Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy Prestigio MultiPhone 5503 DUO készüléket, hogy talán én tudok kezdeni vele valamit. Egy Win telepítés megy, gondolták ez is menni fog. Lassan 10 éve nem volt Android-os készülékem, de jó ismerős, ezért elvállaltam.
A hiba a kövektező: a készülék a bekacsolási képernyőig jut, odáig ahol a pontos típusát kiírja, és ott meg is áll mint a szög.
1, Telefon pontos típusa, milyen platform?
Prestigio MultiPhone 5503 DUO / MediaTek MT65822, Milyen ROM (szoftver, firmware) van/volt rajta?
Sajnos ezt nem tudom jelenleg, ha valahogy ki lehet deríteni, akkor megpróbálom.
A gyári oldalán a Kit Kat a legutolsó firmware hozzá.3, Mitől lett az az állapot (pl. hiba esetén), amibe került a telefon? (pl. betört kijelző, rossz rom felrakás)
A tulaj elmondása szerint, aki még csak most ismerkedik az egész "odanyúlkálós" telefon dologgal, a telefon internetezés közben lefagyott, valahogy újraindította és utána a készülék már nem boot-olt be.4, Milyen mentés áll rendelkezésre a telefonról?
Semmilyen, de nincs is rajta semmilyen fontos adat. Használtan vette.5, Mit próbáltál eddig csinálni?
A gyári oldalról letöltöttem a a fent lévő firmware-t.
Be tudtam menni recovery menübe, de ott már elfogyott a tudásom.Bocsánat, hogy ha hosszú voltam, és sajnos több infóm nem nagyon van. Ha nem veszett fejsze nyele a dolog, akkor megköszönném a segítséget.
Üdv.: Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest