- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
janakbacsi #119031 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119031 üzenetére
Én azért csak megpróbálnám valami régebbi flashtoolsal, ehelyett. Ha jól értem ez egy ráncfelvart flashtools pár új funkcióval, kicsit kicicomázva. Ezt én még nem próbáltam.
Illetve, ha jól gondolom egy másik reco-t akarsz rávarázsolni, ugye?(abból gondolom, hogy csak blokk van bejelölve a képeden flash-elésre.)
Szerk: Elég rosz a kép, de mintha a reco img lenne az.
Na táltam egy ilyet. Sajnos nem tudom most letölteni, hogy belenézzek, de itt is flashtools t javasolnak. (én gondolkodtam még a MUT-on esetleg) Lehet, hogy ugyanaz amit te is csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest