Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andatti

senior tag

válasz iMaverick #40333 üzenetére

Azért nem egészen értelek...
    "Mit is írhatnék zárszóként? Lehet furán hangzik, de az említett hibák és "érdekességek" ellenére elégedett vagyok a készülékkel. A mindennapi használat közben nem tapasztaltam kirívó gondokat, és hát mutasson már nekem valaki olyan készüléket, ami gyárilag tökéletes!"
    Akkor itt nem írtál igazat, vagy később változott a véleményed és nem frissítetted az írásod?
    Én ezt a konkrét beszámolót vettem alapul, ami a konkrét készülékről szólt és nem a gyártó egy másik telefonjáról...
    Ami mind a 2 beszámolóban-tesztben szerepel, az az, hogy éjszaka, illetve normális fény nélkül nem jók a készített fotók. A GPS-el kapcsolatban Tigyi78 azt írta, hogy nem volt gondja, igaz, ő csak 1x használta... Mivel már kb. 1 hónapja olvasgatok itt a fórumon úgy látom, hogy ez a GPS amúgy is egy érzékeny dolog, mert típuson belül is van, akinek jó és van akinek nem, nem is beszélve arról, hogy hány gyártó, hány készülékében lutri a működése... Mondjuk, ha egyszer lesz okostelefonom, biztos, hogy szeretném majd használni a GPS-t is...
    Ami számomra lényegesebb, hogy a 16 Gb helyett érdemes-e 8 Gb-al rendelni, mert akkor már 200 dollár alá esik az ára... 10-15 ezer Ft-al lenne úgy olcsóbb... (de mire meg tudom venni lehet lemegy 150 $ alá...)

• Jim74

nagyúr

válasz iMaverick #40333 üzenetére

A külső hangszóró nagyobb hangerőnél eléggé torzít. Pl. kocsiban telefonbeszélgetés kihangosításnál, navigálásnál elég zavaró.
    N828-cal azért nem szemezek, mert ez a készülék (N821) sem győzött meg 100%-ig. Tényleg nem rossz, de ha veszek másikat, akkor kipróbálnék másik gyártót.

(#40336) Krinyo: egyelőre a P780 ára a lélektani határom felett van. A820-ról, A830-ról mi a vélemény?

Új hozzászólás Aktív témák