- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
viktorhu #139645 üzenetére
Könnyen meglehet, hogy ez történt. Magam sem tudom. De úgy gondolom, hogy mindenféle bogarászások nélkül jól kellene működnie az ilyen funkcióknak. Valaha belemásztam minden új telóba, nyomkodtam napokig, míg teljesen át nem rágtam, de manapság annyi időm van erre, hogy beindítom, beállítok kezdetnek 1-2 dolgot, aztán fut élete végéig úgy... és talán nem én vagyok az egyetlen ilyen, ezért mondom, hogy jó lenne, ha "hackelgetések" nélkül is jól menne minden, pusztán annyival, hogy megnyomok egy gombot.
(#139647) svgyula Teljesen igazad van, én is gondoltam rá anno, most, hogy így visszaemlékezem, de elvetettem, mondván, hogy úgy is elfelejtem majd ezt csinálni. Hát visszagondolva majdnem mindegy lett volna ha már ennek kezdek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest