Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Az bajom a gondolatmeneteddel, hogy megint egy X évvel ezelőtti architektúrájú számítógép processzort hasonlítasz Te is, egy mostani, jóval modernebb architektúrájúhoz! Emberek! Ezen a "paicon" szinte naponta találnak ki valami újat, jelen esetben a proci gyártásánál a csíkszélességet csökkentgetik. Persze hogy egy 10 éves P4-es procogó "zabált" X Wattot, egy mostani két magos (!) gép meg X/3 Wattot...
Ezeknél a telefonok SOC-oknál nem történt (külső szemlélő számára látható) fejlesztés, ezért is írtam, hogy több a 8 magosnak a fogyasztása. Azt nyilván nem gondoltam én sem, hogy 2x akkora! Itt közbe szól az energiatakarékos funkciója ezeknek a küttyenőknek.
Viszont a fotosjani által linkelt multiméteres összehasonlítás alapján (itt jegyzem meg én is, hogy azért illett volna ugyanolyan típust használni, már csak a korrektség miatt) szerintem inkább 20-25% a különbség köztük. (A 6589 olyan 0,3-0,33A között ugrált, a 6592 meg 0,37-0,4A között, namost ez majdnem 1/3-dal hosszabb ám!)
-
mong08
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Ez ugye arra a nőre vonatkozott aki kívül szőke ugyan, de belül sötét ??

Én is ezt akartam kihozni a Pentium procis példával, attól hogy több a mag szám nem biztos,hogy több a fogyasztás.. ha a lapka mérete nem változott akkor ugyan akkora felületre tették fel azt a dupla mennyiséget, tehét a méret csökken.. és a távolságok az elemek között.. és az sem mellékes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy értem, viszik a kis akkupackot.