- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
svgyula #125711 üzenetére
A szovegkornyezetbol teljesen egyertelmuen ki lehet talalni mit akartal irni, nagyon kicsi az esely, hogy ne lehessen erteni, maximum ha sokat roviditesz. En meg rovid ö es ü-t se hasznaltam, pedig ezeket siman lehet hasznalni es gondolom meg tudtad erteni amit leirtam. Rosszabb esetben kicsit talalgatni kell, persze jobb ekezettel irni. Viszont, csak hosszu ó,ő,ú,ű,á,í karaktereket kodolja tobb karakterrel, vagyis a tobbit hasznalhatod.
Igy mar azért joval több szot tudsz erthetöen leirni, még akkor is ha egyébként nem helyesen irod, nagyon elenyészö ahol félre értelmezhetö a szöveg. Nekem eddig sose volt gondom, pedig mindig atirom az ékezetes karaktereket ha latom, hogy összefüzi az SMS-eket.
Ez pont olyan, mint az az idióta képjáték, amiben néhány betűt kicseréltek számokra és azt írják az emberek kis része érti. Mindenki érti aki tud írni és olvasni ezen a nyelven, esetleg szellemi szintje miatt nem vagy nehezebben érti meg, semmi extra nincs benne. Szóval én spórolásból nem írom ékezetesen az SMS-eket és eddig mindenki megértette még őket.(#125712) viktorhu:
Úgy tudtam 5 a maximum az összefűzött SMS-nél, de nálam 8 után váltott MMS-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest