- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
cappa72 #23747 üzenetére
Nemrég linkeltem ezt:[link],elvileg ez is particionálásról szól,vagy nem?
Aki nem tud vietnámi nyelven,a chrome ajánlott.
Érdekes,mert ezen az oldalon a Zopo néven is árult telefonok szerepelnek Hkphone néven(mert ki tudja ki gyártja őket).Én a H5500-hoz(zp100) innen szedtem eddig a legjobb romokat(SGS3 rom),pl. a zp810 itt,HD4 néven szerepel.
mAtech:Tudod mi az érdekes,járt nálam az utóbbi időben jópár mindenféle droidos telefon az sgs3-tól,az LG 4x,HOX,kétkártyások,és hiába a bika hardver,ha szarul megírt szoft. van rajta.Ennek nagyon jó példája az LG 4x-je,tegra3 procival olyan akadós,darabos,az egész működése,kb.egy hétig volt meg mert kivágtam volna... Erre itt a kis ZP100,az egymagos MTK procijával és az sgs3 2012-10-22-es romjával használat közben teljesen rendben van,pedig a gyári zopo rom-mal elég gyengén muzsikált,minden téren egyedül a ram kevés benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- The Crew sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest