Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• failed

tag

válasz WOT-H-A-C #96135 üzenetére

No offense, de tegnap még azt mondtad, hogy az A6000 működik itthon. Nem véletlenül szögeztem le a hozzászólásban, hogy ehhez nem értek, gondoltam Ő igen - legalábbis a hozzászólásai alapján úgy ítéltem meg. Említettem két másik készüléket, és egy szóval sem ajánlottam. Másrészt a hsz-em Neki volt címezve, és nem annak aki idetéved.

Ami meg azt illeti, tegnap kerestem itt valakit, aki 5 perc alatt el tudná magyarázni ezeket. Akkor kiröhögtetek, hogy nem kell ide skype, írjam csak le a gondom, majd megválaszoljátok. Ez meg is történt, csak én ugyanolyan buta maradtam, mint azelőtt. Leírtam azt is, hogy attól, hogy egy konkrét készülékről megmondjátok, hogy működik-e itthon vagy sem, attól nem leszek okosabb. Ennek ellenére pontosan ez történt. Megmondtátok, hogy a k3 nem működik - amit eddig is tudtam, mert már egyszer megkérdeztem mástól, (és le is írtam, hogy itthon nem működik) -, az A6000-re meg Te mondtad, hogy szerinted működik. Innentől kezdve, ha nem analfabéták járnak ide, akkor tudja, hogy nem a tutit mondtam meg, hanem csupán csak a "vess egy pillantást erre is, és ha tetszik olvass utána" c. fejezetet csatoltam ide.

Ne haragudj, nem flegmázni akartam. Most már remélem érted, hogy miért szerettem volna skypeon segítséget kérni, ahol válaszokat is kapok az kérdéseimre, és nem csak egy "nem"-et vagy egy "talán"-t.

Ha googleban olyan könnyen válaszra leltem volna, akkor hidd el, nem itt koptatnám a billentyűzetet, és nem rabolnám senki idejét.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés