- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
válasz
WOT-H-A-C #96135 üzenetére
No offense, de tegnap még azt mondtad, hogy az A6000 működik itthon. Nem véletlenül szögeztem le a hozzászólásban, hogy ehhez nem értek, gondoltam Ő igen - legalábbis a hozzászólásai alapján úgy ítéltem meg. Említettem két másik készüléket, és egy szóval sem ajánlottam. Másrészt a hsz-em Neki volt címezve, és nem annak aki idetéved.
Ami meg azt illeti, tegnap kerestem itt valakit, aki 5 perc alatt el tudná magyarázni ezeket. Akkor kiröhögtetek, hogy nem kell ide skype, írjam csak le a gondom, majd megválaszoljátok. Ez meg is történt, csak én ugyanolyan buta maradtam, mint azelőtt. Leírtam azt is, hogy attól, hogy egy konkrét készülékről megmondjátok, hogy működik-e itthon vagy sem, attól nem leszek okosabb. Ennek ellenére pontosan ez történt. Megmondtátok, hogy a k3 nem működik - amit eddig is tudtam, mert már egyszer megkérdeztem mástól, (és le is írtam, hogy itthon nem működik) -, az A6000-re meg Te mondtad, hogy szerinted működik. Innentől kezdve, ha nem analfabéták járnak ide, akkor tudja, hogy nem a tutit mondtam meg, hanem csupán csak a "vess egy pillantást erre is, és ha tetszik olvass utána" c. fejezetet csatoltam ide.
Ne haragudj, nem flegmázni akartam. Most már remélem érted, hogy miért szerettem volna skypeon segítséget kérni, ahol válaszokat is kapok az kérdéseimre, és nem csak egy "nem"-et vagy egy "talán"-t.
Ha googleban olyan könnyen válaszra leltem volna, akkor hidd el, nem itt koptatnám a billentyűzetet, és nem rabolnám senki idejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest