, mert nem fogod tudni beírni (mivel az is a lockscreenhez kapcsolódik és már azelőtt elrejti, hogy az összes karaktert be tudnád vinni).

(#607) pana0017: Nem, mindre lesz. A függetleneken sincs nyitva a bootloader.
Nyitott bootloader csak a jelenleg kint lévő, napi szinten még használhatatlan alpha buildhez kell. -
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Az Ice Cream Sandwich csak független SE Arc S-re lesz jó? Most láttam ezt a cikket és itt bootloadert nyitottak hozzá.
-
gabe_
őstag
Hali!
Nekem egy olyan segítség kellene, hogy feltettem a Launcher Pro-t, és töltöttem le alá témákat. Na ezeket a témákat nem tudom, hogy hogyan kell kiválasztani. Csak a LP alap témájára tudok átváltani. -
dokee78
félisten
ROOT-olt telón van rá mód,hogy letiltsam vagy eltávolítsam a gyári csuszkás bill feloldót?
-
Siriusb
veterán
Gyorssegély kellene.
Elhoztak hozzám egy "Minibook" nevezetű szerkezetet, mivel a gazdi nem tudott semmit kezdeni vele. Android 2.2 található rajt'.
Nos, ahogy látom, a 2.2 nem támogatja a magyar nyelvet, ellenben a 3.2 és a 4-es verzió igen. Kérdéseim:
- Melyiket érdemes feltenni (magyarul tudjon és stabil legyen)
- Hol lehet leszedni install-t
- Illetve van-e valami speciális tudnivaló telepítésről, mert sem leírást, sem telepítőt nem találtam - egyelőre.Előre is kösz a segítséget!
-
Somy_
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, de hátha tudtok segíteni.
Azt tapasztaltam, hogy a bluetooth-os autós kihangositom nem játsza le a beállított csengőhangot, csak egy gyári dallamot játszik le híváskor.
Kicsit utána néztem más fórumokon (nem sok időm volt rá, ezért is kérdezem tőletek), mások is tapasztalták androidos telefonoknál, hogy nem működik a csengőhang átvitel. Külön a telefon hang és külön a média igen.
Minden más gyártó/platform le tudta ezt kezelni, csak az android-dal a google nem tudta ezt megoldani?
Van rá esetleg valami progi/javitas, ami a kiküszöböli ezt a hibát? (Pl. telefon sávján játsza be a csengőhangnak beállított mp3-at (vagy gyári androidos hangot) a hívás fogadásáig, hiszen utána úgyis a beszélgetés következik.)
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- iPhone Felvásárlás 06-30-929-0929
- Új! iPhone 15 Pro Max 256 GB Natur titán! Független! Biztosításban cserélt!
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Egy-két alkalmazást kiszedtem belőle(gyári zenelejátszó, a phone.apk-t lecseréltem egy magyar phone.apk-ra stb)

olyan h szerviz kábel sztem nincs, bár kínai telónál ki tudja.
Ez se kivitelezhető? Szerviz kábellel akkor ne is próbálkozzak?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok