- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
iMaverick #40333 üzenetére
Azért nem egészen értelek...
"Mit is írhatnék zárszóként? Lehet furán hangzik, de az említett hibák és "érdekességek" ellenére elégedett vagyok a készülékkel. A mindennapi használat közben nem tapasztaltam kirívó gondokat, és hát mutasson már nekem valaki olyan készüléket, ami gyárilag tökéletes!"
Akkor itt nem írtál igazat, vagy később változott a véleményed és nem frissítetted az írásod?
Én ezt a konkrét beszámolót vettem alapul, ami a konkrét készülékről szólt és nem a gyártó egy másik telefonjáról...
Ami mind a 2 beszámolóban-tesztben szerepel, az az, hogy éjszaka, illetve normális fény nélkül nem jók a készített fotók. A GPS-el kapcsolatban Tigyi78 azt írta, hogy nem volt gondja, igaz, ő csak 1x használta... Mivel már kb. 1 hónapja olvasgatok itt a fórumon úgy látom, hogy ez a GPS amúgy is egy érzékeny dolog, mert típuson belül is van, akinek jó és van akinek nem, nem is beszélve arról, hogy hány gyártó, hány készülékében lutri a működése... Mondjuk, ha egyszer lesz okostelefonom, biztos, hogy szeretném majd használni a GPS-t is...
Ami számomra lényegesebb, hogy a 16 Gb helyett érdemes-e 8 Gb-al rendelni, mert akkor már 200 dollár alá esik az ára... 10-15 ezer Ft-al lenne úgy olcsóbb... (de mire meg tudom venni lehet lemegy 150 $ alá...) -
válasz
iMaverick #40333 üzenetére
A külső hangszóró nagyobb hangerőnél eléggé torzít. Pl. kocsiban telefonbeszélgetés kihangosításnál, navigálásnál elég zavaró.
N828-cal azért nem szemezek, mert ez a készülék (N821) sem győzött meg 100%-ig. Tényleg nem rossz, de ha veszek másikat, akkor kipróbálnék másik gyártót.(#40336) Krinyo: egyelőre a P780 ára a lélektani határom felett van. A820-ról, A830-ról mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest