- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
aytukabozs #130995 üzenetére
Bocs, nagyon hajnal volt, és úgy látom ideje megint törölni a Swype adatait...
Ez lett volna: ütésállóságban porig alázta a "majmos üveget".
Most látom, már az első mondatban is van "rosszra javítás"...Upo:így van.A Swype egy ideig jól működik, de kb 1 hónap alatt összeszed egy csomó ismeretlen szót, és olyan szavakat ajánl fel, amiket szerintem nem is használok.Rejtély, hogy honnan szedi...
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #130995 üzenetére
Gyanús hogy mobilról nyomta, csak a billentyűzet beállításainál nincs kikapcsolva az automatikus javítás.
Egyébként agytornának is jó, hogy mire gondolhatott eredetileg a szerző. Nekem általában menni szokott, de ezt én se tudtam 100% biztonsággal dekódolni. Ugyanilyenek a magyarra fordítások is, ott is jókat szoktam röhögni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged