Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaginZe
tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Jah, igen. Kicsit nehéz nyomkodni a gombokat, de ár/értéke nagyon jó, mert ingyen adják hozzá

Nekem egy picit nagy is rá, a bal oldalon középen kicsit eláll, de más észre sem vette. Viszont jól néz ki szerintem és nagyon jó fogást biztosít.
GPS mókolás nélkül is egész jó volt, így el sem igazán tudom dönteni, hogy segített-e rajta, miután megcsináltam az első oldalon írottakat. Viszont a három betűst még nem sikerült rávarázsolnom, valamiért állandóan kilép a programból a beállítások után

Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest