-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
válasz
Chaosftw001 #17826 üzenetére
Már 5 dual sim telefont rendeltem a családban, rokonságban az Aliexpressről.
Mind megjött max. 3 héten belül, volt olyan ami 7 nap alatt itt volt a kezemben, Singposttal.
Számomra valamilyen megfejthetetlen oknál fogva a magyar emberek nem rendelnek az Aliról, ki tudja miért.
Nekem teljesen jók a tapasztalataim, sokkal személyesebb a kapcsolat az eladókkal, chat-en bármit meg tudtam velük beszélni.
Max. 3 napon belül postára adták a rendeléseket, tracking szám korrekt volt minden esetben, tesztelt, vadi új készülékeket kaptam.
Escrow védi a pénzem. Olyan eladótól kell vásárolni, akinek 95 % fölötti a pozitív feedback-je, akkor sok hiba nem lehet.
Szerintem azért nem tették ki az első oldalra az Aliexpress-t, mert ez nem egy bolt, hanem sok-sok bolt összessége, piactér.
Azon belül, én általában szűrni szoktam egy adott árucikkre.
Pl Feiteng 9300+, majd rendelések száma, illetve az olcsóbb ár előre szűrő és már megy is a chat a legjobb áron hirdető, jó minősítésű eladóval. Van-e készleten, mikor tudja postázni. Ha 3 napon belül vállalta már ment is az order. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged