Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Pont erről ment a vita pár nappal ezelőtt hogy felszabadítják az összeget, csak ha mégis fizetni kell akkor megy a levél hogy töltse fel. Ez normális kereskedőnél már rendben is van mert ott nyilván nagyságrendekkel több pénz érkezik be és abból le tudják fogni ha mégis reklamáció van.
Ha belegondolsz nem kell visszajelezni a paypalnak hogy megkaptam az árut, ki lehet engedni a zárolt lóvét. Van olyan eladói gyűjtőoldal is, ahol a központba befizeted, és ha megkaptad a cuccot a cég csak akkor fizeti ki az eladónak. Pl DHgate, de úgy gondolom hogy ez felesleges lenne ha a paypal ezt biztosítaná.
De ha valaki aki jártas ebben, az felvilágosíthatna minket hogy van--e valami rendszer erre, pl pár hónapig a beérkezett pénz X százaléka rajta kell maradjon biztosítékként. Vagy hogy a claim jogossága esetén mindenképpen visszatérít az eladó jótállástól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest