- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoAce
tag
válasz
Siffredi #15840 üzenetére
Mivel ezt ajánlottátok, rákerestem a Jiayu G2 és G2S különbségeire. Ha valaki még nem látta itt olvashat róla, esetleg kérnék véleményt is.
[link]A G2-re pár helyen Gorilla Glass-t írnak, de a G2S-re nem, ez az új OGS típusú egybe éritőpanel+képernyő gyártásából adódhat, gondolom sérülékenyebb is. Ráadásul az új panel 16:10-es arányú, még keskenyebb, a régi 16:9-es.
Itt meg a képernyőket mutogatják, hogy milyen szép az GS2 a G2-höz és a G3-hoz viszonyítva, de én csak azt látom, hogy a fekete feketébb.
[link]A színek szerintem mindegyiknél azonosak, de nem is nagy felbontású képek sajnos. Érdekes, hogy bár a G2S 1,2 GHz-en megy, a nagyobb képernyő miatt nem gyorsabb valami Rabbit run teszt szerint (én nem ismerem ezt), a G3 meg még lassabb, főleg a 3D pontértékben.
[link]Kérdésem: a fentiek alapján talán mégis jobb a G2? (1 GB RAM-al persze)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest