Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Az Oukitel-t figyelni fogom, de másodvonalas számomra / persze az InFocus is olyan, hogy kb senkinek semmit se mond /
Nahát ezzel pont így vagyok pld én.
Ha nekem most olcsó készülék kellene 40000 alatt,én biztos hogy előnyben részesiteném azt a telefont amiben a másikkal ellentétben van B20 és fingerprint.
Sőt ha csak a szimpla adatokat nézzük,akkuban is az Oukitel felé billen a mérleg.
A felbontás ami az Infocus javára dönt.De akkufogyasztásban már pont hogy kissé hátrány és tudjuk hogy a pixelszám nem minden látványban.
A proci 8 magos az Infocusban,a másikban csak 4.
Antutuban biztos jobb az InfocusHát ez csak jó mondjuk ha van választék az olcsó szegmensben is.
Mindenki eldönti mit részesít előnyben és mi fontosabb nekiDe ez is csak szigórúan magánvélemény természetesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest