- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Némi kieg a W550 -es készülékhez:
Sajnos a kicsomagolós videó a technika ördögének köszönhetően elveszett,
így sajnos azt nem tudom feltenni, viszont a tegnapi napot sikerült a készülékkel töltenem (az asszony kicsit mérges is volt
), ezért egy két dolgot még leírok.
Az első meglepetés a készülék mellé csomagolt flippes hátlappal kapcsolatban ért, mikor rápattintottam a telefonra. Én azt hittem sima flippes hátlap (egyébként az is), de a készülékkel működik az a feature, hogy a flipp kihajtásakor bekapcsol a készülék és a becsukásnál pedig kikapcsol. Jópofa dolog.
A GPS továbbra is jól teljesít. Tegnap Waze, Sygic és Énmegyek (gyengébbeknek angolul i Go
) progi is használatban volt, mindegyikkel gond nélkül működik.
Aksi (1800 mAh) 4 óra 23 percet bírt 3G és GPS használattal, miközben a Waze ment, viszont mivel még nem állt be az akkumulátor használatát mérő szoftver - gondolom ezért - hirtelen 99 %-ról 13 %-ra ugrott a töltöttség és kikapcsolt a telefon. Később ezt már nem csinálta, most már fokozatosan csökken az akkuszint és normálisan működik.
A kijelző kicsit érzékeny az előző telefonomhoz képest (Star s7180).
Néhány dolog, ami hiányzik: a menügomboknak nincs világítása, bár ennek, ha az ember megszokja nincs jelentősége, csak ha már raktak állapotjelző LEDet, ezt is betehették volna, akárcsak kijelzővédő fóliát, mert az sem volt a készüléken, így azt ajánlott rendelni mellé.
A csatlakozó működésének kiderítése miatt most fogok átmenni a barátomhoz és leteszteljük, hogy működik-e, ill. csinálunk néhány képet, amit majd estefelé felteszek.
Egyelőre ennyi, további szép napot a fórumtársaknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- GTA V
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest