- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
megint én #42313 üzenetére
Nekem is már csak év vége felé lesz így esélyes mert útban a sony (meg nincs is most lóvém
más kiadásokra kellett, ezt meg 24x1500 ideadták) de örülök hogy van valaki akinek már van. Én azt mondom nem kell arra fólia. Végülis GG kell legyen az meg ha csak nem brutál használod akkor bírja.
Nagyon irigyellek a jó teló miatt. Ha nem ez a fránya pénz akkor én akartam volna lenni az első P780 tulaj(végre valamiben első)
De ha nagyon letesztelsz benne mindent és nincs semmi hiányossága akkor lehet meg is válok minden telómtól gyorsan és beforgatom egy P780-ba
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest