Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
janaman01
üzenetére
Mult héten találkoztam egy emberkével a Keleti PU. éttermi részében, és meglepetésemre a Honor 6 egyből tudott pozicionálni (mondjuk gyenge SNR értékek mellett...), az LG nemtommilyen amiben snapi nemtommi (400?) volt, az meg nem. Sőt, egy holdat se látott. Volt ott egy ismerős is Coolpad F1-el, de rohanás miatt nem jutott rá idő...
-
Laza...
addikt
válasz
janaman01
üzenetére
Mult héten találkoztam egy emberkével a Keleti PU. éttermi részében, és meglepetésemre a Honor 6 egyből tudott pozicionálni, az LG nemtommilye amiben snapi nemtommi volt, az meg nem. Sőt, egy holdat se látott. Volt ott egy ismerős is Coolpad F1-el, de rohanás miatt nem jutott rá idő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő