Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Keeperv85 #1986 üzenetére
Hát, itt valóban érdekes lehet a dolog...
Egy ötlet. Hogy dd mentés után kiszámolod a teljes emmc méretet, és egy (a preloader kivételével, illetve más igen érzékeny dolgok kivételével) egy mokolt scatter fájllal egy tiszta, az érzékeny részeket kivéve mindent felül író fájlokkal a telót tele írod zerókkal, majd flashtool-lal újra a rom, az esetleges érdekes részeket is törölheti?
Bár a TWRP mentés én benne volt a gyógymód nálam... Így ha van olyan mentés, amiben nem aktív, akkor elvileg kilőhető...
-
vegyszer
addikt
válasz
Keeperv85 #1965 üzenetére
Szia!
Én erre a szopórollerre januárban ültem fel.
A
JiaYu G4S topicban #2864 le is írtam. Meg sikerült ugyan fejteni, de eléggé kalandos úton.Summázva: Ez a védelem a bekapcsolt anti-tief állapotot megelőző mentéssel felül írható.
-
vegyszer
addikt
Triviális kérdés: honnan látod hogy a kes törlés áldozata lett?
Mert azt tudom, hogy ha a system üres, akkor a boot logó után (nem össze tévesztendő a boot animációval) nem történik semmi.
Ha a dalvik kest törlöm, boot után az android leszámolja az apk-imat
Ha a data üres láthatom be a Google fiók segedelmével a telót.
Na de a kes törlés miben látszik? (nem mintha dühöngő állapotomban nem szoktam volna a TWRP recovery-ből a kes, dalvik kes párost olykor olykor törölni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest