- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katatonia666
aktív tag
Sziasztok.
Segitséget szeretnék kérni.
Az történt, hogy rossz TWRP-t raktam a LeTv 1S x500 telefonomra. Az x600 tipusét raktam rá figyelmetlenségemből adódóan. Amikor fastboot-ból újraindult, akkor még működött, felraktam a ROM-ot (ami viszont kifejezetten az x500-hoz készült) és rányomtam az újraindításra, azóta csak a piros LED világít, és mást nem csinál a készülék. Akár gépre, akár töltőre dugom, csak a led világit.
Próbáltam helyre hozni segitséggel, Flash Toll programmal, a következő feltételekkel és lépésekkel: Windows 7 32bit rendszer alatt, VCOM driverek telepítve. Flash tool elindítottam, download only, scatter betallóztam, majd a telefon rádugtam.
Alul végigment a Download DA 100% pirossal, majd a következő lépés előtt 4032 brom hibával kidobott.
Mi lehet a baj?
A ROM a telefonhoz való, így a preloader nem okozhatja a hibát elvileg. Próbáltam High speed-ről full-ra venni a beállításoknál az USB-t, nem segített. FW upgradenél is ugyanaz a hiba. Több VCOM drivert is próbáltam, egy sem volt jó.
Most az USB portok között próbálok variálni, de nem járok sikerrel.
Valakinek volna valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest