Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Másik küldetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Igaz, hogy sok a B20-as, de akadnak jó vételek anélkül is, adott esetben jóval olcsóbban. Múltkor OP3 volt kb 200 USD-ért B20 nélkül, amit megnéztem, de mivel a teljesítménytöbbletet sem tudom kihasználni, számomra tök felesleges, így hagytam (nem akarok rábeszélni senkit semmire, tényleg, mindenki ésszerűen gondolja át mire van szüksége). Nyilván történik olyan helyzet, amit írtál, akinek ez probléma, az válasszon B20-as készüléket. Átutazóban én is voltam net nélkül pl település szélén, de pár perc múlva lett netem ahogy haladtam tovább. Egyéni igények alapján szerintem el tudja az ember dönteni, hogy mire használja, én pl utazás során ritkán netezek (vagy vezetek, vagy ott a társaság), míg mások pedig vezetés közben és társaságban is a mobiljukat bújják.
(#137470) mobilizmo:
Igen, az Edge már a mindennapi életben gyakorlatilag azt jelenti nincs interneted, úgy megnőtt az oldalak (vagy bármi) adatigénye, hogy képtelen kiszolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest