- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoRt3z
tag
Sziasztok. A helyzet az hogy van nálam egy ZTE kis 2 max plus, amit sehogy sem tudok életre kelteni. Amikor bekapcsolom, minden folyamatosan össze omlik, használhatatlan. A kínai recoveryben hiába nyomok a wipe emmc-re, semmi sem történik. Ha a system recoveryben csinálok wipe cache, factory resetet, semmi nem történik, ha cwm zipet próbálok telepíteni sima recoveryből, intallation aborted.
Ha SP flashtoollal frissítem a romot(próbáltam már a download only-t, a format all + download és a firmware updatet is - 2 különböző rommal) nem történik semmi, ugyan azzal az általam beállított háttérrel indul az andorid és ugyan úgy rossz.
Mit tudok még tenni? Hol hibázok? Flashtoolnál YouTubes videót követtem. Végig megy a download hibátlanul, meg is jelenik a zöld pipa.
Köszönöm a segítséget
(azért ide írok, mert a saját topicja halott)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest