- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
cappa72 #23747 üzenetére
Nemrég linkeltem ezt:[link],elvileg ez is particionálásról szól,vagy nem?
Aki nem tud vietnámi nyelven,a chrome ajánlott.
Érdekes,mert ezen az oldalon a Zopo néven is árult telefonok szerepelnek Hkphone néven(mert ki tudja ki gyártja őket).Én a H5500-hoz(zp100) innen szedtem eddig a legjobb romokat(SGS3 rom),pl. a zp810 itt,HD4 néven szerepel.
mAtech:Tudod mi az érdekes,járt nálam az utóbbi időben jópár mindenféle droidos telefon az sgs3-tól,az LG 4x,HOX,kétkártyások,és hiába a bika hardver,ha szarul megírt szoft. van rajta.Ennek nagyon jó példája az LG 4x-je,tegra3 procival olyan akadós,darabos,az egész működése,kb.egy hétig volt meg mert kivágtam volna... Erre itt a kis ZP100,az egymagos MTK procijával és az sgs3 2012-10-22-es romjával használat közben teljesen rendben van,pedig a gyári zopo rom-mal elég gyengén muzsikált,minden téren egyedül a ram kevés benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest