- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Igen emailes ár, itt talán látod. CN raktáros, de elvileg van vám biztosítás, nem tudom ér-e valamit, de ez még áfával se olyan sok szerintem.
Upo:
Az a recommend vagyis ajánlott, utána írják a többit mint minimum, ezt írtam hogy egy játékot mindig úgy próbálnak programozni hogy gyengébb készülékeken is fusson, nyilván nem olyan minőségben mint egy erősebb gépen. Nem mindenki ilyen maximalista mint te. De a fenti Leeco Le Max 2-ben S820 van amiben Adreno 530 a GPU, úgyhogy nem kell 100 ezerért telefont venni ehhez a játékhoz.
Olvasd tovább a cikket, ott vannak a minimum ajánlott készülékek. -
KamuMazsola
őstag
Én emailben kaptam ez egy LeEco Le Max 2 X821 124,99$. Persze a rózsaarany kerül ennyibe, meg nem tudom a banggoodnál melyik az 'famentes szállítás.
szerk: az arany 129,99, a szürke 134,99
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest