- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmikloska #13103 üzenetére
Jaj, ne csináljátok már, LámaZ, pmikloska
Azért raktam be a linket is, hogy lássátok, hogy az A-GPS nem azt jelenti, amit írtok. A Nokia 5800-ban is van GPS ÉS hozzá asszisztens, meg a ZTEv970-ben is, a Neo NO2-M-ben is (most épp nem tudok többet kipróbálni.
SIM és WiFI nélkül is megtalálja a műholdakat, de jóval tovább tart. (A kocsiban már egy ideje egy régi Nokia 5230-ast használunk. WiFi nincs benne, ahogy SIM kártya sem. Kb 10 perc, mire műholdat talál, mert nem tudja használni az "aszisztens" funkciót.)
Nem értem, hogy lehet az, hogy még a linkelt leírás sem volt elegendő nektek
Kérlek, mondjátok el, miért nincs GPS a ti telefonotokban? Milyen készülék az, mert akkor azokat gyorsan ki kell venni az ajánlottak listájából.MOD
Ahogy a V970-ben is van GPS "aszisztens"-támogatással, úgy van a Galaxy SIII-ban is. -
pmikloska
aktív tag
válasz
pmikloska #13103 üzenetére
Tudom, hogy ez vitás kérdés, de azért hogy így kint, mert azt viszont nem árt tudni, hogy bár offline navigációra így az adott chip-pel szerelt telefonok nem jók, de mobilnettel lehet használni. Azért írtam a GPS chip-pel szerelt processzorokhoz, hogy GPS, A-GPS, hogy lehessen érezni a különbséget, hogy azokban viszont van helymeghatározó egység.
Más vélemény esetleg az első hsz.ről? Azért dolgoztam vele, ne ragadjatok le ennél az egy részénél, amikor ez már jó ideje kint van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óvodások homokozója
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- YouTube
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Milyen TV-t vegyek?
- Kés topik
- További aktív témák...
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest