- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nem értem sem ezt sem a többiek problémáját az ilyen-olyan ROM kívánságokról. A droidnak nem az a lényege, hogy szabadon olyanra szabhatod amilyenre szeretnéd? Érdekes, hogy nálam minden telón el tudtam érni a 4,0-tól ugyanazt a beállítást, kinézetet. Természetesen amit a rendszer képes volt lekezelni. Nálam csak a menü beállítási lehetőségei változnak az éppen aktuális rendszer függvényében. Ha jól tudom szinte minden a "hiányos"
ROM tartozékot apk formában meg lehet találni. Az xdb beépített azonnali beállításból szinte senki nem használja az összeset, csak egy-két darabot. Az is érdekes, hogy nálam elég régóta a gyors elérés is testre szabható akkor? Hol a probléma? Tudom most jön majd az egyedi igények szerinti válasz a "nekem kicsit sárga ez a piros és a kocka szélei miért nem gömbölyűek?" Meg a nekem fontos ez vagy az mert a fosbukon nem látom a posztokat! Persze ez igaz is lehet mert ha valaki nem azonnal kapja meg a sültkolbász képeit a fosbukról akkor előfordul, hogy megbüdösödik..............
De hát ilyen az élet
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest