Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
üzenetére
Hát max annyi hogy valami alkalmazás kavar be....legegyszerűbb , újrahúzod a gyárit és ha rossz úgy is ,már csomagolhatod is be visszaküldésre.
Vagy még ..de ez csak ötletelés....ha bedugod mondjuk a fülest az ugye inaktivvá teszi a mikrofont és a hangszórót...esetleg nem e ott "akadt" be valami...? -
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
másik kamera alkalmazással....egész pontosan

tegyél fel a playról egy camera progit és azzal próbáld meg !
-
janaman01
addikt
péntek éjszakai műszak mikor már a nyócvanmilliomodikat forrasztgatja...lehet mellényom, mi meg ilyenkor sirunk rivunk

-
janaman01
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
nyilván ha van személyes tapasztalatod vele az úgy más.., csak igy első nekifutásra ez a márkanév nem túl meggyőző
bár havonta bővöl a piac már nem igazodik el az ember a sok név közt...szerk : de pl a jiayu is ismert úgymond ,nekem mégse hozta a kamerájával azt amit elvártam volna a leirások alapján..., de lehet korai még erről nyilatkozni, mert ( remélem) adnak ki hozzá frissitéseket..
-
janaman01
addikt
Tartozék benne volt?

-
janaman01
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
ezt a spojler t meg hogy csináltad ?
na mindegy...
állitólag lesz/ van nagytesó isérdekes hogy nem verik nagy dobra ...
"Bár a neve hasonló, a ZTE Blade S6 Plus nem csak abban tér el az S6-tól, hogy nagyobb a kijelzője. Itt, Barcelonában láthatta először a sajtó ezt az újdonságot, amit nem is nagyon promotáltak, egyszerűen ki volt rakva a standra"
-
janaman01
addikt
válasz
Headless
üzenetére
bruttó vagy nettó....akkor inkább már egy coolpad f1...
-
janaman01
addikt
válasz
Foxx666
üzenetére
Balazs66 tollából :
Aláíratlan illesztőprogramok telepítése
A Windows 7 nemigen szereti a digitális aláírással nem rendelkező illesztőprogramokat, pedig sajnos léteznek ilyen illesztőprogramok még a nagy gyártóktól is. És bizony ezek telepítésével, használatával problémák lehetnek a Hetesben.
Amennyiben problémád van egy driver telepítésével, használatával, és a Windows azt reklamálja, hogy nincs ellátva digitális aláírással, vagy az érvénytelen, akkor letilthatod, hogy ellenőrizze az aláírást.
Nyisd meg a parancssort rendszergazdaként. A Start menü keresőjébe írd be, hogy cmd, a megjelenő ikonra kattints jobb gombbal és válaszd a Futtatás rendszergazdaként parancsot. A parancssorba gépeld be a következő szöveget:
bcdedit /set nointegritychecks on
erre kiírja, hogy A művelet sikeresen befejeződött. Zárd be a parancssort és indítsd újra a Windows-t, és telepítsd az aláíratlan illesztőprogramot.
Az eredeti állapot helyreállításához a rendszergazdaként megnyitott parancssorba gépeld be, hogy
bcdedit /set nointegritychecks off
és indítsd újra a rendszert.zsola0518: kingoroot ?
-
janaman01
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
na neee. már te is megfogdostad?
( jogos lenovo s920 5,3 " pár mm hosszabb, és szélesebb is, nagyobb teló hatását kelti kézbevéve)------------
nekem 2gb os változat van a jiayu ból , és igen az iocean hoz próbáltam hasonlitani...de azt nem mondtam hogy jobb, igazából az lett volna a kérdés
de nem hiszem hogy valakinél is lenne még iocean mt6752.. -
janaman01
addikt
válasz
dudikpal
üzenetére
na igen , csak pl a jiayu s3 3GB változata picit ólcsóbb...akku picit nagyobb egyébként hasonló...illetve ahogy láttam az iocean on nincs kapacitiv gomb...kérdés a többi része kamera hangzás stb..
-
janaman01
addikt
érdekes lehet még az iocean M6752 versenyző is..bár a 2300mAh batteri , kicsit karcsúnak tűnik a hardverhez...
-
janaman01
addikt
na ezért nem adta még fel a kis kinai az új lenovómat

-
janaman01
addikt
válasz
Atomcsirke
üzenetére
jiayu s3 .....
-
janaman01
addikt
Akárhogy is...be kell látni , ha mondjuk az F1 en elinditom a beach buggyt , ehy idő után tényleg elkezd fűteni rendesen
a jiayu s3 már később kezdi el a fűtési szezont , de az is melegszik , bár nem annyira mint az f1.. -
janaman01
addikt
válasz
Nightmare89
üzenetére
Ha nem fontos a 4G szerintem a zte....
-
janaman01
addikt
Oké vettem az adást...lehet aludnom kellene ha fáradt vagyok, nem itt hőbörögni...
Bocsánat mindenkitől. -
janaman01
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
van tippem: szerintem pikk pakk talált volna jelet
ha kiviszem a szabadba pillanatok alatt tall jelet és pozicionál, félreértés ne essék sajnos a coolpaddal szemben elfogult vagyok és szeretem is, azaz nem lehúzni akarom ezzel a kis tesztel...csak az új soc ot akartam megmutatni mit tud illetve a jiayu mit tud...mert ahyány teló annyi szokás 
-
janaman01
addikt
de nem ám...van aki érti van aki nem..
nincs wifi, illetve mobilnet rásegités, csak a gps vasa dolgozik mindkettőn -
janaman01
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
-
janaman01
addikt
kezdem már érteni, miért voltak vegyes érzelmek a jiayu s3 fogadtatásával kapcsolatban gps terén....
hál istennek abban jól működik nem kell vele görcsölni... -
janaman01
addikt
Szakik kérdés: telekom hálózat, mindkét fél, nálam 4g másik fél 3g mikor inditom a hivást és létrejön a kapcsolat, nálam lemegy sima G re másik félnél marad a 3g ahogy befejeztem a hivást nálam visszamegy 3g re vagy 4g re..attól függ mit talál...és minden egyes hivásnál ez van....mi a bibi?
-
janaman01
addikt
Na most várj tehát mindenki mást tudsz hivni az 1 ből legyen az 20, 30, 70 es csak a barátnődet nem ? És mi az hogy nem tudod hivni? Vagy el sem inditja a hivást ? Nincs fekete listán

Ja látom tehát nem halljátok egsmást...hmm lehet valaminek az előjele igy valentin napján...bár ez hihetetlen hogy mindenki mást meg tudsz hivni.... -
janaman01
addikt
Pár kérdés, illetve állitás zopo 999 visszhang probléma hivás közben a hivott félnél.?..jiayu s3 ugyanez frissités megoldotta...zopo 999 töltés közben megáll..?battery kalibráció stb...ezeket nem reklámozzátok itt....az hogy én ide be merem irni a jiayu buktatóit az egy dolog...úgyhogy egy lapra teszem....
És kár is ezen vitázni...nekem a 3 is páros....használd egészséggel a telód sokáig! -
janaman01
addikt
már ne haragudj meg de ha a zopo 999 ilyen képeket készit akkor én meg egy lapra tenném

egyik kutya másik eb....szerintem eljutunk odáig hogy kinából is nehéz lesz telót vásárolni...nyomják fel az árakat...300-400 dodós telók amik talán jók...mindenféle tekintetben...mondom én elkurvulnak ezek a kinaiak is..

-
janaman01
addikt
Most azt nem tudom hogy más telónál hogy van...ha beállitjátok art ra akkor ugye újraindul, és ujraindulásnál nem kellene szöttyölnie? Mert az f1 az átforgatta az összes appot elidőzött bootoláskor..a jiayu meg ujraindul pikk pakk és annyi...lehet nem is valós art ban megy...vagy valahogy lehet ezt tesztelni?
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem korom sötétről beszélek nyilván..éjjeli lámpa stb...mellett is fosh..az f1 ben ennek a sony nak az elődje van, mégis sokkal jobb..most azt nem tudom én se hogy a gyari driverek a buktatói vagy ezt elcseszték, úgy ahogy van..
(Na már az is baj ha a saját telómat fikázom
) -
janaman01
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
hóhóóó dehogynem , nem mindegy miért nem látszódnak dolgok...

Magicrat: a legutolsó eddig a febr.05-ei szerintem lesz rá még frissités nyilván, de ezek már a sárkánymaszkot varrják az ünnepre, nem a rommal foglakoznak

ha a kamera miatt aggódsz esetleg....az oroszok már felrakták a twrp s lenovo camera appot hozzá linkeltek is képeket azon javitott nem tudom a videón is...? még nem próbáltam
-
janaman01
addikt
ide is beirom, meg majd a blogba is, hogy a jiayu s3 videófelvétele, sötétben...hát hogy is mondjam egy fosh....
egyrészt minha viszfigura lenne a párom
(őt videóztam), illetve annyira erős a vakuja hogy videózás közben látszódnak a szálló porszemek és bekavarnak a fókuszálásba ...( erős / dupla vaku hátránya
...( lehet sürübben kéne takaritanunk) 
lehet most páran lehúznak, de túlságosan hozzászoktam az F1 hez
-
janaman01
addikt
válasz
zolipapa66
üzenetére
igen , amik meg most sorra jönnek ki telók egy rakat fosh
jó most nem a 300 dodós kategóriáról beszélek.. -
janaman01
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
na igen....jogos, pl volt cubot x6 om is , annak is interpolált 13 mpx e volt de ime a képek meg lehet nézni...sokan szidják a cubozot, de szerintem tök elfogadható képek...
-
janaman01
addikt
ez még roszabb képeket csinál mint a jiayu ...az oroszok már irkálnak róla rendesen..én nem értem ezeket a kinaiakat...esküszöm a lenovo a820 am jobb képeket csinált mint ez....kezdenek elkurvulni ezek is...ami marha drága csak az a jó...
-
janaman01
addikt
jut eszembe KukkSteve gyári szűz rendszeren megy csak a GMS play telepitő csomag, gyari recoveryvel
-
janaman01
addikt
válasz
gyorkigyorgy
üzenetére
de megy coolpadon ,megy ha kinguser-el rootolod, ...... nézd meg a menüben (settings)
Accessibility /install GMS package...ha van ilyened katt rá letölti a cuccot ujraindul és rajta az alap gapps.. -
janaman01
addikt
ide is beirom hátha...
ha youtube ra akarok valamit feltölteni telóról , ezt irja :
nem lehet feltölteni videókat felhőalapú szolgáltatásból
most akkor mi van
a cucc sd -n van -
janaman01
addikt
és itt a fedetlen valóság a jiayu s3 gps vel kapcsolatban.....
-
janaman01
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Ha egy kártyáról használja a netet akkor nem gond..viszont ha mindkét kártyáról akarja felváltva jasználni ( céges, saját) akkor gond lehet...sok kinai már tudja minkettőben használni nyilván nem egyszerre, be tudod állitani hogy épp melyikről akarod hogy menjen. Kamera? Nos hát a kinai telók közt igencsak körül kell nézni ha nagyok az elvárásaid...úgyhogy szerintem maradhat a samu...

Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Windows 11
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Suzuki topik
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

na mindegy...
állitólag lesz/ van nagytesó is

a cucc sd -n van